Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Alejandro Zubillaga: Az idénynek még nincs vége, harcolunk amíg lehet

Edzői értékelések.:

:

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely – Zalakerámia ZTE KK 103-59 (26-14, 25-11, 26-17, 26-17)

Milos Konakov : A mai meccset jól kezdtük, gyorsan 5 perc alatt sikerült egy nagyobb előnyt kiépíteni, és utána már kontrolláltuk a meccs ritmusát. Voltak egy-két hibánk, de összességében elégedett vagyok a mai és a széria alatt mutatott játékunkkal. Az eredményen is látszik, hogy végén már csak egy csapat volt a pályán, szerencsére mindkét csapat sérülés nélkül ment/megy tovább. A csapat végig 100%-on pörgött, most egy kicsit pihenünk, majd ahogy az elődöntő előtt, így a döntő előtt is, hétfőn együtt nézzük a másik ág 4. meccsét. A szurkolónak köszönet a hangulatért, szombaton találkozzunk egy teltház előtt és élvezzük a bajnokság utolsó pillanatait, együtt. Mi mindent megteszünk.

Matthias Zollner : Gratulálok a Falconak, a három meccs után nem kérdés, hogy megérdemli a döntőt. Bármennyire is jó csapat a szombathelyieké, ekkora különbség nincs a két csapat között. Nekünk össze kell dolgoznunk, mert vannak problémák. Ez nem a mi játékunk volt, és vár még ránk egy a széria, ahol méltón akarjuk képviselni a csapatot. Most van egy kis pihenőnk regenrálódunk és mentálisan rendet kell raknunk.

Arconic-Alba Fehérvár – NHSZ-Szolnoki Olajbányász 109-110 (37-18, 23-30, 18-23, 16-23, 15-16)

Jandro Zubillaga : Remek mérkőzés volt, de nem szeretnék beszélni az utolsó szituációról. Nagyon büszke vagyok a játékosaimra, hiszen ezen a meccsen is a végsőkig küzdöttek a győzelemért. Az idénynek még nincs vége, harcolunk amíg lehet. A csapatunk tiszteletet mutat mások felé, remélem, hogy ezt a tiszteletet mi is megkapjuk egy másik csarnokban is, hiszen ez egy játék, nem pedig háború.

Oliver Vidin : Gratulálok mindkét csapatnak, az Alba a végsőkig harcolt, de mi nem adtuk fel. Igazi karaktert mutatott a csapatunk, hiszen mínusz 22 pontról jöttünk vissza a mérkőzésbe. Az előző meccsen Lukács Norbert volt a mi kulcsemberünk, és ezen a találkozón is kiemelkedően teljesített. Büntetőzésben pontosabbnak kell lennünk, bár a fehérváriak is sokat hibáztak a vonalról. A második félidőben jóval nagyobb energiával jöttünk ki, ennek ellenére a statisztikai mutatókban nagyon kicsi különbség volt a csapatok között. Kemény összecsapás volt, a következő mérkőzésre őrült hangulatot próbálunk teremteni a csarnokban, remélem ez sokat fog segíteni.

14 hozzászólás

14
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
8 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
14 Comment authors
BarroFreebulletzcsakazetealbcMogyi19 Recent comment authors
Wilson
Olvasó

Van aki tudja hogy a közhazugsággyár TV közvetít e hétfőn?! Én az eddigi kínálat alapján úgy látom nem.

Mogyi19
Olvasó

Vasas honvéd nb2 rangado lesz…

albc
Olvasó

Kicsit több embert érdekel mint a kurvacomp meg az olajszivattyú.

Zetesziv
Olvasó

Jó kis döntő lesz Falco-Szolnok .3 hely Alba -ZTE.Nagy meglepetés lenne ha nem a hazai csapatok nyernének a végén.

Rasid
Olvasó

Vojának járt volna még egy technikai. Ez tényleg elmaradt.

Olajheart2
Olvasó

Ilyen ötösöm legyen a lottón! Biztos voltam benne valami “több tiszteletet” nyilatkozat fog jönni.

kapuskiraly
Olvasó

Senor Zubillaga! Az bizony fault volt. Vagy arra blazírozott Barnett, hogy A: a bírók nem fújják be B: Wiggins nem tudja feltenni a pattanót? Szóval ez egy ösztönös fault, hagyjuk a tiszteletet, meg a háborút por favor. +22-nél nem szabad kiengedni.

De ez vonatkozik ránk is, keményen, tisztelettel kosarazva győzzünk hétfőn aztán meg aggódjék a Filkó…

Freebulletz
Olvasó

Nem volt falt. Fent van a jelenet az Alba FB oldalán.

Barro
Olvasó

A kommenek között meg egy kép ahol látszik konkrétan keresztbe veri a kezét. Köszönjük Hajnalka. Ülj le.

Stockalone
Olvasó

Miért, mekkora különbség van a két csapat között? 3 meccsen 107 pontot vertünk rátok, idehenben 25-öt. Talán bizonyítani kellett volna, nem csak levegőbe beszélni…

csakazete
Olvasó

Folytassátok!

Marillion
Olvasó

Kétszer az Alba ezt a meg újult Olajt nem fogja legyözni…szerintem màr most meg van a bajnoki finàlé màsik résztvevöje is….

p.borisz
Olvasó

Piszok jó lett a Szolnok,szerintem is ők lesznek a döntőben az ellenfeleink

Rouge
Olvasó

“… a statisztikai mutatókban nagyon kicsi különbség volt a csapatok között…”

Kicsi különbség volt az igaz, de minden lényeges mutatóban (dobószázalék, gólpassz, lepattanó, szerzett labda, VAL) jobbak voltunk.

Sőt, kicsivel még a dobott pontokban is…

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés