Connect with us
Hirdetés

FIBA Europe Cup

Alba Fehérvár – UNET Holon

Jesús Ramírez szerint néhány játékelemben fejlődnie kellene csapatának, hogy legyőzhesse az izraelieket.

Alba Fehérvár - UNET Holon

FIBA Europe Cup, negyeddöntő, 2. mérkőzés
Székesfehérvár, Alba Regia Sportcsarnok, kedd, 18:00

Alba Fehérvár: Cabezas - Zeno - Freeman - Lóránt - Heath.

UNET Holon: Walden - Harrush - D. Jones - S. Jones - Cline

A FIBA Europe Cup negyeddöntőinek legnagyobb meglepetése lenne, ha az Alba Fehérvár jelenlegi helyzetéből továbblépne. Természetesen Székesfehérváron is tisztában vannak a realitásokkal, így a 96-63-ra elvesztett első találkozó után a tisztes búcsúban reménykednek, és ahogy Simon Balázs sportigazgató fogalmazott, már a magyar bajnokságra koncentrálnak.

Jesús Ramírez, az Alba Fehérvár vezetőedzője: Természetesen úgy közelítjük meg a meccset, hogy közben realisták maradunk. A jelenlegi helyzetünk eléggé nehéz. Tisztában vagyunk azzal, hogy innen óriási bravúr lenne továbbjutni. A rendelkezésre álló időben azon dolgoztunk, hogy azokat a hibákat kijavítsuk, amiket Izraelben elkövettünk. Azt szeretném viszont látni, hogy ezekben a dolgokban tudunk fejlődni a hazai mérkőzésen. Ez egyaránt igaz a védekezésünkre és támadásbeli feladatokra is. Nehéz megmondani, hogy képesek lehetünk-e itthon legyőzni a Holont. De pozitívan állok a kérdéshez, mert ha ezt az említett két-három játékelemet tökéletesen hajtjuk végre, akkor szerintem meglesz az esélyünk arra, hogy nyerjünk. Az eredmény ilyen téren mindegy is, boldog leszek, ha fejlődünk az első meccshez képest. Több játékosom is van, aki problémával küszködik, de szerintem mindenki bevethető lesz.

 

3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
piros710321MásikVégétFújdMeg Recent comment authors
MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Most, így kicsit megkésve és utólagosan is BOLDOG NÉVANPOT KÍVÁNOK EMŐKÉNEK és sok boldogságot !
Emőke egy üde színfolt, egy állandó tag és egyik legnépszerűbb, legolvasottabb hozzászóló a fórumon. További szép életet és vidám időtöltést neki és kedves édesanyjának is!
BOLDOG NÉVNAPOT, EMŐKE!
SZERETÜNK. ?

piros710321
Olvasó

Te ugyan olyan idióta vagy mint emlőke. A testvére vagy? Esetleg Te hajtod az egyik autóját?

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Az egyik tisztelője vagyok. Nagy kosárrajongók, ő is, meg az édesanyja is. Kiváló sportbarátságot ápolnak továbbá Bebes “Fütyi” Istvánnal, a körmendi fideszes polgármesterrel (“Pista” vagy “Polgi”), valamint a hévízi rádióssal (“Dzsonni”, szintén fideszes).

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés