Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Amerikai irányítót igazolt a Pécs

A 22 éves játékos szerződtetésében Krivacsevics Márkó is közreműködött.

  •   :

:

A 22 éves Mike Lewis II első alkalommal fog Európában szerepelni, augusztusban két hét próbajátékkal kezd a Pécs csapatánál – jelentette be a klub hivatalos honlapja.

Szép lassan kezd alakulni, formálódni a baranyaiak kerete a következő szezonra. Krivacsevics Márkó, Meleg Gergő, valamint a Rátvay testvérek, Tamás és Balázs leigazolása mellett az első légióshelyet a csapatkapitány, Veljko Budimir kapta meg, azonban a mai nappal a gárda ügyvezetője, Bán Gábor megállapodott az első új külföldi játékossal is.

Az 1-2-es poszton bevethető kosaras az Egyesült Államokban eddig az egyetemi bajnokságban szerepelt, így újoncként érkezik Magyarországra. A Duquesne Egyetem csapatában játszott, ahogy közösen szerepelt Krivacsevics Márkóval.

– A 2017/18-as szezonban Mike egy csapatban játszott szintén új játékosunkkal, Krivacsevics Márkóval – mondta el a pécsiek honlapjának a klub ügyvezetője, Bán Gábor.- Természetesen Márkó is segített nekünk a „feltérképezésében”, és tőle csupa jót hallottunk róla emberileg, és úgy is, mint játékos. Egy igazi csapatembernek tűnik.

Mike Lewis II is már nagyon várja, hogy augusztusban csatlakozhasson a PVSK-Veolia csapatához.

– Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy egy olyan nagy múltú klubhoz kerülhetek, mint a PVSK. A város is nagyon szépnek tűnik, így tényleg izgatottan várom, hogy megérkezzek Pécsre. Korábban egyébként a Duquesne Egyetemen játszottam, és közben pszichológiából, illetve sport és médiából diplomáztam.

A pécsiek újdonsült amerikai irányítója augusztus közepén, a felkészülés rajtjára érkezik majd meg, és szerződése értelmében az első két hétben próbajátékon vesz majd részt. Ha azon megfelel, és meggyőzi Dragan Alekszics vezetőedzőt is, akkor válik véglegessé egy éves szerződése.

Fotó: pvsk-panthers.hu

  •   
6 hozzászólás

6
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
DaveSixth manKoopsBasketMan Recent comment authors
Koops
Olvasó

Welcome Lewis!
Remélem jó lesz próbajátékon és olyan kaliberű lesz, mint Taylor volt és megtartjuk! Nagy szükségünk lenne ilyen játékos/ok-ra.
Hajrá Pvsk!

BasketMan
Olvasó

Az elmúlt szezonban (19-20) hol játszott?

BasketMan
Olvasó
Sixth man
Olvasó

El lett cserélve St Loiusba, de már nem kezdett el ott játszni mivel hivatalosan is bejelentette, hogy “profi” karrierbe kezd.

BasketMan
Olvasó

Akkor kimaradt neki a 19-20as szezon.

Dave
Olvasó

NCAAban nem cserélnek a csapatok, a játékos válthat egyetemet. Fiatalítási projekt indult az egyetemén ami miatt jelentősen csökkent a játékideje 3. évre, ezért átjelentkezett a Nevada egyetemre. Idén még osztoznia kellett volna a játékidőn, viszont jövőre első számú guard lehetett volna egy jó csapatban, ezért kvázi passziválta az idei évet (NCAAban max 4 szezonban léphetsz pályára és 3 már megvolt neki. Ettől edzések meg tanulmánya ugyanúgy megy elvileg tovább csak meccsen nem léphet pályára), vagyis pont azért hagyta ki az idei szezont, hogy megmaradjon az opciója jövőre is egyetemen maradni, ha profivá válás lett volna a cél 2020ban, akkor logikus… Olvass tovább »

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés