Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Andjelko Mandics: Az utolsó két negyed az eddigi leghosszabb húsz perc volt az edzői karrierem során

Edzői értékelések a pénteki mérkőzések után.:

:

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét – MVM-OSE Lions 73-85 (21-19, 20-22. 15-19, 17-25)

Sztojan Ivkovics : Nehéz válaszokat találni arra edzőként, hogy a dobószázalékunk miért volt megint ilyen gyenge. Ez hazai pályán sem elég. A végén lett nagyobb a különbség előtte még egy-kétlabdás meccs volt. Meg kell találnom a megoldást arra, hogy hazai pályán lazábbak legyünk, komfortosabban érezzük magunkat. Ez volt a tizedik meccsem a kispadon. Az eddigi teljesítmény 50%-os, 10-ből 5-öt nyertünk. Ez ebben a mostani bajnokságban nem mondható rossznak, de számomra nem elfogadható, hogy hazai pályán nem tudunk jól dobni, holott már bizonyították a játékosok, hogy képesek rá, jókezű csapat vagyunk. Meg kell találni a válaszokat minél előbb erre, a probléma gyökerét. Fizikális csapat az OSE, és mikor megjött számukra az önbizalom, akkor a lepattanókban is felénk kerekedtek, de ez már követkemény volt. Gratulálok az OSE-nak. Mi dolgozunk tovább, és bízom benne, hogy a legalább 50%-os teljesítményt tudjuk tartani végig.

Váradi Kornél : Kecskemétre mindig jó érzéssel jövök vissza, hiszen öt évet töltöttem itt. Örülök, hogy tudtunk nyerni a masszív Kecskemét ellen férfias küzdelemben. A második félidőben a védekezésünk agresszívabbá vált, így gyorsabbá tudtuk tenni a játékot, ami nekünk kedvezett, előnyt tudtunk kialakítani. A Kecskemét rossz dobóformát mutatott, nem engedtük nekik a második szándékot, tudtuk kontrollálni a lepattanókért folyó csatát, ez volt a győzelem kulcsa. Gratulálok a játékosaimnak, büszke vagyok rájuk, nagyot harcoltak. Most pihenünk picit, aztán hazai pályán ugyanígy, maximális energiával neki kell mennünk a Szolnoknak. Köszönöm az egész csapat nevében a szurkolóink támogatását, nagyon sok energiát adtak.

DEAC – Atomerőmű SE 87-85 (23-28, 17-31, 27-14, 20-12)

Andjelko Mandics : Gratulálok a második félidőhöz! A lehető legjobb húsz percünk volt, ellenben az első félidő az eddigi egyik legrosszabb volt védekezés terén. Erre nincs válasz, hogy a szezon során folyamatosan ez a forgatókönyv történik. Nyilván senki nem tud negyven percet azonos szinten játszani, de ilyen mélyre kerülnünk nem lenne szabad. Az utolsó két negyed az eddigi leghosszabb húsz perc volt az edzői karrierem során, viszont hatalmas tisztelet a csapat felé, hogy húsz feletti hátrányból is fel tudtak állni. Ez annak köszönhető, hogy jó döntéseket hoztunk, csapatként játszottunk, nem úgy, mint az első két etapban. Nagyon fontos ez a siker számunkra, megyünk tovább, remélem a jövőben stabilabb mérkőzéseket tudunk majd játszani.


Sebastjan Krasovec : A második félidőben sokkal inkább az egyéni teljesítményekre fektette a hangsúlyt csapatunk, ez végül a győzelembe került. Elképzelhető, hogy azt hitték a játékosok, hogy már megszereztük a győzelmet. Egy mérkőzés negyven percig tart, nem szabad a jövőben elkényelmesednünk. Fontos mérkőzést buktunk el, nem túl okosan szerveztük játékunkat a fordulás után, ez pedig a győzelmünkbe került.

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Rámen11-12 Recent comment authors
Rámen11-12
Olvasó

Sebastijan megmondta a tutit, azaz a mérkőzés 40 percig tart!
Sztojan meg keresi a gyenge dobóteljesítmény okait!
Óriási géniuszok…

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés