Connect with us
Hirdetés

Utánpótlás

Amerikában edzőtáborozott a MAFC serdülőcsapata

Vittay-Hajnik Ambrus és Lakits András voltak a Tripla-dupla podcast vendégei.:

:

A MAFC U14-es csapata januárban a Daytona Beach-i DME Akadémia meghívására 12 napig Floridában vendégeskedett. A túra során hét edzőmérkőzést játszottak és négy, a helyiekkel közös edzésen vettek részt Vittay-Hajnik Ambrus tanítványai, akik emellett NCAA-, G-League- és NBA-meccsen is jártak.

Ezen apropóból kérdezte Magyar Dávid a Tripla-dupla podcast 165. adásában Vittay-Hajnik Ambrust, illetve az újbudaiak felnőtt és U20-as együttesének vezetőedzőjét, Lakits Andrást. Az amerikai tapasztalatok mellett szóba kerültek az utánpótlás nagy kérdései, a fővárosi kosárlabda helyzete, valamint a fiatalszabály is.

A piros-feketék serdülőinek nagy kalandjával az utanpotlassport.hu is foglalkozott.
Kép forrása: MAFC Kosárlabda Facebook-oldal

5 hozzászólás

5
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Redbleck88Mogyi19Milivoj Recent comment authors
Milivoj
Olvasó

Mogyi, jó ez a podcast, szinte mindenkivel beszéltél már, de annak mi az oka, hogy az Olaj vezetéséből (Csősz, Pór, vagy Potocnik) még senkivel nem csináltál egyet sem, mikor adná magát pl. most is, hogy mi az oka az évről-évre kísértetiesen ismétlődő hullámvölgynek, sérüléshullámnak, vagy pontosan milyen kilátásai vannak Pallainak, netán minek igazoltuk Mokánszkit, Erik miért nem tudja kijátszani magából a tudása töredékét se, stb.!?

Mogyi19
Olvasó

Ez egy nagyon jó kérdés, csak ők tudják a választ. Két éve volt utoljára Szasza, azóta hiába kérek lehetőséget, nem kívánnak velem beszélni. Az okát nem tudom sajnos. De mindenki más szívesen jön, a múltkor az OSE – Olajra kommentálni hívtak, kaptam sálat ajándékba meg patika vendéglátást, a Mafc-nál is nagyon örültek a lehetőségnek, tőlük is kaptam pólót meg kis zászlót, szóval…
Kár. Mert imádom az Olajt.
De Pl idén 16 év után bérletet sem vettem. Hazudnék, ha azt mondanám nincs ennek köze hozzá.

Milivoj
Olvasó

Köszönöm, szóval a lényeg, hogy te próbáltad…, ez amúgy kurva gàz a klubra nézve, hogy helyben van egy ilyen hiánypótló, színvonalas platform és nem állnak szóba veled… ha már a beígért intenzív klub-szurkolók kapcsolatból semmi nem lett…, vagy lehet, hogy irigyek rád, hogy a semmiből csináltál egy olyat, amihez hasonlót, ők még sok pénzből se tudnak!?

Mogyi19
Olvasó

Köszi szépen a szép szavakat, szerintem is gáz, de ez van.
Legalább már van Q&a az instán igazi jó lényeges kérdésekkel ?

Redbleck88
Olvasó

Nagyon jó volt az Oroszlányi közvetítés csak gratulálni tudok hozzá! Sokkal jobbak azok a meccsek ahol van kommentár! Az Olaj pedig remélem nem pukkad ki idén is mert az már tényleg gáz lenne! Csak így tovább te nagyon kellesz a magyar kosárlabdának további fejlődéséhez! ???

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés