Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Andjelko Mandics értékel

A szegedi edzőnek a Jászberény okozta a legnagyobb meglepetést.:

:

Idén is jelentkezünk hagyományos, szezonzáró sorozatunkkal. A BB1.hu a bajnokság végeztével mind a tizennégy edzőnek felteszi ugyanazt a négy kérdést. Ezúttal a bennmaradást kiharcoló Naturtex-SZTE-Szedeák trénere, Andjelko Mandics válaszolt a kérdéseinkre.

1. Hogyan értékeli saját és csapata teljesítményét?
2. Mi volt a szezon meglepetése?
3. Állítsa össze a 2018/19-es szezon álomcsapatát!
4. Mivel tölti a nyári pihenőt?

1. Azzal mindenki tisztában van, hogy a mi idei szezonunk az egy nagy csalódás volt. Rengeteg problémával küszködtünk az elejétől kezdve. Gyakorlatilag az alsóházban állt össze a csapat, ekkor jutottunk el odáig, hogy mindenki egészséges volt. Ekkor kezdett el valamennyit fejlődni a játékunk. Összesen kilenc mérkőzést játszottunk teljes kerettel az alapszakaszban. Ez szerintem önmagáért beszél. A legfontosabb az, hogy sikerült kiharcolnunk a bennmaradást, de ez egy rossz szezon volt. Többre számítottunk. Sok hibát elkövettünk. Remélem, hogy mindenki tanult ezekből, és a következő szezon sokkal jobb lesz.

2. Számomra a szezon legnagyobb meglepetése a Jászberény szereplése volt. Amíg a sérülések nem jöttek közbe, végig a negyedik helyen álltak, és talán előrébb is végezhettek volna, ha kicsit szerencsésebben alakul a szezonjuk.

3. Pitts – Vojvoda – Taylor – Borisov – Reddic.

4. Jelenleg is a hegyekben vagyok a feleségemmel. Eljöttünk pihenni, de emellett folyamatosan dolgoznom is kell, mert próbáljuk összerakni a jövő évi csapatot. Ritkán van időm kipihenni magam maximálisan, de ez is egyfajta kikapcsolódás. Viszont most még van dolgom, mert túl messze vagyunk attól, hogy teljesen kész legyen a csapat.

fotó: Naturtex-SZTE-Szedeák Facebook

2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
KovàcsIstvànKalok Kevin Recent comment authors
KovàcsIstvàn
Olvasó

Nikolàt lecseréltük erre a bohócra!!??-megilletjük a sorsunkat!!! 🙁

Kalok Kevin
Vendég
Kalok Kevin

Reddic mint az év csapata tagja mit szivsz Andjelko???Én is kérek…

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés