Connect with us
Hirdetés

Magyar Kupa

Alba Fehérvár – Szolnoki Olajbányász

Forray Gábor szerint a Szolnok az esélyesebb.

Alba Fehérvár - Szolnoki Olajbányász

Magyar Kupa, negyeddöntő
Budapest, Ludovika Aréna, szerda, 13:00
V.: Győrffy P. A., Balogh Gy., Györfy R.

Alba: Gillon - Vojvoda - Markovics - Davis - Csorvási.

Szolnok: Warner- Kovács - Rudner - Subotic - Cakarun.

A Magyar Kupa negyeddöntőinek egyik legnagyobb rangadóját játssza az Alba Fehérvár és a Szolnoki Olajbányász csapata. Az alapszakaszban kétszer tudott nyerni a Szolnok.

Forray Gábor, az Alba Fehérvár vezetőedzője: Nagyon tisztelem a kollégám, Gasper Potocnik munkásságát. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy az egyik legnehezebb, legerősebb csapattal kezdünk, hiszen a Szolnoki Olajbányász lett az alapszakasz győztese, nem véletlenül, hiszen nagyon keményen és jól dolgoztak az egész szezonban. Azt gondolom, hogy jelen pillanatban a Szolnok csapata az esélyesebb, ha a papírformát nézzük, de mégis ez egy kupamérkőzés. Egy meccs dönt, szóval úgy kell felmennünk a pályára és úgy is fogunk felmenni, hogy nyerni akarunk és ezért mindent meg is fogunk tenni. Mindent megtettünk, hogy felkészüljünk a Szolnokból és szerintem minden játékosom már várja, hogy elkezdődjék a mérkőzés. Nehéz csatára számítok, de bízom benne, hogy nyerni tudunk. Sajnos Lukács Norbit nélkülöznünk kell, nem játszhat, de a keretből az összes többi játékos rendelkezésemre áll.

Gasper Potocnik, a Szolnoki Olajbányász vezetőedzője: A Magyar Kupa – mint mindig – különleges megmérettetés, hiszen egy mérkőzés dönt arról, hogy bent marad-e egy csapat és játszhat-e továbbra is az aranyéremért. Szerintem mindegyik csapatnak ugyanakkora az esélye; 50-50% van arra, hogy sikeresek legyenek. Próbáltunk a legjobban felkészülni, mindenki egészséges és próbálunk egy jó mérkőzést játszani. Tudjuk, hogy az Alba egy nagyon jó és tehetséges csapat. Megpróbáljuk a legjobb formánkat nyújtani és egy sikeres mérkőzést játszani.

9 hozzászólás

9
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
ójajjatibácsikapuskiralydonnarummaOlajheart2 Recent comment authors
ójajj
Olvasó

Vida Béla, Béluska… Reméljük ma Gibson is úgy lő, mint a géppuska…

atibácsi
Olvasó

Hosszú Puska…

atibácsi
Olvasó

Itt a kupában csak egy- két meccs lesz egyértelmű, kiszámítható, eleve elrendelt. Sokszor fog dönteni a pillanatnyi pszichés- fizikális állapot, ami lehet, másnap már pont fordított előjelű lenne. Ez a meccs sem lesz sétagalopp egyik csapatnak sem, de talán az OLAJ- ban több nyerő, vagy inkább küzdő ember van. Persze, mondom, ezen a napon is, bármi lehet! HAJRÁ OLAJ!

donnarumma
Olvasó

“Szerintem mindegyik csapatnak ugyanakkora az esélye; 50-50%”
Ha “mindegyik csapat” akkor az 12,5%

kapuskiraly
Olvasó

Szerintem meg egy meccset két csapat játszik, olyan nincs – bár érdekes lenne – ha minden negyedet más csapatok játszanának le. Tehát egy meccsen belül marad a fifti-fifti. De amúgy igazad van ma reggel tényleg 12,5% az esély. Ami aztán estére 25% lesz 😉

donnarumma
Olvasó

A Magyar Kupáról beszélt és mindegyik csapatról….nem egy meccsről és két csapatról…egyszerűen rosszul fogalmazott, vagy rosszul lett lefordítva.

kapuskiraly
Olvasó

“egy mérkőzés dönt arról, hogy bent marad-e egy csapat és játszhat-e továbbra is az aranyéremért. Szerintem mindegyik csapatnak ugyanakkora az esélye; 50-50% van arra, hogy sikeresek legyenek” 🙂

Olajheart2
Olvasó

OLAJ ❤?

Doki
Olvasó

Hajrá Olaj!!!!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés