Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Alekszics: többet kell edzenünk, de el is kell beszélgetnem a játékosokkal

Az új tréner székfoglalójában elmondta, szép emlékek fűzik Pécshez, hiszen egyetlen kupagyőzelmét a baranyaiakkal szerezte játékosként.

  •   :

:

Tegnap már meg is tartotta első edzését Pécsen a gárda új vezetőedzője, Dragan Alekszics. A 49 éves tréner a klub hivatalos Facebook oldalának nyilatkozva elmondta, ez egy jó képességű társaság, de valami nem volt rendben. Szerinte inkább mentális, mint képességbeli gondok jelentkeztek a csapatnál.

fotó: Nyugat.hu

  •   
31 hozzászólás

31
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
17 Comment threads
14 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
22 Comment authors
MarillionMivanmivanficsiEwingbaltazar Recent comment authors
Mivanmivan
Olvasó

Elbeszélgetni… azt is csak angolul 😀

ficsi
Vendég
ficsi

Tedd hozzá magad ha már nálunk nem sikerült ez évben ! (ja tavaly )

baltazar
Olvasó

Hm, mintha valaki véleményét még mindig nem hallottuk volna…

Továbbra is izgatottan várom a Csirke Ferenc Úrral készített interjút…

ipasop
Olvasó

Csirke Ferenc és Atyai Mentora!

Minden idők legnagyobb költségvetésű szezonjában szabad kezetek volt a játékos keret kialakításában! Senki nem erőltetett senkit rátok! Minden játékos külön a Ti kérésetekre került a klubhoz! Ebből ezt tudtátok kihozni! szép!
A bizonyítvány: egy nagy SZEKUNDA
undorító hogy most mártírnak állítják az edző felszopói,haverjai a legendát! Persze mindenki hibás csak az edző nem aki 5 légióst foglalkoztat, miközben egy szót sem tud angolul! Az összes Pécsi fiatalt elüldözte! Gratulálok mártír Fecó. Meddig sírsz még az egész országban?

Pvsk Fanatic
Olvasó

Hu neked nagyon beakadt valami itt év végén. Ha Feri nem beszél angolul, akkor az eddigi 8 évben a légiósok, akiket megszámolni se lehet hányan voltak vajon kitaláltàk a taktikát? 6-0as kezdés után még teljes csapattal nem úgy tűnt bárki is rossz választás lett volna, persze voltak rossz döntések Aiken sérülése után, de az alapból év elején összerakott csapatban nem sok kivetni való volt, pl mikor Diggs nélkül legyőztük a Körmendet ha rémlik. Az, hogy emberileg 1-2 légiós milyen nem lehet előre tudni, játéktudásuk alapján nem hinném bárki rossz választás lett volna főleg, hogy 5 légiósból 2 tavaly is itt… Olvass tovább »

Mexx92
Olvasó

Te irgatmatlan nagy hülye vagy! Hogy jössz te ahhoz hogy Ferit szidjad? A cipőjét sem vihetnéd te csicska. Akkor pofázz amikor elérsz olyan eredményeket amit ő. Megkeseredett ember lehetsz ha arra van a bréded hogy Ferit menesztették. Gratulálok neked hogy ez neked örömet okoz ha valaki sikertelen. Nem kívánok neked mást te agyhalott hogy nyaljon vissza neked az életben a fagyi. Csak azért is Csirke Feriiiiiiii!

Marillion
Olvasó

Szombathelyről már bocs ha beleszólok….de a Csirke Ferit lecserélni erre a paprika Jancsira?! Ez egy beképzelt majom…Csirke meg egy úriember…ettől függetlenül kívánom Pécsre a legjobbakat…

Ewing
Olvasó

Kisbetűvel, h pécsi… 😉

RRichieG
Olvasó

Nem kell ezt túl gondolni, semmi gond nem volt Csirkével, a körülmények áldozata lett. Dragannak kellett sürgősen egy pad közel a határhoz, így megeresztett egy telefont a megfelelő számra…
Felkészül Kecskemét, Kaposvár, Szeged…

Paul george
Olvasó

Alekszics mester! Majd azert kerem jarjon utana, hogy HOL VANNAK A PECSI SZURKOLOK???

Koops
Olvasó

Hol sehol nem leszünk ennyire egyszerű!
Nem lennék a helyébe a következő hazai mérkőzésen!

Paul george
Olvasó

Kaposvarra azert eljottok paran? 😁

makelovenotwar69
Olvasó

Amikor a lehetőségek miatt nem csúcs egyéni képességű játékosok vannak a pályán, akkor a vezetőedző energiája, motivációja, szakmai meglátásai, váratlan húzásai tudja a szükséges pluszt megadni. Így lehet a játékosokból csapatot formálni, és a papírformánál jobb eredményt elérni. Ez volt eddig Csirke Feri! Az azért egy fontos tényező lesz, hogy ha a fizetési gondok igazak voltak és azok most megoldódnak – valamilyen év végi csoda folytán – akkor az amcsik feltámadhatnak. Nekik is érdekük, hogy stat-ot gyártsanak maguknak… Szóval ha a húzóemberek elkezdenek dolgozni, még lehet némi fordulat… De a kémia, ami szükséges pl. a felsőházhoz, hát az messze van…… Olvass tovább »

JR.Benitez
Olvasó

El kell beszélgetnem a játékosokkal…. Magyarul kedves Dragan? Ezer éve itt vagy. Ennyi idő alatt mki megtanult többé kevésbé magyarul. Egyrészt nekik is könnyebb, másrészt megtiszteltek ezzel minket.

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Pont pár napja néztem a Fradi-Győr kézimeccset,és előtte volt egy interjú Danick Snelderrel a Fradi holland kézisével. Nagyon szèpen,magyarul adta az interjút… Pedig még csak 3 éve játszik Magyarországon! 😊
Ez a bohóc Alekszics meg itt van 10-15 éve,és nem hajlandó megszólalni magyarul…

moldi56
Olvasó

Többet közt ezért sem volt itt Szolnokon népszerű.Egyszer hirtelen válaszában egy kérdésre magyarul válaszolt,aztán gyordan a szájához kapott,mint akit lopáson értek.Tud mindent és ért is mindent magyarul,de nem akar.

derryl
Olvasó

Csirke Feri soha nem tartozott sem kedvenc játékosaim, sem edzőim közé. Dragant mint játékost imádtam, intelligens, sportszerű, nagyszerű játékos volt. Mint edző, még a magyar első osztályba is “kurva gyenge!”Többszörös magyar bajnok, kupagyőztes, de azokkal a csapatokkal ki nem lett volna az? Amikor a tudást, a rutint kellett volna adni, mint mester, megbukott Sopronban, Szolnokon! Tutira vettem, most eltűnik a süllyesztőben, de ismét felbukkant a mocsárból, egy másik ember fején állva, és máris hirdeti az igét! Tényleg sajnálom a pécsieket, hisz vallom, nem az edzővel volt a gond. Oké, volt egy undorító stílusa, kommunikációja is némi kívánnivalót hagyott maga után,… Olvass tovább »

JR.Benitez
Olvasó

Én elfogult vagyok Csirke Ferivel. Ezer éve vesztes meccsük után itt Szhelyen volt egy baromi emberi gesztusa amit nem felejtek el neki. Nem egy Phil Jackson de azért Pécsen vmit letett az asztalra. Kommunikációs problémáit meg azért betudhatjuk annak is hogy a háttérben voltak anyagi és egyéb gondok bőven. Kíváncsi leszek Dragan mit alkot, és Csirke Feri hova megy

derryl
Olvasó

A szokásos. Korrekt, mint mindig. Boldog Új évet!

JR.Benitez
Olvasó

Köszi! Viszont kívánom Nektek is!!!

calamites
Olvasó

Azt hiszem ez a hsz mindent elmond.
Azért én azt még megkérdezném kinek a döntése volt, hogy ezzel a kerettel (anyagi és játékos) ki erőltette a nemzetközi kupát?

moldi56
Olvasó

Az idei szezon első meccsén:Szolnok-Alba 80-100.Na ez sok mindent elárul,képtelen volt belenyúlni a meccsbe.Nem tudom okult-e az esetből Dragan ?Aztán Oroszlányban az újonc otthonában az első negyed 28-8 és nem a mi javunkra.Az évtized égése volt.Hiába:a bőréből senki nem tud kibújni.

derryl
Olvasó

Azon az Alba elleni meccsen még nézni is rossz volt, amit csináltak velünk. Szó szerint, macska-egér. Csak bámultam, milyen jó a Fehérvár. Aztán kikristályosodott, mi vagyunk ilyen szarok. Még az újonc is iskolázott ellenünk.

moldi56
Olvasó

Az oroszlányi meccset a TV-ben néztem és az első negyednél úgy ordítottam mint az állat.Az asszony már telefonálni akart az orvosi ügyeletre,mert szerinte történt velem valami.Mondtam hogy nem történt semmi,a TV-t kikapcsoltam,megittam két felest és lehiggadtam.

Azaferi
Olvasó

A nagy számok törvénye alapján 7 zakó után előbb-utóbb becsúszik egy győzelem. Miután a következő két ellenfél nem tűnik erőn felülinek -nem megsértve a kecskeméti és szegedi drukkereket – akár…
Na onnantól kezdve fog elszaladni a ló Dragannal és talán még maga is elhiszi hogy jó edző. A klubvezetés meg döngetheti a mellét. Utána persze jön a lejtmenet és majd nagyon kell örülni ha elkerüljük a play out-ot. Hogy ki fog örülni azt nem tudom mert szurkolók már nemigen lesznek.
Szánalmas és szégyen ez az egész. Olyan mint egy rossz álom..Visszavárunk Feri!!

laja
Olvasó

A Pécs megszerezte a liga jelenlegi leggyengébb edzőjét. Kitartást Pécsre!

Mexx92
Olvasó

Közhelyes dumákat mondasz Dragan. Nem az edzés mennyiséggel hanem a 2 retek amcsi hozzáállásával van a baj. Ha azt hiszed veled együtt fognak működni akkor koppani fogsz amikor alattad is ezt fogják csinálni. Meglátod barátocskám téged is hamar ki fognak csinálni amint valamit szólsz nekik a hozzáállásukkal kapcsolatban. Nagy fába vágtad a fejszédet.Csak azért is Csirke Feriiiiiiii!

szolnokbasket
Olvasó

A LEGENDA megszólalt!
Iszom a szavait!
Jó csapatszellem,többet edzeni bla-bla-bla…
Szakmailag ott van a fiú!😂

nazol
Olvasó

Tehát a cél a legjobb 8. (Most 9. a Pécs.)
Valamint el kell beszélgetni a játékosokkal, hogy “mi a bajuk”.

Őrület. Ezt Ferivel lehetetlen lett volna véghez vinni!

Vicc bazmeg.

Koops
Olvasó

Nagyon hiányoztál nekünk ide….

SopronKCfan
Olvasó

😂😂😂
Kitartást Pécsre!

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés