Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Andjelko Mandics: Ez, amit ma mutattunk, nem volt egy profi hozzáállás

Edzői értékelések a szombati játéknap után.:

:

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely – Atomerőmű SE 88-69 (18-13, 21-15, 17-27, 32-14)

Milos Konakov, Falco-Vulcano Energia KC Szombathely: Az elmúlt két mérkőzésen nem a saját szintünkön játszottunk, ezért úgy érzem, extra nyomás volt a játékosaimon, nagyon akartunk nyerni. Jól kezdtük a mérkőzést, az első 20 percben látottakkal elégedett vagyok, taktikailag fegyelmezetten játszottunk. A 3. negyedben sok hibát vétettünk, emiatt vissza tudott jönni a meccsbe a Paks. Az előbb említett nagy nyomás miatt külön öröm számomra, hogy a 4. negyedben összezártunk, küzdöttünk és megmutattuk, mire vagyunk képesek együtt. A jó védekezéssel jött a jó támadás is. Szeretném megköszönni szurkolóinknak a támogatást, újra 6. emberként segítetettek minket. Ez a győzelem NEKIK is szól. Hosszú idő után újra lesz egy teljes hetünk, hogy felkészüljünk ak övetkező ellenfélből. Végül sok szerencsét kívánok a Paksnak, mert jobb csapat, mint amit az eredményeik mutatnak.

Sebastjan Krasovec, Atomerőmű SE: Gratulálok a Falconak, ma Ők voltak a jobbak, ez nem is kérdés. Mi sok lepattanót engedtünk Nekik, és sok eladott labdánk is volt. Az első félidőben nagyon nem ment a támadás, összesen 28 pontot szereztünk. Egy ilyen szintű csapat ellen, ennyi ponttal nem lehet nyerni, meccsben maradni. A harmadik negyeddel elégedett vagyok, jól játszottuk, de az is látszik, hogy nem tudtuk tartani ezt a ritmust. Nagyon fájó volt Gulyás és Kovács kipontozódása, de dolgoznunk kell tovább. A harmadik negyedben mutatott játékot kell továbbvinnünk.

NKA Universitas Pécs – DEAC 75-64 (16-21, 21-18, 13-19, 25-6)

Goran Tadic,NKA Universitas Pécs: Először is gratulálni szeretnék a játékosainknak, nagyon kemény munkát végeznek augusztus óta. Ez a mérkőzés komoly tapasztalatszerzés volt mindannyiunknak. Ma csak két légiósunk volt, főleg fiatal magyar játékosok alkották a keretet, akik folyamatosan fejlődnek és megmutatták mire képesek, ezért is vagyok elégedett. Dolgoznunk kell, türelmesnek kell maradnunk és elérni a célunkat, ami az első osztályban való bentmaradás. A magyar játékosok szinte mindegyike tizenhat százaléknál többet töltött a pályán, de megoldották ezt is. Lehetett rájuk számítani a kulcsfontosságú pillanatokban, ez pedig nagyon jó a magyar kosárlabdának. Ezek a játékosok végig játszották a győztes találkozókat az első osztályban, ez mindannyiunknak egy nagy siker, a vezetőségnek is, akik hisznek ezekben a fiatal srácokban. Mi pedig bízunk egymásban és folytatjuk a küzdelmet. Hosszú még a szezon.


Andjelko Mandics, DEAC: Ez, amit ma mutattunk, nem volt egy profi hozzáállás. Az első öt percet leszámítva teljes káosz volt a pályán. Amit gyakoroltunk egész héten, abból nem tudtunk megvalósítani semmit. Energiahiány, koncentráció hiány, és a küzdeni akarás hiánya jellemezte a játékunkat. Az utolsó negyedben volt, hogy öt percig nem dobtunk pontot, itt már minden kritikán alul teljesítettünk. Gratulálok a Pécsnek, megérdemelten nyertek!

 

Arconic-Alba Fehérvár – Szolnoki Olajbányász 93-73 (22-16, 18-19, 29-25, 24-13)

Alejandro Zubillaga, Arconic-Alba Fehérvár: Szeretnék először is köszönetet mondani a szurkolóinknak, megmutatták, hogy a csapat mellett állnak. Gratulálok a Szolnoknak is, nehéz helyzetben vannak a sok sérült miatt, kulcsjátékosaik hiányoznak, ezt átérzem, mint vezetőedző. Keményen küzdöttek, mindent megtettek a győzelemért. Végezetül gratulálok a játékosaimnak is, nagyon jó mérkőzést játszottak, védekezésben sokat léptünk előre, látszik, hogy a FIBA Europe Cupos tapasztalataink kifizetődnek a bajnokságban, agresszívak voltunk és kemények. Két lábbal a földön kell maradnunk, nem az a fontos, hogy hogyan sikerül a kezdés, hanem ahogy befejezzük a szezont. Jó úton haladunk és ezt kell megtartanunk.


Miodrag Rajkovics, Szolnoki Olajbányász: Először is gratulálok az Albának a győzelemhez! A játékosok keményen küzdöttek, erre büszke vagyok. A 16 eladott labdánk, különösen a negyedik negyedben elszórt hét, a mérkőzésünkbe került. Az utolsó negyedben nem dobtunk büntetőt – amíg az elsőben 10-et – nem volt energiánk, nem voltunk agresszívak, így nem lehettünk meccsben. Ameddig ez meg volt, addig nem játszottunk rosszul, 25 percig rendben voltak a dolgok, a csapatomnak is elmondtam, hogy azzal a résszel elégedett voltam. Sok sikert kívánok az Albának a FIBA Europe Cupban!

HIRDETÉS
9 hozzászólás

9
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
BaszketbollMamika55StockaloneLaposvármoldi56 Recent comment authors
Mamika55
Olvasó

kellene egy CSAPAT

Stockalone
Olvasó

Sajnos ez a produkció még mindig messze van az első két hazai meccshez képest.
Abban bízom, hogy talán az utolsó negyed jó játéka visszabillentette a csapatot a jó irányba.
Hajrá Falco!

Vadkakas
Olvasó

Mandics mester: Akkor ki kell paterolni azt a pár bohócot a keretből!
Az állásoddal játszol….

moldi56
Olvasó

Szerintem Mandics nem fejezi be a szezont a debreceni kispadon.

Laposvár
Olvasó

Hát Moldován úr, szerintem már a naptári évet sem….

moldi56
Olvasó

Ismersz?

Laposvár
Olvasó

Személyesen nem 🙂 kb. 20 éve olvasója voltam a szurkolok.hu-nak.
Ott még normális, szakmai társalgás volt attól függetlenül hogy ki honnan írt. Nem ez az őrültek háza ami itt van 🙂

moldi56
Olvasó

Én soha senkit készakarva nem sértettem meg.Persze vannak jópáran akiknek én nem jövök be.Ez van.

Baszketboll
Olvasó

Egyetértve, de valami azt súgja nekem, hogy lesz másik helye az Akadémián.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés