Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Andre Williamson távozott Szolnokról

Családi okok miatt.:

:

Az Olajbányász nem sokkal a Kecskemét elleni helyosztó mérkőzés előtt bejelentette Facebook-oldalán, hogy Andre Williamson távozott. A beszámoló szerint a center családi okok miatt kérte szerződése felbontását.

20 hozzászólás

20
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
16 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
13 Comment authors
moldi56VulcanoRózsabimbóZTE_KKMogyi19 Recent comment authors
Vulcano
Olvasó

Az egyetlen szolnoki légiós, akit elfogadtam volna hozzánk is.
Jó nem épp az idei csapatba, mert magasposzton megvagyunk.

szolnokbasket
Olvasó

Én szerettem Williamson-t. Keményen dolgozott a palánk alatt, az égbe ugrott, jó keze volt és egy nagyon higgadt pali.
Persze jobb lett volna ha 15 cm-el magasabb de ezt nem rónám fel neki.?
Sok szerencsét Andre!

Nanate
Olvasó

Szasza helyében minden légióst elzavaram volna, és csak magyarokkal játszanék! Kivéve Subitic! Hajrá Olaj! Hajrá Szasza!

fanaticfantastic
Olvasó

Szerződésük van. Küzdöttek amikor viszontagságos helyzetek adódtak a szezonban. (sérülések,stb…) Nem sikerült a cél de nem rajtuk múlt,azért. Legalábbis globálisan nem. Ne legyünk már ilyenek. Ha megy,istenek,ha nem megy akkor húzzanak? Nem szép hozzáállás. Világos,hogy nem születtek eredmények a történelmünk gyarapításaként. (kivéve az alapszakasz 2. hely Bár az csak részeredmény és később a kutya nem tartja ezt nyilván) Mégis azt mondom,hogy erőn felül teljesítettek. A végére kijött a valós erőnk. Inkább köszönjük meg nekik,hogy a bajnokságban sok szép győzelmet tettek le az asztalra. Ennyi volt csak a realitás is.

Zombi
Olvasó

Még a végén kiderül, hogy nem is volt rossz edzőtök……a Magyar mag azért nálatok sem erős. Révész nálunk sem volt meghatározó. A Rudnerbe, esetleg Lukácsba lehet fantázia. A többi azért annyira nem acélos. Kell az öt légiós minden valamit is elérni akaró csapatba.

Pbask
Olvasó

Senkinek nincs kedve ehhez a bohózathoz. Megértem. Középszakasznak is több értelme volt. Playout so-so, meg talán a bronzért való harc (ha nemzetközi lenne a tét) de a maradék kb locitrom cukrozva.

JR.Benitez
Olvasó

Fele légiós lelép, fele meg marha jó statot tud gyártani ezeken a meccseken

fanaticfantastic
Olvasó

Igen. Ennek már semmi értelme. Senkinek sem. Sportemberek vagy nem. Nincs motiváció. Hát,kíváncsi vagyok,hogy a következő szezon Olaj kerete ,milyen lesz. Nehéz eset…

Milivoj
Olvasó

A magyar kontingens (Pongó, Révész, Lukács, Pallai, Rudner + fiatalok) változatlan, mindenki marad, senki nem jön, plusz Subotic, plusz 3 új légiós és ennyi…, nem lesz 5 légiós, ami nem is baj

fanaticfantastic
Olvasó

Minden magyar marad? Bíztos ez? Örülnék ennek,különben.

Milivoj
Olvasó

Marad, hamarosan be is jelentik majd…, sőt az edzőt is, nem lesz nagy meglepetés

Mogyi19
Olvasó

Szasza marad, vagy jön egy külföldi?

Milivoj
Olvasó

A Nyerges-éra után volt egy félbeszakadt bajnokság, utána egy ezüstérem, majd egy kupagyőzelem mellett a négybe se jutottunk, most meg egy kupabronz mellett szintén nem jutottunk négybe…, a tendencia jól látszik, ehhez jön, hogy Feri bácsi háttérbe szorult, ezzel az érdekérvényesítő képessége és ezáltal a költségvetés is tovább csökken…, Potocnik egy kiemelkedő légiós árát elvitte ezért logikus, hogy házon belül lesz megoldva az edzőkérdés, ami egyrészt jól eladható (a mi kutyánk kölykét támogatjuk és elnézőbbek vagyunk vele) másrészt jól is elsülhet…, Pór jó szemmel választ légiósokat, illetve a szolnoki fiatalok (elsősorban Sebők és Vincze) is jobban előtérbe kerülnek és az… Olvass tovább »

Rózsabimbó
Olvasó

Tehát, így a köv. bajnokságban ne tűzzünk ki elérhetetlen eredményeket. Hajrá Olaj!

ZTE_KK
Olvasó

Még versenyben lévő csapattól érkezik majd?

szolnokbasket
Olvasó

Én Pongót nem marasztalnám. Szerintem kevés amit az elmúlt két szezonban mutatott.

Milivoj
Olvasó

Potocnik lekorlátozta a kreativitását, deklaráltan folyamatosan második számú irányító volt…, ha érzi, hogy bíznak benne, sokkal többre lesz képes

szolnokbasket
Olvasó

Legyen igazad!

Tomi 80
Olvasó

Subotic??? Biztos hogy kell ő még nekünk???

moldi56
Olvasó

Pallai Tomi felépülése létkérdés számunkra.Tényleg hogy halad a rehabilitációja?

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés