Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Amerikai bedobót igazolt a Sopron

Az előző szezonban két csapatban is megfordult Magyarországon!:

:

A rutinos, az előző évadban az NB I két csapatában, Kaposváron majd Szolnokon is megforduló 28 éves, 194 centis, amerikai Dayon Griffin Sopronba igazolt.

Griffin az egyetemi éveit követően Európában kizárólag élvonalbeli csapatokban szerepelt, az NB I mellett többek között Görögországban, Lengyelországban és Németországban. Az előző szezonja fölöttébb mozgalmas volt, Kaposváron kezdte (11 mérkőzés, 14,2 pont, 3 lepattanó, 3,5 gólpassz), majd átmenetileg a sok sérülés sújtotta Szolnok szerződtette (6 mérkőzés, 9,7 pont, 2,5 lepattanó, 2 gólpassz). A szezon záró szakaszában a német élvonalbeli – ne feledjük, Németország nyerte a közelmúltban befejeződött világbajnokságot – Würzburg gárdája igazolta le. A Bundesligában ugyanannyi meccset játszott, mint az NB I-ben, szám szerint 17-et, és ezeken átlagban több, mint 26 percet a pályán töltve 7,2 ponttal, 1,8 lepattanóval és közel 1 gólpasszal segítette együttesét.

19 hozzászólás

19
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
7 Comment threads
12 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
12 Comment authors
zetomeeDobeyMIELEBucibabaKendeffy Botond Recent comment authors
CsakAzSkc
Olvasó

Hajrá Skc jólesz ez ??

MIELE
Olvasó

Hánykor lesz holnap a krasznai meccs?

CsakAzSkc
Olvasó

18óra

Dobey
Olvasó

18:00

Roland
Olvasó

Jó lesz ez srácok! Töltsük meg az Arénát ! Idegenbe meg a vendég szektort! Megérdemlik a fiúk!

Bucibaba
Olvasó

Szerintem ott kezdődött a baj, hogy augusztus közepén még nem lehetett tudni mi lesz Vincenttel, hogy állítsák össze a csapatot, sok sikert kívánok neki az NBA-ban de a Sopronnal jól kiszúrt. Most meg már csak a maradék játékosok között lehet szemezgetni ami ahogy látjuk nem egyszerű .

Dobey
Olvasó

Azért ne a másfél hónapja biztosan távozó VBV-re fogd, hogy egy héttel a rajt előtt nincs még center. XD

zetomee
Olvasó

Ha megnézted Tőrös Bazska videóját VBV-vel ott van az elején, hogy aug. elején vették fel csak nem tehette közzé. Vagyis a klub már akkor tudta hogy nem lesz Vincent.

MTEMTEMTE
Olvasó

Én nem igazán értem fanyalgókat. Megnéztem a Sopron Körmendet a Göcsej Kupán. A brazil srácot bármikor elfogadnám, de a két mezőnyposztos amerikai is jó, főleg az irányító. Ehhez jön még Griffin, aki jó kiegészítő ember. Ha érkezik a közeljövőben egy masszív center, igen ígéretes a Sopron kerete.

CsakAzSkc
Olvasó

Jólesz ez srácok! Szerethetö csapat leszünk idén!!! Töltsük meg az Arénát vidéken meg a vendég szektort! Megérdemlik a fiúk! Hajrá!!!

CsakaSopron
Olvasó

“Vajon mire gondolt a költő?” Címszóval tudnám ezt az igazolást leírni. Az egyetlen indok ami eszembe jut az hogy kell egy 3 mas játékos hogy ne Polster legyen egyedül arra a posztra. Ha jól emlékszem sem Kaposváron sem Szolnokon nem marasztalták, sőt… Érdemi jó meccsére én nem emlékszem és a statok se mutatnak sokat. Center ellenben továbbra sincs, bár abból a szempontból megértem hogy ha nincs normális center eddigre a piacon, ugyanakkor miért Szeptemberben akarunk centert igazolni, mikor az irányító mellett ez az a poszt ahol kapkodják az embereket. Boldog lesz mindenki ha beválik, de jelenleg van egy jó Magyar… Olvass tovább »

hdave
Olvasó

A holnapi ZTE elleni meccsről lehet tudni valamit?

zterulez
Olvasó

Azt, hogy lesz.

sobis
Olvasó

Ha a 3 mezőnyposztos amerikai között jól el lennének osztva a percek az sok pontot és győzelmeket hozhat…

Roland
Olvasó

Komolyan nektek semmi se jó…. ha magyar az se ha légiós az megint nem! Jó szerethetö csapat lesz nem a bajnoki cím a cél…

CsakAzSkc
Olvasó

Nektek semmi se jó! Ha Magyar az a baj ha légiós az a baj!!!! Jólesz ez a csapat! Szerethetö csapat lesz! Nem a bajnoki cím a cél….

CsakAzSkc
Olvasó

Nektek semmi se jó! Ha Magyar az a baj , ha légiós az is baj….. Jólesz ez a csapat! Szerethetö kis csapat leszünk! Nem a bajnoki cim a cél!!!
Szurkoli kell nekik töltsjük meg az Arénát …..vidéken meg a vendég szektort!!! HAJRÁ SKC

CsakAzSkc
Olvasó

Hajrá SKC! Szurkolni kell!

Kendeffy Botond
Olvasó

Molnár Marci magyar szinten nem rossz center.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés