Connect with us

Bajnokok Ligája

Anderson szerint jó esélyük van továbbjutni a csoportból

A Falco irányítója nagy csatára számít a BL nyitányon.:

:

A Bajnokok Ligája sorozat oroszországi nyitánya előtt a Falco esélyeiről kérdezte Kyan Andersont a klub honlapja. Az irányító először az ellenfelekről osztotta meg a véleményét.

– Nagyon kiélezett verseny lesz a Bajnokok Ligájában idén. A csapatok választéka és a csoportok nagyon érdekessé fogják tenni, főleg úgy, hogy a COVID-19-cel is számolnunk kell. A Zaragozáról ismert, hogy évről évre nagyon jó csapatuk van. Néhány játékosuk ismerős a számomra, mivel már játszottam ellenük. Az orosz és lengyel csapatok ellen nem volt még szerencsém pályára lépni, de biztos vagyok benne, hogy felkészültek lesznek, és nagyon tehetségesek. Nem szabad azzal foglalkoznunk, hogy a többiek mit csinálnak, vagy mit csináltak. Csak magunkra fókuszálhatunk, fontos, hogy egészségesek maradjunk és fejlődjünk! Jó esélyünk van tovabbjutni a csoportunkról, de nem lesz könnyű dolgunk.

A sárga-feketék most szerdán, a Nizhny Novgorod otthonában lépnek először pályára a sorozatban. Anderson azt is elmondta, hogy mit vár a mérkőzéstől.

– Nehéz ilyen korán megmondani, tekintve, hogy még nem térképeztük fel őket, és nem is játszottunk még ellenük. Azt tudom elmondani, hogy azokra a dolgokra kell koncentrálnunk, amire hatással tudunk lenni. Ez pedig az, hogy mentálisan és taktikailag is tökéletesen fel legyünk készülve. Tisztában kell lennünk azzal, mit kell tennünk ahhoz, hogy nyerni tudjunk. Nagy csatára kell készülnünk idegenben.

Fotó: Vágvölgyi Bálint/ugytudjuk.hu

HIRDETÉS

3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Hubie BrowndonnarummaMendez Recent comment authors
donnarumma
Olvasó

Mit is mondhatna?
Szerintem sejti, hogy “picit nehezebb lesz”, mint a Szeged itthon…
De talán túl vagyunk az egyik leggyengébb meccsünkön

Mendez
Olvasó

Azért az a jó esély elég optimistának hangzik.
A lengyelek ellen lehet keresnivalónk.
Nyizsnij Novgorod a VTB ligában jelenleg hatodik úgy, hogy elég simán elintézték például az Euroligás Khimki Moszkvát vagy a lengyel kirakatcsapat Zielona Gorát.
Zaragozát meg kb. csoda kategória lenne kiejteni a csoportból.
Azért legyen igaza Andersonnak. 🙂

Hubie Brown
Olvasó

Ha nem gondolná, hogy jó esélyünk van, akkor fel sem kellene ülni a gépre. Tavaly is kiderült, hogy a bajnoki meccseket nem feltétlen érdemes összehasonlítani a BL szerepléssel. A Falco sokkal jobban teljesített a BL-meccseken. A Bonn pedig konkrétan alig nyert meccset a hazájában, a BL-ben meg remekeltek.
Nézzük meg a meccset és majd meglátjuk mi lesz. Úgy nézzük meg, hogy a 6-ból várhatóan ez lesz a 2. legnehezebb a csoportmeccsek közül.

Legfrissebb

Hírek

Facebook