Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Alba Fehérvár – Naturtex-SZTE-Szedeák

Az Albának is véget ér a szezon.

Alba Fehérvár - Naturtex-SZTE-Szedeák

Alsóházi középszakasz, 5. forduló
Székesfehérvár, Alba Regia Sportcsarnok, kedd, 18:00
V.: Benczur T., Hervay T., Győrfy R. (dr. Valovics I.)

Alba: Cabezas - Keller - Tóth - Peterson - Peringer.

Szeged: Boltics - Wirth - Ponjavics - Juhos - Sulovics.

Kedden este hazai pályán zárja a számára nem túl sikeres 2018/19-es szezont a két évvel ezelőtti bajnok Alba Fehérvár. Az már korábban eldőlt, hogy a kék-fehérek a 11. helyen zárják a bajnokságot, ha a szegedieket legyőzik, ötvenszázalékos mérleggel teszik mindezt. A találkozóra ezúttal is ingyenes a belépés.

Jesus Ramírez, az Alba Fehérvár vezetőedzője: A szezon utolsó mérkőzése jön számunkra, szeretnénk szépen búcsúzni hazai pályán. Szeretnénk jól játszani, a tervünk a győzelem mellett továbbra is az, hogy minél több lehetőséget biztosítsunk a fiataloknak, akik Kaposváron is többnyire meghálálták a bizalmat. Lóránt játéka kérdéses, holnap derül ki, hogy számíthatok-e rá, mindenki más rendben van.

Andjelko Mandics, a Naturtex-SZTE-Szedeák vezetőedzője: Jobb meccset várok, mint amit a Kaposvár ellen játszottunk. Jobb hozzáállást, több koncentrációt, hiszen a lehető legjobb formában kell várnunk a play outot, a legfontosabb meccseket idén. Emellett persze igyekszünk mi is több percet adni a fiataloknak, az Alba is így lesz vele, hiszen mindössze két légiósa maradt. Vágvölgyin kívül mindenkire számíthatok.

[totalpoll id=”16286″]

5 hozzászólás

5
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
MásikVégétFújdMegKreMaestro.44Kalok KevinKareem Abdul-JabbarSzotyola Recent comment authors
MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Jó kis meccs lesz ! 😉

Szotyola
Olvasó

Simon Balázs…Albacomp-11.hely… Dzunics eltávolítása…Ramirez kinevezése…Cabezas leigazolása…Peterson leigazolása…Lóránt esetleges eltávolítása…Ramirez megtartása…Molnár Marci leigazolása etc.
Közönség tudatos elüldözése folyik Székesfehérváron !? Nincs pénz !? Tudatosan gyenge csapatot akarnak építeni !? Tényleg igaz a pletyka , hogy Simont Ivkovics irányítja a háttérből, aki hosszú évekre le akarja butítani a fehérvári kosárlabdát !?
VALAMI BŰZLIK “DÁNIÁBAN” !
Cser-Palkovics ezt kajálja még mindig !?
Balázs mindenesetre…SZÉGYELD MAGAD !!!

Kareem Abdul-Jabbar
Olvasó

Ha nem tartjátok meg, Cabezas jó lenne Kaposváron. Szuper játékos, és ha a nyár folyamán még leadna egy pár kilócskát, akkor az egyik legjobb irányító lehetne ebben a magyar légiós bajnokságban.

Kalok Kevin
Vendég
Kalok Kevin

Mi haszna lenne Sztojannak ha leépitené a Fehérvári Kosárlabdát???

KreMaestro.44
Olvasó

Bosszúból Kevin, amiért nem játszhatott itt játékoskorában.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés