Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Amerikából szerződtetett magyar játékost az Oroszlány

Az elmúlt szezonban kiemelkedően teljesített a Sunshine State Konferenciában.



:

:

Az MVM-OSE Lions játékoskeretének következő tagja a korábbi U20-as válogatott Pápai Máté, aki 2017-ben távozott a MAFC együtteséből és az Egyesült Államokban folytatta pályafutását. Az egyetemi éveit Floridában töltötte, és az NCAA-ben szereplő Florida Tech Panthers csapatát erősítette – írja a piros-feketék Facdebook oldala.

A 2021/22-es szezonban nem csak a Párducok, de Máté is kiemelkedően teljesített a Sunshine State Konferenciában. A lepattanó és blokk átlagban is a TOP 10-ben szerepelt, a december elején megrendezésre került „Thanksgiving Tournament”-en pedig beválasztották a torna All-Star csapatába. Idén visszatér Magyarországra, hogy az MVM-OSE Lions oldalán újabb sikerszéria elé állítsa az Oroszlány csapatát.

12 hozzászólás

12
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
Hubie BrownejjhaM.oroOroszlanyi Banyaszelfogult vagyok Recent comment authors
Hubie Brown
Olvasó

Nem lett volna rossz, ha valami infót írnak a játékosról is. Túl nagyok az elvárásaim.

elfogult vagyok
Olvasó

Óvatosan kezdek izgulni! Csikó csapatunk lesz? Mindent a légiósokra hegyezünk ki? Bár mi lehet, és az ellenkezője is! Hajrá OSE!!!!!!!

M.oro
Olvasó

Én bizakodó vagyok. Szerintem pont ez kell, hogy jussanak szerephez a fiatalabb rutintalan Magyar játékosaink.
Úgy tudnak fejlődni ha kapnak lehetőséget játszani.
Biztassuk őket! Legyen Önbizalmuk, és reméljük lesz a következő szezonban keresnivalójuk a pályán.
Hajrá Oroszlány!!!!!!

ejjha
Olvasó

Ezzel a gondolatmenettel csak az a gond, hogy ha egy komolyabb magyar csapat bejelentkezik majd egy idén berobbanó, önbizalommal telt játékosotok után, akkor ő nem ideológiai alapon fog dönteni, hanem fizu alapján. Nem bántásból, de véleményem szerint nincs megtartó erőtök. Suli nincs, kicsi város, kicsi pénz. Egyedül a szurkolótáborotok oké, de ez önmagában kevés egy játékost megtartani.

Milo
Olvasó

Centernek alacsony, erőcsatárnak lassú és nincs keze távolról. Talán egy kicsit képzettebb Révész. Kíváncsi leszek mit csinál itthon, szurkolok neki! Utánpótlásban, ahol nem voltak nála magasabb játékosok extra volt.

Hawk
Olvasó

Utánpótlás korában jobban nézett ki, mint most ennyi év USA után. Nem őt bántva, de nem látni, hogy ennek mi értelme van az OSE részéről.

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Minden pénz kérdése. Nálunk meg abból nem lesz sok idén. Ha belenyúlunk az olcsó légióba, mint mondjuk a Nyíregy, akkor talán bent maradunk.

elfogult vagyok
Olvasó

Ismét a pénz! Hogy tudunk így “megragadni” a középházban? Remélem legalább a “Magyar mag” hosszútávra kialakul, hogy legyen valami tervezhető a következő évekre. A “délszláv” vonal (ami a kedvencem) nem a leg olcsóbb, az amerikai vonal, mindig lutri….. (minden évben izgulunk, hogy milyen csapatunk lesz!)
“Itt vagyunk, szurkolunk, Hajrá OSE”!!!

Cibona5
Olvasó

25 meccsből 24-en kezdő volt. Ehhez képest az 5,4 pontátlag és az 5,9 lepattanó azért nem túl komoly teljesítmény az amerikai egyetemi bajnokság második vonalában.

Kendeffy Botond
Olvasó

Érdekes lehet Pápai szereplése. 4 év Amerikában, az utolsó évben elfogadható számok. Igaz az NCAA 2-ben. Mondjuk Krivacsevics számai ebben a ligában sokkal rosszabbak voltak…

Csippa
Olvasó

Érdekes lesz, én kíváncsian várom. Am Krivacevicnél sokkal fizikálisabb, masszívabb, Reveszhez képest meg játék iqban össze sem hasonlítható sztem, de majd kiderül, mire képes. Kiegészítő szerepben volt, h ennyi jatekperccel ilyen atlagai vannak, de ez azt is jelentheti, h jó légiósoknak komoly segítséget tud adni melóval.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés