Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Andreja Milutinovics: A család és a kosárlabda a legfontosabb az életemben

Nem érkezett ismeretlen közegbe a KTE új légiósa.:

:

A kecskeméti öltöző nem teljesen ismeretlen Andreja Milutinovics számára, hiszen több játékost ismer a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét keretéből – írja a klub honlapja.

A szerb korosztályos válogatottakat végigjáró játékos legelőször nem a kosárlabdával próbálkozott, ám elég volt egyetlen egy edzést megnéznie, hogy magával ragadja a sportág.

– Egy kis szerb városkában, Batocinában nőttem fel, és ott ismerkedtem meg a kosárlabda csodálatos világával. Gyerekkoromban először a küzdősportokat próbáltam ki, de amikor hat éves koromban lementem az unokatestvérem kosárlabda edzésére, elvarázsolt a játék. Azóta is tart a sportág iránti szeretetem. Kedvenc játékosom Dejan Bodiroga volt, számos aranyérmet nyert nemzetközi tornákon a válogatottal, ő inspirált engem, hogy én is profi kosárlabdázó legyek. Sokat köszönhetek édesapámnak is, mert éveken át 50 kilométert vezetett naponta, hogy járhassak az edzéseimre. Ma már a család és a kosárlabda a legfontosabb az életemben – mondta az oldalnak.

Milutinovics és felesége életét két gyermek édesíti meg, a hat és fél éves kisfiú és a három éves kislány jelenleg Smederevóban van, de idővel ők is mennek majd Kecskemétre szurkolni apának és a KTE-nek.

– A fiam is kosárlabdázik, ő biztosan nagyon fogja élvezni a meccseket. A feleségemnek köszönhetően az egész család óriási könyvimádó, szeretünk olvasni. Az én személyes kedvencem “A gondolkodj és gazdagodj” című kötet Napoleon Hilltől.

A 30 éves szerb játékos korábban még sosem játszott Magyarországon, azt azonban külső szemlélőként látta, hogy a térség egyik kiemelkedően fejlődő bajnokságáról van szó.

– Sok jót hallottam a ligáról, a bajnokságról, a fejlesztésekről, a körülményekről, és pozitív információim vannak a kecskeméti csapatról a barátaimtól. Az FMP Belgrádban együtt játszottam Dramicsaninnal és Marko Djeraszimoviccsal, és Nemanja Jaramazt is ismerem, vele a korosztályos válogatottakban voltunk csapattársak. Természetesen várom már, hogy újra együtt küzdhessünk a győzelmekért!

Fotó: ktekosar.hu

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés