Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Alba Fehérvár – PVSK-VEOLIA

Bemutatkozik Arik Shivek az Alba kispadján.

Alba Fehérvár - PVSK-VEOLIA

Bajnokság, 16. forduló
Székesfehérvár, Alba Regia Sportcsarnok, péntek, 18:00
V.: Győrffy P., Goda L., Nyilas I. (Hartyáni Zs.)

Alba: Ljubicsics - Guyton - Markovics - McDuffie - Csorvási.

Pécs: Ruják - Diggs - Smith - Budimir - Horti.

Bemutatkozhat Arik Shivek az Alba Fehérvár kispadján az élvonal 16. fordulójában, ahol a Fehérvár a Dragan Alekszics irányította Pécset látja vendégül. Ellentétes előjelekkel várhatják a csapatok az összecsapást, mert míg a PVSK a legutóbbi két találkozóját megnyerte, addig az Alba nagyarányú vereséget szenvedett Pakson.

Arik Shivek, az Alba Fehérvár vezetőedzője: Az asszisztenseim nagyon sokat segítettek, ugyanis csak tegnap érkeztem meg Fehérvárra. Nagyon sok dolog volt, amit fel kellett térképezni, a játékosokat, az ellenfelet, a csapatot, de remek munkát végeztek. Megpróbáljuk a legjobbunkat nyújtani, de ez inkább még az ő meccsük lesz, mint az enyém. Egyértelmű, hogy nagyon nagy potenciállal rendelkezünk támadásban és hatalmasat kell fejlődnünk védekezésben. Ha ránézünk a tabellára akkor láthatjuk, hogy mekkora a különbség: mi dobjuk a legtöbb pontot meccsenként, de mi is kapjuk a második legtöbbet. Ezen matematikailag is javítanunk kell. Minden játékosomra számíthatok a holnapi mérkőzésen.

Dragan Alekszics, a Pécsi VSK-Veolia vezetőedzője: Az Alba Fehérvár az egyik legdominánsabb csapat, főleg hazai környezetben. Mégy keretük van, remek játékosokkal, akik magabiztosan játszanak otthon. Ezt az is alátámasztja, hogy az Alba Regia Sportcsarnokot eddig csak a Falco tudta bevenni az idei szezonban. Remek szurkolóik vannak, nehéz mérkőzésre számítok, ráadásul edzőváltáson esett át a csapat, ami új impulzusokat ad a játékosoknak, meglátjuk, hogy hogyan reagálnak erre holnap, de ez az ő dolguk. A miénk az, hogy azt játsszuk, amit tudunk. Meg kell állítanunk a jó kettő-kettőiket, főként Ljubicsics és Govens jeleskedik ebben a szegmensben. Ezen felül a gyorsindításos játékukra is figyelnünk kell, ez a kettő lesz a kulcs, hogy hogyan védekezzük le ezeket a szituációkat. Mindenki készen áll, nincs sérültünk C.J. Aikenen kívül.

[totalpoll id=”42172″]

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés