Connect with us
Hirdetés

B-csoport

Amikor egy város ünnepel, így örültek Oroszlányban a feljutásnak – VIDEÓ

Nagy volt az öröm a Veszprém legyőzése után.:

:

A bennmaradás mellett az is eldőlt tegnap, hogy a kieső Serco – TF-BP csapata helyett az OSE Lions indulhat ősztől az élvonalban. Az oroszlányi együttes a második meccsen is magabiztosan győzte le a Veszprémet. A szurkolók régóta vártak már erre a pillanatra, így érthető módon nagy volt az öröm a találkozót követően. Így ünnepeltek a csarnokban:

❤️??

Közzétette: Réka Kurucz – 2019. május 22., szerda

Majd a csarnok előtt:

Közzétette: Antal Róbert – 2019. május 22., szerda

Fotó: hunbasket.hu

19 hozzászólás

19
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
12 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
14 Comment authors
OutlawOroszlanyi BanyaszRougebányászMarillion Recent comment authors
Outlaw
Olvasó

Hajrá piros-feketék!:)

Rouge
Vendég
Rouge

Na, még egy Körmend…:)
Fasza…:)

Nagy GRATULA!

bányász
Vendég
bányász

Nem vagyunk Körmend. Oroszlány vagyunk. 🙂 De köszi és köszi! Most sem hiszem el…:)

Marillion
Olvasó

Grat nektek Szombathelyről is….Kivánjuk ne átszálló jegyetek legyen az elitben….
Ugyanakkor már most biztosak vagyunk abban is,hogy elsősorban a piros fekete színek miatt lesz összetartás most már hármasban…külön kihegyezve a Falcot illetően….

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

A Falkót nem a színei miatt nem szeretik sehol, barátom! 🙁

Gecse J. Márió
Olvasó

Gratulálok az Oroszlánynak, ideje volt már, hogy újra első osztályúak legyenek!

Bleak
Olvasó

Először is gratulálok az OSE-nak, teljesen megérdelemelten nyerték meg a döntőt. Ugyanakkor nem lehet szó nélkül elmenni amellett sem, hogy a Veszprém évek óta legyalulja a mezőnyt az alapszakaszban, a döntőben/elődöntőben pedig látványosan összezuhannak minden alkalommal. Nem hiszem, hogy a tét nyomná őket agyon, egész egyszerűen szerintem nem akarnak feljutni, mivel az I. osztályhoz nem lenne meg a lóvé, pedig egy megyeszékhelyről beszélünk, ahol a kézin kívül nincs más jelentős csapat…

bányász
Vendég
bányász

Először is köszi!:)

Hidd el fel akartak jutni. Elején is elmondták és pár napja is nyilatkozták a veszprémi tv-ben. Már arról beszélgettek, mi lesz amikor feljutnak és hogy megvannak a szponzorok..stb. Ha valaki nem akar feljutni, akkor az elején elmondja ezt. Nem pedig egy ekkora hazugságfelhőt gyárt belevonva 20-30 embert. Hidd el rosszul gondolod. Ha láttad volna a játékosaik arcát..biztos nem írsz ilyet. Ritkán látni ilyen csalódottságot.

Amúgy kívánom nekik, hogy jövőre újra találkozzunk…az A-ban.

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Tavaly mi nyertük az alapszakaszt, a Veszprém 20/6-os mutatóval volt második, ott nem lehetett azt mondani, hogy legyalulták a mezőnyt. Idén viszont jogos – bár most is rengeteg olyan meccsük volt, ami nagyon neccesre sikerült, és csak a végjátékban sikerült kiküzdeniük a győzelmet. Én a MAFC-ot erősebbnek éreztem végig, annak ellenére, hogy a Vp oda-vissza verte őket.

RRichieG
Olvasó

Lesz pénz állítólag hazajön Amerikából és átveszi a csapatot Oroszlány Szonja.

maverick41
Olvasó

Ugrálj Sományek! Gratulálok az Oroszlán(y)oknak!Végre egy szimpatikus csapat az első osztályban!Reméljük financiálisan is sikerül szintet lépni és nem egy TF féle menekülés lesz a szezon. VELETEK VAGYUNK! 🙂

Bossesy
Olvasó
MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Esetleg egy Nagykanizsa még? 😉 🙂

RRichieG
Olvasó

Azért ne feledkezzünk meg a Szombathelyi Ezüstbányászról sem!

Dallas
Olvasó

Lehet rosszul emlékszem de anno mintha kiestünk volna az NB1-ből az olajjal és valamelyik Sopron is?, de akkor szűnt meg az Oroszlányi csapat ,azt hiszem ezüstérmesek lettek a Csepel mögött,és a Sopronnal játszottunk 2 meccset hogy ki mehet így vissza az 1. osztályba.

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

A Csepel elleni döntőt KÖVETŐ szezonban történt meg a baj Oroszlányban, a csapat akkor is a rájátszásba jutott, de a kedves szövetség nem engedte az akkori (kicsi) csarnokban játszani a meccseket, azt várták, hogy ezt majd inkább idegenben… 🙁

Csakegyfan
Olvasó

Jó látni, hogy egy ilyen szurkolótáborral rendelkező csapat jutott fel. Már alig várom hogy jövőre menjünk hozzájuk idegenben. Parádés hangulatú meccsek lesznek Oroszlányban.

derryl
Olvasó

Jó látni ezeket a képeket, végre egy hely, ahol örülnek az első osztálynak, nem vették kilóra a feljutást, igazi csatában harcolták ki azt! Nagy elimerés nektek a bajnoki címért, remélem ősszel csodálatos kosárlabda élményekben lesz részetek!

Ték-ték-ték piros-feketék!!

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

A dalok még akadoznak, nagy a megilletődöttség, túl sok volt a hideg tej a torkoknak, de azért lesz ez még jobb is ! 😉

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés