Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Alekszics: Inkább néztünk ki junior csapatnak, mint a klub első csapatának

Csirke szerint a támadásuk kritikán aluli volt, a második félidejük viszont felsőházas volt. Lazics el fog beszélgetni a csapatával. Manigat hetekre kidőlt.:

:

Tegnap öt mérkőzéssel kezdetét vette a férfi bajnokság középszakasza. Helyszínen lévő kollégáink és a hunbasket.hu segítségével összegyűjtöttük az edzői nyilatkozatokat:

Szolnoki Olaj KK – Pécsi VSK-Veolia 71-66 (22-9, 15-11, 17-27, 17-19)

Dragan Alekszics, a Szolnoki Olaj KK vezetőedzője: Gratulálok az egész csapatnak, főként a fiatal játékosoknak. Azt kértem tőlük, legyenek energikusak, és harcoljanak. Megtették. Érdekes mérkőzés volt, mert inkább néztünk ki a mai estén junior csapatnak, mint a klub első csapatának. Köszönöm mindenkinek, aki eljött, a szurkolóink ma is fantasztikusak voltak.

Csirke Ferenc, a Pécsi VSK-Veolia vezetőedzője: Későn ébredtünk a mai mérkőzésen. A támadásunk kritikán aluli volt. Nagyon rosszul dobtunk és sok volt az eladott labda az első félidőben. A második félidőben visszajöttük, az felsőházas játék volt. Gratulálok a Szolnoknak.


Falco-Vulcano Energia KC Szombathely – JP Auto-Jászberényi KSE 91-60 (20-9, 31-23, 20-15, 20-13)

Gasper Okorn, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely vezetőedzője: Gratulálok a játékosaimnak, és köszönöm a szurkolóknak a támogatást. Elégedett vagyok a mai teljesítménnyel és a játékosok hozzáállással, komolyan vettük a meccset, kellően agresszívek voltunk, erős tempót diktáltunk, kilenc embert rotáltunk. A jövőben egy-két dolgon még tudunk változtatni. Nincs sok időnk ezen a mérkőzésen túl sokat gondolkozni, hiszen szombaton Pécsre utazunk. Továbbra is tartom, hogy lépésről lépésre haladunk. Boldog vagyok amiatt is, mert Balmazovics és Perl visszatértek, nem voltak ugyan százszázalékos állapotban, de ők is csak jobbak lesznek.

Nikola Lazics, a JP Auto-Jászberényi KSE vezetőedzője: Sokkal jobb volt a Falco, gratulálok nekik, abszolút megérdemelten győztek, az egész mérkőzést kontrollálták. Jó ritmusban vannak, minőségi csapatuk van. Rosszul kezdtünk, hamar 10-0-ra vezetett az ellenfél, ezzel aztán sok minden el is dőlt. A hétvégén a Szolnok ellen játszottunk egy nagyon nehéz meccset hazai pályán, tudtam, hogy sok a probléma, szűkös a rotációnk, Pantelicset kiállították, Rakicsnak is hamar négy faultja lett, de ma nem mutattunk egész meccsen semmit, energia nélkül játszottunk. Komolyan el kell beszélgetni a játékosokkal, mert ilyen módon semmit nem tudtunk elérni, az biztos. Sok jó dolgot csináltunk ebben a szezonban, nem akarunk most megállni. Megyünk tovább, szombaton a következő találkozón javítani akarunk. Most egy kicsit beszélgetni kell, aztán meglátjuk, milyen lesz a reakció.


DEAC – Sopron KC 81-91 (20-23, 22-30, 23-14, 16-24)

Berényi Sándor, a DEAC vezetőedzője: Számítottam rá, hogy egy mentálisan erős soproni csapatot kell vendégül látnunk. Rólunk ez kevésbé volt elmondható, a felsőházért való küzdelem nyomai még mindig látszanak a srácokon. Óriási balszerencsehullám sújt bennünket, Manigat térdsérülése miatt még hetekig nem lesz bevethető, Ivosevnek pedig eltiltása miatt kell majd kihagynia a következő fordulót. Furcsán hangozhat egy hazai vereség után, de mindent egybevéve úgy érzem, nem játszottunk rosszul.

Sabáli Balázs, a Sopron KC vezetőedzője: Az előző debreceni mérkőzésen rengeteg pontot kaptunk, így a mostani célunk a védekezés megszilárdítása volt. Helyén kell kezelnünk a győzelmet, hiszen sok hiányzóval játszottak a hazaiak, ettől függetlenül büszke vagyok a csapatomra.


Atomerőmű SE – Zalakerámia ZTE KK 100-86 (30-19, 25-25, 33-15, 12-27)

Dzunics Braniszlav, az Atomerőmű SE vezetőedzője: Gratulálok a játékosaimnak és a ZTE-nek is. Véleményem szerint jó felfogásban és sok energiával játszottunk, a negyedik negyedre elfáradtunk, igazából saját magunknak tettük nehézzé ezt a meccset. A harmadik negyedben úgy gondolom, hogy a jó támadás mellé jó védekezés párosult, ez kulcsfontosságú volt, hiszen a mérkőzés ezen periódusában tudtuk ellépni az ellenféltől.

Bencze Tamás, a Zalakerámia ZTE KK vezetőedzője: Arra készültünk, hogy nehéz meccs lesz, sajnos a Dustin nélkül nem maradt hátul emberünk, az ő hiánya mindenképpen markáns veszteség nekünk. A meccs egészét tekintve megérdemelt az ASE győzelme, úgy gondolom, hogy a harmadik negyedben dőlt el a meccs, hiszen az első két negyedben jól kontrolláltuk a tranzíciós játékot, a harmadik etapban ez nem sikerült. Pozitív dolgokból kell építkeznünk, nem adtuk fel jelentős különbségnél sem, remélhetőleg visszatér az irányítónk és ütőképesebbek leszünk.


Kaposvári KK – Naturtex-SZTE-Szedeák 86-69 (28-12, 20-22, 20-15, 18-20)

Fekete Ádám, a Kaposvári KK vezetőedzője: Minden elismerés megilleti a szurkolóinkat, akik a Kecskeméten elszenvedett vereségünk után is kitartanak mellettünk és bár nem sikerült a középházba kerülnünk, szép számban kilátogattak a mérkőzésre, és biztattak bennünket. Komolyan vettük a találkozót és profin álltunk hozzá. Szükségünk van még egy győzelemre, hogy matematikailag is elkerüljünk a veszélyzónától. Jövő szerdán azt a győzelmet is szeretnénk begyűjteni.

Andjelko Mandics, a Naturtex-SZTE-Szedeák vezetőedzője: Nem kérdés, hogy jobb volt a Kaposvár. Ez volt a harmadik meccsünk zsinórban, amikor nagy hátrányba kerülünk az első félidőben. Utána jobban játszottunk ugyan, de húsz pont hátrányról nagyon nehéz visszajönni. Nem tudunk stabil teljesítményt nyújtani, ez a legnagyobb problémánk. A következő egy hónapban a kiesés elleni párharcra készülünk, és ezen kell javítanunk.

fotó: Nyugat.hu

8 hozzászólás

8
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
moldi56jb17RRichieGderrylPiffinger Recent comment authors
Piffinger
Olvasó

Pont így volt ez jó Dragan! Rudner és Csák is több pontot dobott, mint Milosevics!!!

Hajrá OLAJ!!!

moldi56
Olvasó

Nemanja Milosevics rengeteg labdát eladott,elszórakozott.Sajnos ő korántsem akkor spíler mint névrokona.Malesevics jobb.

gulyasszabolcs00
Olvasó

Lazic nyilatkozata alapján, és ismerve a vérmérsékletét, nem lennék meglepve, ha a meccs után az öltöző 4 fala egy cseppnyit megremegett volna, minek után a kilincs és a lámpák is a földön hevertek. ??? Nem nézett ki jól a tegnapi, de ez is csak egy meccs volt a sok közül, a 29 pontos zakó ellenére sem gondolnám, hogy bármi is megrekedt volna. Szombathelyen idén csak a Körmend tudott győzni, és ez nem igen fog változni a hátralevő időszakban sem. “Sok jó dolgot csináltunk ebben a szezonban, nem akarunk most megállni.” – Nikola “medzsünk tovább” Lazic ? Ennyi a lényeg! Tovább,… Olvass tovább »

derryl
Olvasó

Én – 31-et számoltam, mindegy. Van valami hír Pitts mit álmodott? Riviera, yacht, nők, bajnoki cím….

RRichieG
Olvasó

Az utolsó Falco kosarat már nem látták, mer indult a busz.

jb17
Olvasó

Fordított sorrendben ?

gulyasszabolcs00
Olvasó

Ismét korrekt voltál??tényleg nem tudom mi szükség erre…? A mondandómba érdemben nem tudtál belekötni, de csak nem hagyhattad szó nélkül hogy írtam valamit. Oly nehéz lett volna megállnod, hogy ne böfögj ide egy semmitmondó kommentet? Mit ártottam neked?
Ja, és Pitts a létező legkorrektebb nyilatkozatot adta. Részemről lezárva. Gondold át!

derryl
Olvasó

Te kis mimóza! Ki akart beléd kötni?!

“Mely ember lélek humorral bír, az mindent tud.
Mely nem, mindenre képes!” (Jókai)

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés