Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Alekszics tartott a Jászberény elleni meccstől

Szekulovics szerint nem volt sportszerű, amit az Alba a végén csinált.:

:

Tegnap este három mérkőzést rendeztek a férfi élvonalban. Íme az edzői nyilatkozatok a hunbasket.hu segítségével:

Pécsi VSK-Veolia – Jászberényi KSE 89-59 (20-15, 29-14, 19-14, 21-16)

Dragan Alekszics, a Pécsi VSK-Veolia vezetőedzője: A hét folyamán több játékosunk is beteg volt, edzéseket kellett kihagyniuk, ezért tartottam a mai mérkőzéstől. Nagyon örülök, hogy ennek ellenére jól sikerült teljesítenünk, és magabiztosan, közönségszórakoztató játékkal nyertünk. Az külön öröm számomra, hogy a fiatalabb játékosainknak is tudtam játékidőt adni, nagyon jól teljesítettek.

Lo Elhadji Malick, a Jászberényi KSE másodedzője: Nem volt jó estén ma. Egész héten nagyon komolyan dolgoztunk, úgy gondoltam, hogy felkészültünk, tudtuk, hogy mit akarunk csinálni, de nem csináltuk. Ez a legfájóbb a vereségünkben. A hazafelé út elég hosszú lesz ahhoz, hogy elfeledjük ezt a mérkőzést, és egy kis pihenő után a számunkra sorsdöntő Szeged elleni mérkőzésünkre készüljünk.


DEAC – Szolnoki Olajbányász KK 81-68 (28-14, 17-24, 20-18, 16-12)

Kovács Adrián, a DEAC vezetőedzője: Egész héten a csapatvédekezésünkkel foglalkoztunk, célunk volt az agresszív kezdés. A jó kezdés volt a kulcs, a kemény védekezés lendületes, ritmusos támadásokat eredményezett. Összességében kontrolláltunk, örülök, hogy három negyeden keresztül húsz ponton tudtuk tartani a vendégeket.

Gasper Potocnik, a Szolnoki Olajbányász KK vezetőedzője: Puhán kezdtünk, a debreceniek sokkal agresszívabban álltak bele a párharcokba, ami tetemes hátrányt eredményezett. A hátralévő időben kétszáz százalékot kellett volna nyújtanunk a fordításhoz, de ez lehetetlen egy ilyen csapat otthonában, mint a DEAC. A helyzetünket nehezítette kezdő irányítónk, Davis hiánya, de ettől függetlenül sokkal élesebbnek kell lennünk a továbbiakban már a feldobástól kezdve.


Naturtex-SZTE-Szedeák – Alba Fehérvár 80-88 (19-22, 22-19, 27-23, 12-24)

Szrecsko Szekulovics, a Naturtex-SZTE-Szedeák vezetőedzője: Gratulálok az Albának! Ellenfelünkkel szemben nehéz játszani, de büszke vagyok a saját csapatomra is. Megmutattuk, hogy jó úton vagyunk, köszönöm a szurkolóinknak is a mai biztatást! Nem volt sportszerű, amit az Alba a végén csinált, mert ez a világon mindenütt úgy van, ha megállnak a csapatok, már nem dobnak rá. Persze nem ezen múlt, mert nyolc pont lett közte, de ilyet még karrierem során nem láttam. Lehet, úgy gondolta az Alba, hogy sima lesz a mai meccs, és ott akarták megmutatni. Ettől függetlenül gratulálok az Albának a mai győzelemhez.

Pethő Ákos, az Alba Fehérvár másodedzője: Nagyon készültünk a Szeged ellen, hiszen csalóka a tabellán elfoglalt helyezésük. Sok nehézségünk volt a héten, de ennek ellenére nagy energiát fektettünk a meccsbe. Kiélezett, majdhogynem egylabdás mérkőzésen sikerült behúznunk a győzelmet.

fotó: pvsk-panthers.hu

4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Mexx92Koopspbask Recent comment authors
Koops
Olvasó

Szépen tudsz nyilatkozni Dragan a hetekbe!
Egy igazi paraszt vagy sok pécsi szemében!

pbask
Vendég
pbask

Ezt most nem értem

Mexx92
Olvasó

Mit nem értesz? Nem köszönte meg a pénteki buzdítást a B középnek. Szerinted ez normális mert pénteken a srácok szurkolás terén kitették magukat. Illendő lett volna megköszönnie de ő ezt nem ismeri

pbask
Vendég
pbask

Nem értem miért kellett végén rádobni; több évet lehuzó játékosnak lehetett volna esze, unfair viselkedés a pályán.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés