Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Alejandro Zubillaga: tényleg csak egészen apró részleteken múlt

Edzői nyilatkozatok szombatról.:

:

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét – Egis Körmend 73-67 (20-16, 19-19, 18-15, 16-17)

Forray Gábor, Kecskemét: Köszönöm a csapatomnak a mai hozzáállást, a közönségünknek pedig a fantasztikus biztatást. Úgy gondolom, hogy megérdemelten nyertünk. A védekezésünk jól működött, ez vezetett a sikerhez. Volt egy két periódus támadásban, mikor kapkodtunk, akkor gyors kosarakat kaptunk, ezért nem tudtuk előbb lezárni a meccset. Nincs semmi eldőlve, 1-1 a párharc állása, kedden jön a következő derbi. Egy meccset valahogyan meg kell nyernünk Körmenden, ha a döntőbe szeretnénk jutni. Mindig a következő mérkőzés van fókuszban, holnaptól már a keddi összecsapásra készülünk.

Antonisz Konsztantinidesz, Egis Körmend: Gratulálok a Kecskemétnek a győzelmükhöz. A playoff ezen szakaszában ha győzni akarsz egy olyan tapasztalt csapat ellen, mint a KTE, akkor kiegyensúlyozottabb teljesítményt kell nyújtanod. Hullámzó volt a játékunk, mindössze 67 pontot tudtunk dobni. Kedden úgy kell játszanunk, mintha a döntő lenne. Regenerálódunk, felkészülünk és nyerni akarunk kedden.

Alba Fehérvár – Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely 72-74 (17-21, 18-24, 21-12, 16-17)

Alejandro Zubillaga, Alba Fehérvár: Rendkívül kemény, és sportszerű mérkőzés volt. Mindkét fél egyértelműen a győzelemre tört, mi is mindent megtettünk a sikerért, de a végén apróságok döntöttek a Falco javára. Ezzel kettő nullára vezetnek, de úgy készülünk a következő mérkőzésre, hogy nyerni szeretnénk. Nagyon fontos, hogy a klub minden alkalmazottja, nemcsak a játékosok és az edzői stáb, hanem az irodai dolgozók is úgy készülnek, hogy folytatódni fog a párharc. Nem adjuk fel, tényleg csak apró részleteken múlott, a Falco jobban összpontosított a végjátékban, ezzel tudtak nyerni, ám ugyanakkor mi is győzhettünk volna.

Milos Konakov, Falco: Úgy kezdődött a mérkőzés, ahogy elterveztük. Az első húsz percben a mi elképzeléseink szerint alakult minden, jól játszottunk az egy-egy elleni párharcokat döntően megnyertük. Az Alba a harmadik negyedben másik arcát mutatta közelebb jött, sőt fordítani is tudott. A lényeg azonban, hogy kettő nullára vezetünk, de tudjuk azt, hogy ezzel még nincs vége, mert még a mostaninál is keményebb mérkőzés vár ránk kedden.

Címlapfotó: Alba Fehérvár/Simon Erika

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés