Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Aleksa Brbaklicsot több csapat is hívta

A bedobó a következő szezonban is sok játéklehetőségre számít Jászberényben.:

:

A hétvégén jelentette be a Jászberényi KSE, hogy sikerült megtartania Aleksa Brbaklicsot. A szerb-magyar kettős állampolgárságú, “kosármagyarnak” számító bedobó újabb egy évre kötelezte el magát a jászságiakhoz. Mészáros Máté után ő is kiemelte, hogy döntésében fontos szerepet játszott Nikola Lazics személye.

– Pár nappal ezelőtt írtam alá újabb egy évre a szerződésemet a Jászberényhez – mondta Aleksa Brbaklics, a Jászberény bedobója a BB1.hu-nak. – Az elsődleges oka annak, hogy a maradás mellett döntöttem, az Nikola Lazics személye. Szeretek vele dolgozni, és várhatóan jövőre is fogok bőven kapni játéklehetőséget. Sikeres szezont tudhatunk magunk mögött. Számomra személy szerint a szezon második fele volt kiemelkedő. Ekkor több szóhoz jutottam, és igyekeztem élni az edzőtől kapott bizalommal. Ezt így szeretném folytatni ősztől is. Szeretném, ha a játékom fejlődne a továbbiakban is, mert úgy érzem, hogy még ennél is többre vagyok képes. Szeretnék még többet tanulni Nikola Lazicstól, ez az eddigiek során is jól működött. Úgy érzem, hogy jó úton haladok.

A játékosnak több ajánlata is volt, de nem szerette volna a csapatokat megnevezni.

– Valóban volt néhány ajánlatom más csapatoktól is, de a menedzserem kérésére nem szeretném őket megnevezni. Ettől függetlenül nem gondolkoztam sokat a jászberényiek ajánlatán, a korábban már említett okok miatt. Könnyű volt döntenem, szeretném folytatni a megkezdett munkát. Keményen fogok dolgozni, ahogy idén is tettem. Úgy érzem, hogy a legideálisabb helyen vagyok a fejlődéshez – zárta szavait a játékos.

Fotó: Jászberény Facebook/Szalai György

4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
KétszóGecse J. Máriómoldi56Kalok Kevin Recent comment authors
Gecse J. Márió
Olvasó

Az egyetlen esélye Lazicsnál, hogy egy magyar játékosnak folyamatosan a pályán kell lennie… Az idén is akkor játszhatott, mikor a rengeteg sérülés miatt nem maradt más.

moldi56
Olvasó

Ez a srác valóban több játéklehetőséget érdemel.Gyors,jól bontja a védelmet és ráadásul jó keze is van.Nem tudom miért mellőzték korábban.

Kalok Kevin
Vendég
Kalok Kevin

Még nézni is rossz ezt a képet alá ne csúszon Horti…

Kétszó
Olvasó

Ostoba.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés