Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Andjelko Mandics: Csalódott vagyok több dolog miatt is

Edzői értékelések a szombati mérkőzések után.:

:

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét – Egis Körmend 79-73 (24-16, 16-14, 23-26, 16-17)

Ivkovics Sztojan : Hatból négy meccset nyertünk eddig, ami szép eredmény úgy gondolom. Nagyon dekoncentráltan játszottunk, rengeteg labdát adtunk. Biztos a tét miatti nyomás volt az oka. Nem volt szép meccs, annál inkább harcosabb. A Körmend ha ilyen hozzáállással folytatja, akkor biztos nem lesz gondjuk. Nekünk sokkal jobban kell játszanunk. Köszönöm a szurkolóknak, hogy most is mellettünk álltak.


Kocsis Tamás : Gratulálok a KTE-nek, de a saját csapatomnak is, mert a sok hiányzó ellenére küzdöttek. Takácsot is elveszítettük a meccs elején, így még nehezebb lett a dolgunk, borult a rotációnk még jobban. Aki bevethető volt, küzdött, hajtott végig. Ki tudtunk egyenlíteni, de ott úgy nézett ki, hogy elfogyott az erőnk. Meg kell nyerni a következő meccset, arra kell koncentrálnunk, bármilyen keret is álljon a rendelkezésünkre.

Atomerőmű SE – SZTE-Szedeák 112-108 (35-25, 30-36, 33-23, 14-24

Sebastjan Krasovec : Gratulálok a csapatomnak a győzelemhez, fontos meccs volt. Jól kezdtünk aztán 15 pontos előnynél hátradőltünk. A félidőig 60 pontot kaptunk, ez már zsinórban a harmadik ilyen meccsünk, ezen dolgoznunk kell mindenképpen. Mindkét csapat megmutatta, milyen remek kaliberű játékosai vannak, de a lényeg, hogy győzni tudtunk. Szerdán a Kaposvár ellen hasonló mentalitással kell játszanunk.


Simándi Árpád : Nagyon rosszul kezdtük a mérkőzést, nyílván 108 dobott pontnak elégnek kellene lenni egy győzelemhez, ez nem sikerült. A hibák csak és kizárólag a védekezésben keresendőek. Koncentrációs problémáink is voltak, de egészen egyszerűen az első három negyedben a védekezésünk nem állt össze. Gratulálok a Paksnak, harcolnunk kell tovább, még nincs vége semminek.

Kometa Kaposvári KK – MVM-OSE Lions 109-101 (24-29, 27-20, 23-25, 18-18, 17-9) – hosszabbítás után

Dalibor Damjanovic : Gratulálok az Oroszlánynak! Nagy gratuláció a csapatomnak is a nagy győzelemért, ami zsinórban a negyedik már. Ahogy eddig sem, úgy most sem ünnepelhetünk. Örülhetünk, de a holnapi regenerálódás után már el kell kezdenünk a felkészülést a Paks ellen. Ismét gratulálok a játékosaimnak. Az előző meccs után kaptak két nap pihenőt, ma ezt visszaadták nekem győzelem formájában, köszönöm nekik!

Váradi Kornél : Gratulálok a Kaposvárnak a győzelemhez! Egy közönségszórakoztató meccset játszottunk, egyik oldalon sem dominált a védekezés. Ezért kicsit bosszús is vagyok, hiszen kaptunk könnyű kosarakat, főleg olyan dobóktól, akikről megbeszéltük, hogy próbáljuk őket limitálni. Illetve második szándékból voltak problémáink a lepattanózásnál. Támadásban a meccs végén is három meccslabdánk volt. Rossz döntést hoztunk, kihagytunk dobásokat. Ez a kosárlabda, ilyen ez a játék. Ilyenkor bosszús az ember, de sokkal jobban kell mozgatnunk a labdát támadásban és csapatként kell játszanunk ahhoz, hogy a továbbiakban sikeresek legyünk. Nincs sok idő javítani, de már álltunk fel ilyenből. Dolgozunk tovább és köszönjük a szurkolóinknak, akik elkísértek minket.

DEAC – Sopron KC 68-80 (16-30, 14-11, 23-28, 15-11)

Andjelko Mandics : Az első negyed az borzasztó volt, az ott szerzett hátrányból pedig nem tudtunk visszajönni, valamint túl sok helyzetet hagytunk ki. Csalódott vagyok több dolog miatt is, nem tudjuk összerakni magunkat fejben a negyeddöntő óta, nem jó a pályán a koncentrációnk és a hozzáállásunk sem. Sajnos ez most így alakult, Sopronban megpróbáljuk még visszahozni a párharcot Debrecenbe, nem lesz könnyű dolgunk.

Gasper Potocnik : Hosszú út után gyakorlatilag rögtön pályán is voltunk, így gratulálok a srácoknak hogy ebben a szituációban is helytálltak. Az első perctől az utolsóig a maximumot nyújtották a játékosok, ennek köszönhető a győzelmünk. Ez csak az első lépés, de már a következő találkozóra fókuszálunk, hisz csak két győzelemmel lehet megszerezni a 7.helyet.

4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
MagasmagasemberArtur DokiHajraKapos Recent comment authors
HajraKapos
Olvasó

Ha az egész évben vett lejátszott meccseket néznénk, akkor ez lenne az eredmény:
Paks 14-18
OSE 14-18
Körmend 13-19
Kaposvár 13-19
Szeged 13-19
Kecskemét 13-19

Ezek után döntése el mindenki, hogy mennyire igazságos a sors, ha bármelyik csapat kiesik.
De sajnos a szabály az szabály. Valakinek mennie kell.

Artur Doki
Olvasó

Hacsak nem lesz bővítés,mert erösen csiripelik a verebek….

Magasmagasember
Olvasó

Kecskemet – Kaposvar 2:1
Kecskemet – Kormed 3:1
Kecskemet – Szeged 1:2
—————————————-
Kecskemet 6:4

Hat hogy lenne Kecskemet az utolso itt???

HajraKapos
Olvasó

Nem sorrendet állítottam fel, csak az összes mérkőzés eredményét adtam össze.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés