Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Andjelko Mandics: Nem engedhetünk meg magunknak ilyen rövidzárlatokat

Edzői értékelések.:

:

DEAC – Zalakerámia ZTE KK 83-79 (19-8, 19-20, 13-29, 21-15, 11-7)

Andjelko Mandics : A fáradtság ellenére is extra energiákkal játszottunk, viszont olyan dolgokat csináltunk, melyeket nem értek, főként azt nem értem, ahogy odapasszoljuk a labdát az ellenfél kezébe. Az első félidő teljesen rendben volt, viszont a harmadik negyed már kevésbé. A végén azonban visszajöttünk egálra és le is zárhattuk volna a találkozót, végül ez csak a hosszabbításban sikerült. Fellelhetőek már a feszültség jelei is a srácokon, de nem engedhetünk meg magunknak ilyen rövidzárlatokat, ennél jobban kell teljesítenünk. Az ötödik meccsen az fog nyerni, aki több motivációval és koncentrációval lép pályára, azonban már ennek a találkozónak a kiharcolása is szép teljesítmény, hisz sokan nem minket tartottak az esélyesebb félnek, mi viszont megmutattuk, hogy van tartásunk, meglátjuk, hogy mit tudunk véghez vinni Zalaegerszegen.

 

Matthias Zollner : Mindenki látta, hogy mi történt a pályán, a Debrecen sok büntetőt értékesített a mérkőzés végén, ezt el kell ismernünk, hogy ebben a tekintetben jól teljesítettek a hajrában. Egyik csapat sem tudja már meglepni a másikat az ötödik mérkőzésen, a legapróbb részletek fognak dönteni, úgy, mint ezen a találkozón.

Fotó: Bálizs Zsuzsa

2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
ZalaboyZombi Recent comment authors
Zalaboy
Olvasó

Zollner elég mosolygós ezután a nagy semmi után. Bezzeg a hazai sima győzelemnél elégedetlenkedett. Hogy is van ez?!

Zombi
Olvasó

Zollner visszafogottan, de azért odacsípett! Ilyenkor mutathatná meg a vezetés, hogy tökös! De nem fogja. Nyilván okkal nem. Remélem azért a tulajdonos értékelni fogja a szezon végén, hogy ki és mit tett, vagy nem tett. Várom a -14 et. Ennyi a család! Csókolok mindenkit!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés