Connect with us

Bajnokság

Alekszics a védekezést dicsérte, míg Flevarakisz szerint nem találták meg a ritmusukat

Edzői nyilatkozatok.:

:

Tegnap egy találkozót rendeztek a férfi élvonalban, ahol a Pécs hazai pályán végig vezetve legyőzte a Sopron együttesét. Lássuk, hogyan értékelték a vezetőedzők a történéseket.

Dragan Alekszics, a Pécsi VSK-VEOLIA vezetőedzője: Sokkal jobban védekeztünk, mint az előző mérkőzéseken, különösen az első félidőben. Erre készültünk hetek óta, hogy a védekezésünket megerősítsük, mint csapat, és mint egy-egy ellenében. A támadójátékunkban voltak gyengeségek, sok dobást rontottunk, könnyű ziccereket hagytunk ki. Gratulálok a Sopronnak, egy nagyon jól támadó csapatuk van. Mi nagyon pozitív energiával játszottunk ma, így kell folytatnunk a továbbiakban is.

Kosztasz Flevarakisz, a Sopron KC vezetőedzője: Nagyon rosszul kezdtük a találkozót, de a katasztrofális első negyed után fel tudtunk zárkózni, végig üldöztük a pécsieket. Nagyon rosszul dobtunk, a mérkőzés során nem találtuk meg ritmusunkat. Az pozitívum, hogy az utolsó negyedben visszajöttünk a meccsbe, és talán az esélyünk is megvolt a győzelemre.

Fotó: pvsk-panthers.hu

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés