Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Alejandro Zubillaga: vissza kellett nyernünk a magabiztosságunkat

Edzői nyilatkozatok péntekről.:

:

Budapesti Honvéd SE – Arconic-Alba Fehérvár 87-102 (18-24, 28-20, 18-33, 23-25)

Baksa Szabolcs, Honvéd: Először is gratulálok az Albának! Nagyon jól játszottak, megérdemelték a győzelmet. Mi nagyjából 26 percig játszottunk kifejezetten jól. A mérkőzésen belül ide-oda táncolt a kontroll a két csapat között, ott viszont jött egy leolvadás. Egy ilyen szintű csapat ellen ez egy perc alatt eldönti a végkimenetelét. Nyilván küzdöttünk tovább, ahogy az ránk jellemző, főleg hazai pályán, vissza is kapaszkodtunk, de olyan hibáink voltak, amik egész egyszerűen nem férnek bele. Ha csak egyet akarok említeni, hazai pályán kihagytunk tíz büntetőt… A szavak ideje lassan lejár, közeledik a playout és a bajnokság vége. A küzdés egy szép dolog, ez az alap, ezt jól is csinálják a srácok, de el kell kezdenünk ezeket a hibákat és periódusokat minimalizálni. Képesek vagyunk mérkőzéseket nyerni, csak a fókuszunkat kell megtartanunk. A jövőben ezen leszünk, készülünk a szerdai mérkőzésre. Az Albának sok sikert kívánok, a szurkolóinknak pedig köszönjük szépen a buzdítást!

Alejandro Zubillaga, Alba: Először is gratulálok a Honvédnak, nagyon sokat fejlődtek a szezonban, valamit jól csinálnak, minden jót kívánok nekik a folytatásra! Számunkra nagyon fontos mérkőzés volt, elsősorban az érzelmek miatt, hiszen vissza kellett nyernünk a magabiztosságunkat a négy vesztes mérkőzés után. Az első félidő nem úgy sikerült, ahogy azt egy edző elképzeli, de a harmadik negyedben megmutattuk, hogy előre tudunk lépni védekezésben. Ezt kell folytatnunk, hogy a szintünkön további mérkőzéseket tudjunk megnyerni. Gratulálok a játékosaimnak!

Címlapfotó: Alba Fehérvár Facebook

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Tampa Recent comment authors
Tampa
Olvasó

Zubillaga mert változtatni, és rájött, hogy Somogyi meghálálja a bizalmat, ha nagyobb szerepet kap, amit Zollner képtelen volt (vagy csak nem akart) belátni. És habár Diong kezében még dadogott a labda, de legalább már volt vele elképzelés, és jók voltak a leválásai, amiből vagy sima leosztásokat kapott, vagy megvoltak az üres triplák. Vojvoda pedig Vojvoda. Lesz ebben fantázia, ha sikerül mindenkinek megtalálni a megfelelő szerepet.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés