Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Alba Fehérvár – Pécsi VSK-VEOLIA

Hazai pályán javítanának a fehérváriak.

  •   

Alba Fehérvár - Pécsi VSK-VEOLIA

Bajnokság, 18. forduló
Székesfehérvár, Alba Regia Sportcsarnok, péntek, 18:00
V.: Győrffy Pál Attila, Nyilas István, Major Ádám (dr. Gincsai János Péter)

Alba: Vojvoda - Takács - Smith - Laksa - Davis.

Pécs: Haynes-Jones - Goldring - Bryson - Gordon - Brkics.

A kisebb gödörben levő, az elmúlt két találkozóját elveszítő Alba Fehérvár látja vendégül a 6 győzelemmel és 10 vereséggel álló Pécsi VSK-VEOLIA csapatát a 18. forduló nyitómérkőzésén.

Matthias Zollner, Alba Fehérvár: Az elmúlt fordulóban egy nagyon kellemetlen tapasztalatot szereztünk Nyíregyházán. Beszéltünk erről a csapattal. Egyáltalán nem szeretném a Blue Sharks érdemeit kisebbíteni, de ahogyan játszottunk, az elfogadhatatlan. Egész héten szó volt erről és az lesz a legfontosabb, hogy erre reagáljunk a holnapi összecsapáson. Úgy gondolom, hogy a Nyíregyházához hasonlóan a pécsiek játéka is a két amerikai hátvédre épül. Kontrollálnunk kell az ő játékukat, különösen Haynes-Jones betöréseit. Brkics és Ivosev személyében a belső embereik is megvannak, arra számítunk, hogy alsó poszton sokat fognak támadni minket. Egész héten arra készültünk, hogy ezeket a szituációkat hogyan védjük ki. Meglátjuk, hogy ki fog a rendelkezésre állni, nem vagyok biztos benne, hogy Fakuade pályára tud majd lépni, valamint a héten páran kihagytak egy-két edzést az oltások utóhatásai miatt, de úgy gondolom, hogy ők bevethetőek lesznek.

Andrija Csirics, Pécsi VSK-VEOLIA: Jó volt a felkészülésünk az Alba elleni meccsre. Az ellenfelünk talán egy kicsit kiesett a ritmusból, hiszen az elmúlt két mérkőzését elveszítette, de éppen ezért szükségük van a győzelemre. Nehéz lesz, de magabiztosan, teljes csapattal utazunk el. Azért megyünk, hogy megnyerjük a mérkőzést, ami nem lesz könnyű, sokat kell harcolnunk érte.

  •   
4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
JólnézünkMIKIKoopsVulcanoCibona Recent comment authors
JólnézünkMIKI
Olvasó

Vojvoda-Szabó-Pongó-Lukács. Négy felnőtt válogatott kerettag.
5 légiós. 2 légiós csere már volt!
Mihevc helyett Zollner. Két spanyol-katalán, örökös Albacomp edző maradt?
Plusz Omenaka a 20 éves kosárlabda “magyar”.
Hajrá Albacomp!

Vulcano
Olvasó

Sok sikert, Csirics!💪🔥

Cibona
Olvasó

Az az igazság hogy a jelenlegi vezetés annyira lezullesztette a klubot hogy nem mozgatja meg az embereket a meccs. Nagy G. Fehérvári kötődésű volt egészen máshogy állt a dolgokhoz az ő idejében minden más volt. Pénz most is van akkor is volt de egészen más volt minden akkor ritkán volt hogy nem volt telt ház a csarnokban. Szomorú ami most van ezért fontos a kötődés a klub irányítóinak..Zetenel is hasonló a helyzet sajnos…

Koops
Olvasó

Kitartást kívánok számotokra!
Sajnos nálunk is ugyan ez van… Szurkolók és a nézők se járnak ki már meccsre…

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés