Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Alba Fehérvár – Szolnoki Olajbányász

Mindkét edző bizakodó.

Alba Fehérvár - Szolnoki Olajbányász

Bajnokság, 7. forduló
Székesfehérvár, Alba Regia Sportcsarnok, vasárnap, 17:00
V.: Kapitány G., Nagy V., Minár L. B. (Páli dr. K.)

Fehérvár: Stark - Vojvoda - Lukács - Szabó - Steele.

Szolnok: Rogic - Pallai - Cummings - Subotic - Cakarun.

A bajnokság 7. fordulójában újra hazai pályán mérkőzik meg az Alba Fehérvár, ezúttal a Szolnoki Olajbányász csapatát fogadják.

Dejan Mihevc, Alba Fehérvár: A Szolnok alapból egy nagyon jó csapat, amelynek az élén egy kiváló szakember áll. Nem csak a magyar bajnokságban, hanem Európában is megmutathatják magukat, ami egy hatalmas megtiszteltetés, hiszen azokon a mérkőzéseken az egész magyar kosárlabdát képviselik. A papírforma alapján – főleg azt is figyelembe véve, hogy még mindig több játékosunk is apróbb sérüléssel küzd – nem mi vagyunk az esélyesek. Ennek ellenére egy jó hetet zártunk edzések tekintetében, és próbáltuk kijavítani azokat a hibákat, amiket az eddi meccseken elkövettünk. A legjobb arcunkat szeretnénk mutatni és mindent meg fogunk tenni a győzelem érdekében.

Gasper Potocnik, Szolnoki Olajbányász: Elsősorban a csapat regenerálódására koncentráltunk ebben a három napban, ami rendelkezésünkre állt két mérkőzés között. A szokásos rutint követtük, próbáltunk az Alba fő erősségeire koncentrálni, azokat kielemeztük és felkészültünk belőlük. Annak ellenére, hogy jelenleg hol helyezkednek el a tabellán, én azt gondolom, hogy egy nagyon jó csapatról van szó, akik számára nem túl szerencsésen kezdődött a szezon. Ha jól tudom egyetlen mérkőzés során sem tudtak teljes kerettel kiállni, lehet, hogy ellenünk lesz az első alkalom. Azonban ezzel nekünk nem szabad foglalkozni, mi elsősorban magunkra szeretnénk koncentrálni. Az eddigiekhez hasonlóan jó védekezést várok, illetve nagyon fontos lesz, hogy hogyan fogjuk tudni a lepattanókat kontrollálni. Ha ezek sikerülnek, akkor egy jó mérkőzést fogunk tudni játszani, és a győzelemre is esélyünk nyílik.

17 hozzászólás

17
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
6 Comment threads
11 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
Nash13Milomoldi56RózsabimbóWaczak Recent comment authors
Rózsabimbó
Olvasó

Mindkét csapat akkor jár jól, ha az Olaj nyer!
Hajrá!

Dallas
Olvasó

Olvasok itt 1-2 Szolnoki kommentet,hát komolyan ,a Haszontalan-semmiresejó termékek marketingesei se nyomnak ilyen dumát hogy eladjanak valamit,grat 🙂

Ugyanitt eladó ingyééé energiával működő csodalámpa,perpetuum mobile-2000,továbbfejlesztett alucsákó,fából MINŐSÉGI! vaskarika és egyébb hasznos holmik.
Csak a héten 80% árengedmény,20 % ákciós bonusz,70% elsövásárló engedmény,aki 10 percen belűl rendel további 50 % !

Rózsabimbó
Olvasó

Ugye mindenki szeretné, hogy az Alba ismét meghatározó csapat legyen, kis hazánk kosár bajnokságában.
Vasárnap lesz lehetősége az Olajnak arra, hogy segítsenek nekik elindulniuk a felfelé vezető úton!
Jót tenni a legigazibb boldogság, amelyben az emberi szívnek része lehet!
Hajrá Olaj!

moldi56
Olvasó

Most lehet,hogy nem tudok a sorok között olvasni,de te azt akarod hogy kapjunk ki az Albától?Sajnos nincs kizárva ez sem,de azért ők harcolják már ki,ha tudják.Én mint minden meccsen Olaj győzelmet várok.Csak az Olaj!

Rantotta
Olvasó

Remélem hogy az én írásomra gondolt, mert alamizsna nem jó senkinek 😀 inkább verjünk Olajt úgy hogy jobbak vagyunk.

Milo
Olvasó

Pfu de nem tudtok olvasni a sorok között… Ez annyit jelent, verjük meg az Albát, ami után talán kirúgják az edzőt, cserélik Mulalicot és talán Simon is lemond?! Bár ezutóbbit erősen kétlem. Nyerjünk holnap, mindkét csapat így járna a legjobban. Nekünk fontos győzelem lenne, az Albának a végső döfés a változás első lépése felé. Hajrá Olaj!

Nash13
Olvasó

:))))) Ezzel meg mit akarsz mondani?!

törrögszultán
Olvasó

“Aszongya” az Alba edzője, hogy jó hetet zártunk edzés tekintetében… ” Jelentsen ez bármit is szerinte.
Korábban- a Kecsó meccs után meg azt nyilatkozta ” Ez így nem mehet tivább” Holnap kiderül, hogy ki derül a meccs után és hogyan megy tovább a szekér… Fölfelé, avagy mélyül a gödör…

Rantotta
Olvasó

Szeretném megkérni a szolnoki szurkolókat, hogy ha úgy alakul a meccs, ahogy valószínűleg fog, akkor a régi idők nagy meccseire való tekintettel egy “Simon takarodj” rigmust eresszenek el. Ők sajnos valószínűleg hangosabbak lesznek mint a mi már előtte sem túl nagy, azóta meg még megtizedelt szurkolótáborunk. 🙁

Vadasz
Olvasó

A szolnoki szurkolók szerint jó helyen van ott. 🙂

Rantotta
Olvasó

Én nem örülnék ha Szolnok ilyen gyenge lenne. Jobbak voltak a ki-ki meccsek.

Vadasz
Olvasó

Rantotta,
A Falco után az Albában van a legtöbb magyar válogatott. Ott van a legdrágább magyar játékos. Ne kelljen már őket sajnálni.
Ha az anyagi lehetőségek miatt lenne gyenge, akkor az más.

Rantotta
Olvasó

Mindez szakmai munka nélkül mint látjuk nem sokat ér. Pont ez benne a bosszantó, hogy minden feltétel adott és mégsem sikerül egy jó csapatot összerakni.

Heindrich
Olvasó

Nem méltó a klub hagyományaihoz a jelenlegi csapat. A tavalyiról nem is beszélve 🙁 Kár hogy ennyi pénzből a “szak”vezetés ezt tudja felmutatni. Ha Vojára akarnak építeni akkor elemezzék a korábbi évek Olaj szerkezetét, az múködött. Nem kicsit, nagyon!!!

Vulcano
Olvasó

Milyen jó, hogy egy ilyen rangadót közvetít a telev…

Dallas
Olvasó

Na de kérlek, a MajdnemMindigNemjó adja .)

Waczak
Olvasó

Milyen tv-ről szóltál ???

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés