Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Alekszics szerint támadásban szörnyűek voltak

Lazics szerint csak a szerencsén múlott a paksi győzelmük. Összeszedtük az edzők nyilatkozatait a tegnapi bajnoki forduló után.:

:

Pénteken kezdődött, majd szombaton további öt találkozóval folytatódott a bajnokság 14. fordulója a férfi élvonalban. Íme a mérkőzések utáni edzői nyilatkozatok helyszínen lévő kollégáink és a kosarsport.hu jóvoltából:

Atomerőmű SE – JP Auto-Jászberényi KSE 71-72 (21-18, 17-17, 20-25, 13-12)

Schmidt Béla, az ASE vezetőedzője: Gratulálok a Jászberénynek. Azt kaptuk, amit vártunk: kemény mérkőzés volt, fizikális és kiélezett. Hiába léptünk el 10 vagy 4-5 ponttal, ez nem jelent semmit, mert az utolsó pillanatig partiban volt mindkét együttes. A problémám megint a technikai faultokkal van, ezen el kell gondolkodnunk, mert ez befolyásolhatja a meccsek kimenetelét. Megyünk tovább, ki kell javítanunk ezt a mai napot.

Nikola Lazics, a JKSE vezetőedzője: Gratulálok a fiúknak, nagyon fontos győzelem a mai nekünk. Ma is megmutattuk, hogy nem adjuk fel sehol. Remekül játszott a Paks ma is, de a második félidőre nagyobb lendülettel és összeszedettebben, koncentráltabban tudtunk kijönni. Megyünk tovább, gratulálok a Paksnak, ez szerencse volt, semmi más.

 

Szolnoki Olaj KK – Naturtex-SZTE-Szedeák 64-58 (13-10, 19-10, 12-22, 20-16)

Dragan Alekszics, a Szolnok vezetőedzője: Nehéz mérkőzés volt. Támadásban szörnyen játszottunk megint. Remélem, hogy most már teljes csapattal tudunk edzeni és fejlődni. A védekezésünk jó volt. Köszönöm a szurkolóknak, hogy a nagyon rossz időjárás ellenére is ennyien kijöttek a mérkőzésre!

Andjelko Mandics, a Szeged vezetőedzője: Gratulálok a Szolnoknak és a játékosaimnak is. Óriásit küzdöttek ma, de a végjátékban jobb volt az Olaj. Mindenki aki ma este pályán volt, a maximumot hozta. Rengeteg büntetőt hagytunk ki és rendkívül bosszant.

 

Pécsi VSK-VEOLIA – Alba Fehérvár 78-73 (29-15, 15-23, 12-14, 22-21)

Csirke Ferenc, a Pécs vezetőedzője: Köszönjük a nézőknek, hogy a rossz időjárás ellenére ilyen sokan szurkoltak nekünk. Ez a szív győzelme volt, így kell kezdeni egy mérkőzést, ahogy ma elkezdtük. Ez végig ki is tartott, mert mindig egy fontos pillanatban találtunk egy fontos kosarat. Nagyon jól védekeztünk, bár a második félidőben voltak gondjaink a védő lepattanók megszerzésével. A végén kulcsszituációkban jó döntéseket hoztunk, és ez hozta meg a sikert.

Jesús Ramírez, az Alba vezetőedzője: Rosszul kezdtünk, a Pécs sokkal dinamikusabb volt. A negyedik negyedben vissza tudtunk jönni a meccsbe, kevésen múlott a győzelmünk. Bár kikaptunk dicséret illeti a fiúkat.

 

Falco-Vulcano Energia KC – Sopron KC 75-74 (17-11, 22-18, 20-21, 16-24)

Gasper Okorn, a Falco vezetőedzője: Tanulságos volt a mai meccs, az utolsó negyedben 24 pontot dobtak ellenünk. Meg kell tanulnunk megtartani az előnyünket, egyszerűbben kell nyernünk. Govens személyében kaptunk egy új típusú játékost, Bruinsmát most kaptuk vissza, de most már vigyáznunk kell, hogy ne veszítsünk el senkit. Meg kell várnunk, hogy a játékosok megismerjék egymást. Gratulálok a Sopronnak. Erős csapat, okos edzővel. A jövő héten a legjobbat kell mutatnunk a bajnokesélyes címvédő Szolnok ellen.

Sabáli Balázs, a Sopron vezetőedzője: Az első félidőben érvényesült a Falco agresszivitása, nem volt belső játékunk, nem voltak betöréseink, csak szenvedtünk, de még 16 pontról is vissza tudtunk jönni. 22 labdát adtunk el, abból 30 pontot dobott a Falco. Köszönjük szurkolóink támogatását, jól küzdöttünk, de ma egy ponttal kikaptunk. Ennél nagyobb fájdalom Warner sérülése, ami majd később derül csak ki, mennyire súlyos.

 

Serco-TF-BP – Kaposvári KK 79-81 (17-16, 19-25, 17-17, 19-14, 7-9)

Nagy Bálint, a TF megbízott vezetőedzője: Az első félidőben talán érezhető volt, hogy nem tudjuk biztosan, minek kéne a pályán, és minek a kispadon történnie, de a félidőben ezt elég jól átbeszéltük és változtattunk rajta. Vissza tudtunk jönni a meccsbe, és egy igen férfias játék alakult ki, ebből most a Kaposvár jött ki jobban. Mondhatnám, hogy a szerencsésebb nyert, de ez nem lenne feltétlenül igaz.

Fekete Ádám, a Kaposvár vezetőedzője: A TF mindent megtett, és nagyon jól játszott ma, de kétszer-háromszor mi is megnyertük a mérkőzést, és a korábbi rossz időszakunkból fakadó önbizalomhiány és a hibáink miatt tudott visszajönni ellenfelünk. Köszönöm szépen a szurkolóinknak, hogy ennyien elkísértek bennünket és hittek bennünk. A hosszabb hét után próbáljuk megtalálni a legmegfelelőbb megoldást a csapat számára, de amíg a vezetők bíznak bennem, addig kötelességem kitartani Kaposvár mellett.

Kiemelt kép: Szolnoki Olaj KK Facebook oldal

20 hozzászólás

20
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
6 Comment threads
14 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
Olajheartmoldi56zolajkaJ.R.Benitezspt7272 Recent comment authors
moldi56
Olvasó

Azért az utóbbi időben mutatott játék nem sok jót igér szerdára.Főleg,hogy egy góldobó,nevezetesen Rowsey is sérült.Ha kikapunk Würzburgban akkor vége…Három vereséggel nem lehet továbbjutni.Persze nem lehet mindig bombaformában egy csapat,sajnos a sérülések elértek bennünket,dehát a remény hal meg utoljára.CSAK AZ OLAJ!

Rouge
Vendég
Rouge

Három vereséggel simán tovább lehet jutni,
ha jobb lesz az egymás elleni eredményünk a Pinar és a Prishtina ellen.
A két hazait hozzuk, a törököket kell idegenben verni…na az lesz a húzós meccs..

J.R.Benitez
Olvasó

Mennyien voltak Szolnokon hogy Alekszics kiemelte? Sokan fikázzák olajt hogy igy játszott. De ha 40 van közte akkor mi van? Semmi. Nyertek az a lényeg. Ahogy mi is. Albától ahogy mki én is várom a feltámadást. De azért mérget nem vánnék rá. Lehet hogy a helyi politikai harc miatt kuka egy év? Nem lehurrogni csak kérdezem. FALCO!!!

moldi56
Olvasó

Sajnos olyan kb.1000-en ha voltak.Most én sem tudtam kimenni és nem a hóesés miatt,hanem vendégeim voltak,utólagos névnapot tartottunk.

J.R.Benitez
Olvasó

Őszintén sajnálom hogy nincs olyan hangulat mint régen. Ellenfélként is jobb volt telt ház ellen menni. Ezért is kellene mindenhol megbecsülni azokat akik hűséges szurkolók. FALCO!!!

spt7272
Olvasó

Még mindig nem nőtt gerinc,Fekete???Távozzon!Hajrá KKK!

Suns
Olvasó

Warnernek jobbulást innen Szombathelyről is.

Rouge
Vendég
Rouge

Az albára kiváncsi vagyok, hogy mikor és hogyan fog visszajönni. Szerintem mèg jönnek új légiósok. Az alba játékosait Báne választotta ki: a gyors, lendületes tranzíciós játékra alkalmasak (?), de ugyanakkor nem biztos, hogy megvan a képességük a spanyol edző által elképzelt játékrendszerre. Én úgy gondolom, hogy az alba azért jelentősen javulni fog, pénz az dögivel (by Lilov…), jön még új játékos. Az albának ugye 5 győzelme van, a Sopronnak 6, Kecskemét-DEAC-Paks 7, ZTE-Pécs 8, falco-Berény 9, Körmend 10, Olaj 13. A PO előtt: -a Sopront biztosan előzik; -a Kecskemét és a Paks két győzelemre van, mindkettő fogható; -a DEAC felszállóágban… Olvass tovább »

russelalba
Olvasó

Nagyjából igazad lehet. Egyébként nem személyeskedés de komolyan jól esik, hogy pont te nem köpködsz ránk. Így is lehet.

Rouge
Vendég
Rouge

A döglött oroszlánba nem rúgunk bele.

Nem illik.

Főleg ha nem is döglött, csak sebzett…

russelalba
Olvasó

Csak gyógyuljon is meg. Jó lenne a Ligetben már jó meccset játszani. Meg nektek is uncsi lehet mindig nyerni 😀 Mondjuk ez durván optimista volt.

Rouge
Vendég
Rouge

Nagyon rossz dobószázalékkal dobtunk,
az első tizenötperc végén mindössze 18%-kal. Hihetetlen…nem is emléxem ilyenre…

Ez most pont az a mérkőzés volt,
amit Rowsey dönthetett volna el:
ilyen rossz dobóforma esetén egy biztos kezű játékos behint négy-öt triplát,
és nincs miről beszélni.

MINDÖRÖKKÉ OLAJKA!

zolajka
Vendég
zolajka

Ez csapatjáték ennek része egy irányító akinek van esze a játékhoz.Nálunk nincs és biztos kezű játékos sincs /talán Voja /Sok apró kis két pontocskák inkább mint bizonytalan hármasok.13-ból 12 győzelem a hazai bajnokságban ennyi elég.
Olaj szív mindig dobog !!!

moldi56
Olvasó

Engem viszont meglep Sztrahinja Milosevics elképesztően rossz dobóformája.Mostanság triplát képtelen dobni,nem is értem…Azért a védőmunkájával valamelyest ellensúlyozza,de nem bánnám ha visszatérne a normális útra.

J.R.Benitez
Olvasó

Kicsit megpihen. Hosszú a szezon sok a meccs. Rutinos róka. Akkor amikor kell majd jó lesz hidd el. Mint Andric. Sajnos….. FALCO!

zolajka
Vendég
zolajka

Andric azaz ember egy szánalom.A legnagyobb alibikirály aki a csapat körül volt az utóbbi időben.Milóra nem lehet haragudni az mindig megy mint a gőzgép.Bárcsak mindenki ilyen szívvel játszana a mezünkben.

Rouge
Vendég
Rouge

Andriccsal kapcsolatban el vagy tévedve, amikor nagy a tét, akkor MILÓval és VOJÁval együtt mindig odateszi magát és jól játszik.

Majd nézd meg a Wurzburg
és utána a falco ellen.

zolajka
Vendég
zolajka

Legyen igazad.

zolajka
Vendég
zolajka

Bár profiként és jól fizetett légiósként nem csak akkor kéne úgy játszani mikor nagy a tét.Fizetést sem akkor kap úgy gondolom, folyamatosan fizetnek Neki is.Ja és ha Miló is csak akkor hajtana mikor nagy a tét,akkor nem 13/1-el állnánk a bajnokságban.

Olajheart
Olvasó

Szánalom.. Alibikirály.. Kemény szavak. Nem értek vele egyet.. Szerintem fontos láncszeme a csapatunknak. Képzett center.. Amiért én időnként kicsit haragszom rá hogy nem tudja befogni a száját.. Már utaznak rá ezért a játékvezetők.. Mondjuk időnként ütik verik és néma a síp.. Persze hogy elszakad nála a cérna.. Hajrá olajka

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés