Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Alba Fehérvár – Sopron KC

Forray Gábor: Ez egy új mérkőzés lesz.

Alba Fehérvár - Sopron KC

Bajnokság, 20. forduló
Székesfehérvár, Alba Regia Sportcsarnok, szombat, 17:00
V.: Földházi T., Tóth C., Győrfy R.

Alba: Turner - Curry - Vojvoda - Davis - Omenaka.

Sopron: Elmore - Thompson - Fazekas - Jogéla - Padgett.

A következő fordulóban csap össze az Alba Fehérvár és a Sopron KC csapata. A két együttes pár napja már játszott egymással, amikor is a fehérváriaknak sikerült nyerniük egy eléggé szoros mérkőzésen.

Forray Gábor, az Alba Fehérvár vezetőedzője:  Legutóbb szerdán is összecsaptunk a Sopronnal és azt gondolom, hogy egy nagyon jó kis izgalmas mérkőzést játszottunk, amit meg is nyertünk. Nagyon nagy hibát követnénk el, ha azt gondolnánk, mivel idegeben győztünk, akkor hazai pályán is biztosan így lesz, hiszen a Sopron egy nagyon erős és nagyon komoly csapat. Annak ellenére, hogy egy hasonlóan kiélezett mérkőzésre számítok, attól még ez egy új összecsapás lesz. A Sopron jól felkészült belőlünk és szerintem mondhatom azt, hogy mi is belőlük. Igazából amikor kiépítettünk egy 10 pontos előnyt, akkor utána nem is a védekezésünkben volt hiba, hanem a támadásunkban, mert fölöslegesen felgyorsítottuk a játékunkat és korai vállalásaink voltak, vagy nem úgy támadtunk ahogyan kellett volna és a Sopron villámgyorsan visszajött a mérkőzésbe három extra triplával, így a végjátékba egállal mentünk be, de azt gondolom, hogy ott elég éretten és higgadtan kosaraztunk és végül is meg tudtuk nyerni a mérkőzést. A Sopron védekezésben is megtett mindent, hiszen differenciáltan védték a mi kettő-kettőinket, hiszen Turnert alulról kerülték, Curryt és Vojvodát pedig vagy erős kisegítéssel védték vagy váltottan. Azt gondolom, hogy ezeket jól lereagáltuk, nem is volt ebből probléma és tulajdonképpen megérdemelten húztuk be a mérkőzést. Mind a két csapat jól ismeri egymást, hiszen már pár a nappal ezelőtti mérkőzésre felkészültünk egymásból. Mint ahogy mi is, úgy gondolom a Sopron is kielemezte, hogy mit csináltak jól és rosszul az előző találkozón és nagy meglepetést egyik csapat sem fog okozni a másiknak. Nyilván a Sopron ezen a mérkőzésen is mindent egy lapra feltéve fog játszani és győzelmi szándékkal fognak érkezni Fehérvárra, és mi is mindenképpen győzni szeretnénk és azt gondolom, hogy ebből megint egy jó kis mérkőzés fog kerekedni, és bízom benne, hogy megint mi hagyjuk el győztesen a pályán.

Kostas Flevarakisz, a Sopron KC vezetőedzője: Azt gondolom, hogy jogosan mondhatom azt, hogy egy elég szoros mérkőzést játszottunk pár nappal ezelőtt velük. Lehetett volna más kimenetele is a mérkőzésnek, de sajnos nem sikerült megnyernünk. Tanulnunk kell belőle, jobban kell egy-egy ellen védekeznünk, büntetőket jobb dobószázalékkal kell dobnunk és ezt kamatoztatnunk a holnapi mérkőzésen. A kis dolgokra is oda kell figyelnünk, hiszen megint egy szoros és kemény mérkőzésre számítok, az Alba egy nagyon jó csapat és ezt ellenünk is bizonyították. Fontos lesz a lepattanók megszerzése mind védekezésben, mind támadásban egyaránt.

9 hozzászólás

9
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
6 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
BobantörrögszultánSopronKCfanSkcforeverGábor Recent comment authors
törrögszultán
Olvasó

Nem kérdés, az Albának most is nyerni kell! Meg is lesz,csak okosan és pontosan kell játszania és tovább csökkenteni az eladott labdák számát! Hajrá Fehérvár!

SopronKCfan
Olvasó

Nekem van egy olyan érzésem, hogy ez meglesz… Hajrá srácok! Hajrá SKC!

Skcforever
Olvasó

Sok-sok éve az a tendencia van(leszámítva a play outos évünket), hogy hazai pályán verjük az Albát, ha esetleg mégsem, akkor idegenben. Tehát ha nem szakad meg a sorozat, akkor most mi nyerünk. Legyen így! SKC!!!

Gábor
Olvasó

Ajándék a 4,60-as odds!

Boban
Olvasó

Remélem, akkor felpakoltál rá egy szép kis összeget. 🙂

Boban
Olvasó

Micsoda ajándék eddig… 🙂

Expert
Olvasó

+15

Zsarkov
Olvasó

Hol marad a soproni játékosok részletes kielemzése? Csak nehogy ez a hanyagság visszaüssön holnap…, vagy lehet, hogy Gábor már akkora edző lett menetközben, hogy mindegy kik játszanak, nem kell ezzel foglalkozni!?

Boban
Olvasó

Lehet őt szidni, de jelenleg a bajnokság élcsapatai közül ő az egyetlen magyar edző. Tetszik vagy nem, ez tény. További jó fröcsögést! 🙂

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés