Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Alba Fehérvár – Zalakerámia ZTE KK

Mindkét csapatnál edzőváltás történt a szünetben.

Alba Fehérvár - Zalakerámia ZTE KK

Bajnokság, 11. forduló
Székesfehérvár, Alba Regia Sportcsarnok, szombat, 17:00
V.: Papp P., Söjtöry T., Jakab L. (Schäffer B.)

Alba: Stark - Vojvoda - Lukács - Fakudae - Omenaka.

ZTE: Parks - Guyton - Polster - Barnett - Holton.

Az Alba Fehérvár és a Zalakerámia ZTE KK sem töltötte tétlenül a válogatott szünetet, az edzői poszton és a keretet illetően is történtek változások mindkét csapatnál.

Matthias Zollner, Alba Fehérvár: Nehéz a szituáció számunkra és a Zalaegerszeg számára is. Sok új edző érkezett a bajnokságba a szünet alatt, nehezen lehet megmondani, hogy mire lehet számítani. Emir Mutapcic munkásságát ismerem korábbról, dolgoztunk együtt 2012-ben a német válogatottnál. Ettől függetlenül nagyon sok minden változott azóta, nehéz megmondani, hogy mire számítsunk, hogy hogyan fognak játszani. Mi is változtattunk az Alba játékán, az én filozófiám más, mint amit a korábbi tréner képviselt. Most egy folyamatban vagyunk jelenleg és én is kíváncsi vagyok, hogy mennyire leszünk jók már most, hogy mennyi munkát kell még beletennünk. Az biztos, hogy sokat kell még dolgoznunk, de érdekes lesz látni, hogy hol tartunk. A keret tagjai készen állnak, egészségesen várják az összecsapást.

Emir Mutapcic, Zalakerámia ZTE KK: Mindkét csapat edzőt cserélt az elmúlt hetekben, mindkét gárda új szituációban van most. Tudjuk, hogy az ellenfelünk egy nagyon erős csapat, de elsősorban arra koncentráltunk, hogy a saját problémáinkat megoldjuk, hogy jobb legyen a játékunk. A keretet illetően is változtattunk, érkezett új légiós is a csapathoz, miközben volt, aki távozott. Minden edzés arról szólt, hogy minél jobban összerántsuk a srácokat és arról, hogy a sérültjeink rendbe jöjjenek. A meccs nehéz lesz. Az lesz a legfontosabb, hogy maximálisan koncentráljunk a védőoldalon és hogy kontrolláljuk a lepattanócsatát és majd meglátjuk, hogy támadásban mi fog történni.

2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Peter GriffinPojaca Recent comment authors
Pojaca
Olvasó

Az Albánál Smith játszik? És Wilson a ZTE-ben felépült? Én úgy érzem, ha a légiósok jó napot fognak ki, behúzhatja a ZTE.

Peter Griffin
Olvasó

ZTE-ben múlt heti edzőmeccsen mindenki játszott pár percet. Smith is lesz az albában

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés