Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Alekszics jövőre visszaadna valamit a szurkolóiknak

Csirke szerint nincs ekkora különbség a két csapat között.:

:

Tegnap este a bronzéremről döntő párharc első mérkőzését játszotta le a Szolnoki Olaj KK és a Pécsi VSK-VEOLIA. Íme a nyilatkozatok a hunbasket.hu segítségével:

Szolnoki Olaj KK – Pécsi VSK-VEOLIA 68-106 (18-32, 20-27, 14-22, 16-25)

Dragan Alekszics, a Szolnoki Olaj KK vezetőedzője: Mit is lehet ilyenkor mondani, ami nem érzelmes, hisz a szurkolóink szuperek voltak és hiába játszottunk 40 percen keresztül rosszul, mindvégig biztattak minket. Nem csak ma este, egész évben. Köszönöm szépen nekik. Ez egy extra motiváció, hogy jövőre mi is adjunk valamit vissza a szurkolóinknak.

Csirke Ferenc, a Pécsi VSK-VEOLIA vezetőedzője: Gratulálok a csapatomnak. Koncentráltan kezdtük a mérkőzést és az első félidőben extrán dobtunk, ami megalapozta ezt a győzelmet, de ekkora különbség nincs a két csapat között. Köszönöm a szurkolóinknak, hogy ma elkísértek minket. Fantasztikus volt, amit ma a hazai szurkolók tettek itt a csarnokban.

Fotó: Szolnoki Olaj KK Facebook

16 hozzászólás

16
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
8 Comment threads
8 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
Modus operandiJokicldddellmilanka487 Recent comment authors
Modus operandi
Olvasó

Úgy legyen! Ámen!

CSAK AZ OLAJ!!!

ldd
Olvasó

Akkor az Alba vonalnak vége?

dell
Olvasó

Azt csak Fehérváron képzelték,hogy van Alba vonal egyébként nincs.

ldd
Olvasó

Kérdezd Stolét …

dell
Olvasó

Voja vagy külföldre megy vagy marad az Olajnál.Augusztus 1-ig ad választ.

Jokic
Vendég
Jokic

És mi igaz az Alba szálból?

milanka487
Olvasó

És Benke Szilárd?

milanka487
Olvasó

Vojáról tud valaki valamit?

Józsipapa
Olvasó

MESTERMÉRLEG
Dragan Alekszics: – Mit lehet mondani egy ilyen mérkőzés után, amikor közel negyvenpontos vereséget szenvedtünk, de a lelátón az egész éves teljesítményünket, kupagyőzelmünket is ünnepelte a közönség? Sajnáljuk, hogy továbbra is foghíjasan kell pályára lépnünk a mérkőzéseken, Pécsett igyekszünk visszavenni a pályaelőnyünket azért, hogy hazai pályán fejezzük be a bajnokságot, és szerezzük meg a bronzérmet.

Legyen igaza a mesternek,de a jelenlegi helyzetet figyelembe véve nem sok esélyünk van,hogy szerdán nyerjünk Pécsen !! (Cáfoljon rám a csapat)
Hajrá OLAAAAAAJJJJJJJJ !!!!!!!!

moldi56
Olvasó

Azt tudjuk,hogy aki sportol,az ki van téve a sérülésveszélynek,de ilyen horroridényt nem szeretnénk mégegyszer megélni.Meg az sem ártana ha megfelelő tudású és mentalitású légiósokat tudnánk igazolni.Olyan mint Sztrahinja Milosevics volt.A mostani légiósokkal nem volt szerencsénk és akkor még finoman fogalmaztam.Nem hiszem hogy messze járok az igazságtól,ha azt mondom a mostani szezonban történtek rendkívüli módon megviseltek mindenkit,vezetőt,edzőt,játékost és szurkolót egyaránt.

moldi56
Olvasó

Kovács Peti marad és nagyon reménykedek hogy Voja is ugyanezt teszi.Bár biztosat nem tudunk,de van remény hogy igen.Aki meg úgy gondolja,hogy másutt jobb,menjen.Túléljük.MINDÖRÖKKÉ OLAJ!

Olajheart
Olvasó

Dragan adtatok.. Az idei kupa aranyat.. Sohasem felejtem el fantasztikus volt a pályán és a lelátón.. Ahogy Voja pár másodperccel a vége előtt megállt és ki nézett ránk együtt volt ott csapat és szurkoló.. Örökké olajka

derryl
Olvasó

Azért a pillanatért is érdemes volt élni! Vannak, akiknek ez soha nem adatott meg, így fogalmuk nincs, miről beszélsz!

Olajheart
Olvasó

Van akinek nem.. De nekünk igen és sok ilyen pillanat volt évtizedeken át.. Annyi kép van a fejemben a szívemben amik 1 életre szólnak.. És remélem lesz még sok ilyen mert Olaj szurkolónak lenni jó:))

derryl
Olvasó

Látod, vannak öten, akik minuszt nyomtak. Valszeg ők a dunántúl nyugati sarkából valók, kik nem láttak még kupaserleget, max papírból! Rájuk gondoltam.

Olajheart
Olvasó

Tudom kire gondoltál :)) mindenki tudja aki kicsit is benne van a kosárlabdában))

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés