Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Amerikából igazolt “hármast” az OSE

Alakul a piros-feketék kerete.

  •   :

:

Adrio Bailey az OSE csapatában folytatja – jelentette be az oroszlányiak hivatalos honlapja.

A 198 cm magas, 98 kg súlyú, 3-as poszton bevethető játékos az Arkansas Razorbacks egyetemi csapatból teszi át székhelyét az OSE Lionsba.

A játékos az NCAA délkeleti régiójában szereplő piros-fehér alakulatban négy szezont húzott le, a 2019/2020-as idényben, 32 mérkőzésen 6.3 pontot, 4.4 lepattanót átlagolt.

A fiatal amerikai játékos atletikusságát a védekezésben is hasznosítani tudja, ugyanis arkansasi karrierje során azon 5 játékos közé került, akik 100+ blokkot és 90+ labdaszerzést értek el egyetemi éveik alatt.

  •   
5 hozzászólás

5
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Oroszlanyi BanyaszbányászDennisArtur Doki Recent comment authors
Artur Doki
Olvasó

Legyen Vele szerencsétek…
Biztos a video többet mutat,mint egy stat(mert azért az nem kiugró)
De majd puding próbája az evés,úgyis minden a parketten dől el….

Dennis
Olvasó

Tavaly 5-ből 4 légiós bevált, ha idén is ez lesz, akkor már elégedett leszek. Remy-re is azt mondták sokan, hogy nem A szintű játékos, Bozovic-ra meg azt, hogy göthös, gyenge, tornából felmentett, aztán ők alaposan megcáfolták. Bízom Krasovecben, jó szeme van a légiósok kiválasztásában.

Artur Doki
Olvasó

Hát elég gyengusz az infomorzsa…mint ahogy a 6 pontos átlag sem sok.
Ezzel a cikkel sem szakítottátok meg magatokat.

Szóval: ezt a statot átlagban 22 perc alatt hozta össze,egy szezonnal korábban 18 percnyi játékidővel 5.6 pont és 3 pattanó,még egy idénnyel előbb meg 14 perc 4 pont és 2.5 pattanó jött össze.

Hát első blikkre csodálkoznék ha egy egész idényt kitöltene a piros-feketéknél.

bányász
Vendég
bányász

Ha nem marad nálunk az nem a pontjai miatt lesz. Nem kell sok pontot átlagolni ahhoz, hogy valaki értékes tagja legyen egy csapatnak. Pl. Hanga Ádám hogyan lehet sok éves 9 pontos átlagával rendszeresen a liga 10-15 legjobb játékosa között? Pont úgy, hogy a játéka nem kifejezetten pontok szerzésében merül ki. Múlt évben amikor jöttek az igazolások szépen le lettek hurrogva a játékosok. Ugye a liga legjobb centere is nálunk játszott (púpos-tüdőbajos öregember, ahogy itt jellemezték), aztán a liga legjobb centere lett legjobb VAL-al és legtöbb lepattanóval és dupla-dupla átlaggal. Én nem írnék le senkit, főleg mert bízom a mesterben.… Olvass tovább »

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Abból a szempontból mindenképp megvédeném Dokit, hogy az egyetemi bajnokságból igazolni mindig lutri – tökmindegy milyen stat van mögötte. A scout videója nem rossz a srácnak, de azt is tudjuk, hogy ez szintén semmit nem jelent. Abból meg bányász kartársnak adok igazat, hogy Krasovec kifejezetten jól nyúlt eddig bele a légiósok kiválasztásába. 3-as poszton nem feltétlenül kell hogy pontfosó legyen. Ami viszont megint bíztató, hogy a védekezése elég jónak tűnik. Várom a többi hivatalos bejelentést. Bizakodó vagyok. 🙂

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés