Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Alkalmazkodik az új helyzethez a ZTE

Hétközben az Ostoros Károly Csarnokban edzenek.:

:

November elsejétől a zalaegerszegi önkormányzat rendelkezésének megfelelően a Zalakerámia ZTE KK csak a bajnoki mérkőzéseire tér vissza a Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnokba, a hétközi felkészülését az Ostoros Károly Csarnokban végzi – írja a klub honlapja.

Az új edzésrend a héten már életbe lépett és evvel kapcsolatban, Török Róbert ügyvezető adott tájékoztatást, aki a meghozott energiatakarékossági intézkedésekkel kapcsolatban a következőket nyilatkozta:

– A közgyűlési határozat értelmében, a takarékossági intézkedéseket figyelembe véve, a mérkőzések előtti nap tér vissza a csapat, hogy az utolsó edzést ott végezze, és persze a bajnoki találkozóra, hiszen ezekre fűtik fel a létesítményt – mondta Török Róbert. – Át kellett nézni az Ostoros-csarnok beosztását is, és másokkal, így a ZTE FC-vel is egyeztetni kellett, ugyanis a téli időszakban főleg utánpótláscsapataik is bent tartják az edzéseiket. El kell mondanom, hogy mindenki rendkívül kompromisszumkész volt, hogy a lehető legjobb megoldást találjuk meg. Ebben a helyzetben nem lehetett más megoldás, amihez mi is alkalmazkodunk. Jelen állás szerint a mostani állapot március végéig tart majd.

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Bobby666 Recent comment authors
Bobby666
Olvasó

Szurkolok neked Robi! Vezetőként még sokkal jobb elszel mint játékosként. Pedig annak is nagyon príma voltál.

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés