Connect with us
Hirdetés

FIBA Europe Cup

Alekszics: Elképesztően küzdött a csapat

A Pinar edzőjét nem lepte meg a tartalékos Olaj teljesítménye.:

:

Tegnap este eldőlt, hogy nem juthat tovább csoportjából a Szolnoki Olaj KK a FIBA Europe Cupban, miután 102-95-ös vereséget szenvedett a Pinar Karsiyaka vendégeként. A találkozó után így értékelte a két edző a látottakat a szolnokiolaj.hu-n.

Ozhan Civgin, a Pinar Karsiyaka vezetőedzője: Nehéz mérkőzés volt számunkra, idő kell, hogy friss igazolásainkat beépítsük a csapatba. Két hét szünetet tartottak a török bajnokságban, egy ideje nem játszottunk hivatalos meccset. Borzalmasan védekeztünk, de támadásban rendre betaláltunk. Az eredménynek örülök, ám a mutatott játékkal nem vagyok megelégedve, nem koncentráltunk eléggé. Nem lepett meg a tartalékos Olaj teljesítménye, tudtam, hogy jó erőkből áll.

Dragan Alekszics, a Szolnok vezetőedzője: Airington és Sztrahinja Milosevics nélkül, rövid kispaddal játszottunk nagyszerű meccset. Elképesztően küzdött a csapat, nem törtünk meg, de a Karsiyaka bivalyerős, főként, hogy két játékossal erősödött az utóbbi időben. Visszajöttünk többször, de a kritikus helyzetekben sajnos türelmetlenek voltunk és eladtunk néhány labdát. Gyorsan tovább kell lépnünk, szombaton a veszélyes Kaposvár jön hozzánk a bajnokságban.

Fotó: Szolnoki Olaj KK Facebook oldala

10 hozzászólás

10
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
ficsialbcderrylrusselalbamoldi56 Recent comment authors
ficsi
Vendég
ficsi

Nekünk nem jött össze ! Alba mutass valamit ! Magyarország !!

moldi56
Olvasó

Ez az alap.Mármint a hozzáállás.Így ki lehet kapni (nem úgy mint Würzburgban),bár nem érezzük jól magunkat.A bírók ténykedése minusz 10 pont minden meccsen.Van még 2 meccsünk,azokon nyerni kellene,kárpótolni kellene a szurkolókat.

russelalba
Olvasó

A bírói ténykedés nálunk is nagyon gáz volt. Mondjuk ott a meccs is. Reméljük mi még tovább jutunk, kár hogy nektek nem sikerült, minél több magyar csapat lenne érdekelt annál jobb.

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

No, egy újabb humorista-növendék!

albc
Olvasó

Nincsenek is szurkolók . 😀

laja
Olvasó

Azt a végét fújd meg amire én gondolok!

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Elképesztően küzdött, és összességében elképesztően nagyot égett idén a nemzetközi porondon az Olajbányász. Kérdés van?!

moldi56
Olvasó

Pontosítsunk:az 1.csoportkörből továbbjutottunk.A második csoportkör valóban égés,de nem egészen úgy ahogy te gondolod.Keresztbe tett a válogatott programja,a korai kupakezdés,akkor amikor még nem állt össze a csapat és hát a sérülések (mondjuk ezeket én sem értem,de mindegy).Tavaly dettó ugyanígy szerepeltünk,a 2.csoportkör megfogott bennünket,pedig akkor nálunk játszott Perry.

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Persze-persze, meg az első két gól is túl hamar jött! 😀

derryl
Olvasó

Az enyémet fújd meg te hurkatolvaj!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés