Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Alba Fehérvár – Kaposvári KK

A fiataloké a lehetőség.

Alba Fehérvár - Kaposvári KK

Alsóházi középszakasz, 3. forduló
Székesfehérvár, Alba Regia Sportcsarnok, szombat, 18:00
V.: Papp P., Goda L., Lengyel Á. (Balogh L.)

Alba: Cabezas - Keller - Filipovity - Peterson - Heath.

KKK: Ubilla - Johnson - Baki - Pustahvar - Hendlein.

Különösebb tét nélkül játsszák le a csapatok az alsóház harmadik fordulójában az Alba Fehérvár – Kaposvári KK találkozót, hiszen az már eldőlt, hogy mindkét gárda bennmarad az A-csoportban, annak pedig, hogy ki lesz a tizenegyedik, illetve a tizenkettedik a mezőnyben, a presztízsen kívül nincs különösebb jelentősége.

Jesus Ramirez, az Alba Fehérvár vezetőedzője: Mindkét csapat bebiztosította már bennmaradását az A-csoportban. Tehetséges, rutinos gárda érkezik hozzánk, amely tele van tapasztalt játékossal, akik igyekeznek magas szinten kosárlabdázni. Hazai pályán játszunk, természetesen szeretnénk bizonyítani, és nyerni. Emellett az is célunk, hogy lehetőséget adjunk fiatal játékosainknak. Vannak már tapasztalataink egymásról a korábbi mérkőzéseink által, de nem lehet azokból kiindulni, mert ez most egy teljesen másik szituáció mind a Kaposvárnak, mind pedig nekünk. Az biztos, hogy az irányítójukkal, Ubillával szemben jól kell tudnunk védekezni, illetve a palánkok alatt ki kell zárnunk, mert elég jól szedik a lepattanókat. Lóránt sérüléssel bajlódik, nem biztos, hogy játszik, valószínűleg csak holnap derül ki, hogy pályára tud-e lépni.

Fekete Ádám, a Kaposvári KK vezetőedzője: Azt a minimális célt, amit a középszakaszban kitűztünk magunk elé, teljesítettük, most már matematikailag is bennmaradtunk az élvonalban. Több játékos is már sérülten játszott nálunk az utóbbi időben, ilyenkor még jobban előjönnek a problémák, innentől pedig már az a cél, hogy az eddig kevesebb szerephez jutók, illetve a fiatalok minél többet játszanak, ez holnap Fehérváron is így lesz. Szeretném, ha ezek a srácok élnének a lehetőséggel.

[totalpoll id=”14555″]

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés