Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Alba Fehérvár – Jászberényi KSE

Hét egészséges játékosuk maradt a vendégeknek.

Alba Fehérvár - Jászberényi KSE

Bajnokság, 7. forduló
Székesfehérvár, Alba Regia Sportcsarnok, szombat, 18:00
V.: Benczur T., Nagy V., Goda L. (Valovics I.)

Alba: Ljubicsics - Govens - Guyton - Csupkovics - Molnár.

JKSE: Ruják - Reed - Miller - Alekszandrov - Pantelics.

Egyik csapat sincs jó passzban, a hazaiak két vereség után várják a találkozót, de a vendégek még ennél is mélyebben vannak, hiszen eddig mind a hat meccsüket elveszítették a szezonban. Ráadásul időközben Nikola Lazics vezetőedzővel és Juwan Statennel is szerződést bontottak. Nincs könnyű helyzetben a “beugró” Malick edző, hiszen Marko Marinkovicsra, Peringer Balázsra és Aleksza Brbaklicsra sem számíthat, de Ruják Bence is sérüléssel bajlódik.

Jesus Ramirez, az Alba Fehérvár vezetőedzője: Tisztában vagyunk vele, hogy ellenfelünk most elég nehéz szituációban van, több változás is történt náluk az utóbbi időben, a játékoskeretben és a kispadon egyaránt. Mindenki, aki dolgozott már a kosárlabdában, az tudja, hogy ez ilyenkor egy nagyon veszélyes helyzet. A jászberényiek ugyanis holnap úgy jönnek ide, hogy szeretnének bizonyítani. A két vezérük a két legrutinosabb szerb játékosuk, Pantelics és Alekszandrov, vélhetően ők fogják megszabni a csapat fazonját, tempóját, stílusát, igyekeznek majd összerázni a társaságot. Még egyszer hangsúlyozom, ez ilyenkor egy nagyon nehéz és veszélyes mérkőzés. Nekünk elsősorban saját magunkkal kell foglalkoznunk, hiszen a legfontosabb a saját teljesítményünk lesz. Úgy érzem, egyre jobban és jobban edzünk, sikerült jól felkészülnünk a találkozóra. Döntő lesz, hogy a saját játékunkat tudjuk játszani, mi irányítsunk, és negyven percen keresztül koncentráljunk. Védekezésben nagyon sokat kell dolgozni, mindent együtt, csapatként kell végrehajtanunk, ha ez sikerül, függetlenül attól, hogy ki az éppen aktuális ellenfél, én elégedett leszek. Luka Markovicson kívül mindenkire számíthatok.

Lo Elhadji Malick, a Jászberényi KSE megbízott vezetőedzője: Jelenleg még azt sem tudom, hogy milyen csapattal utazunk el Fehérvárra, mert tegnap például úgy tudtunk mindössze nyolcan edzeni, hogy Ruják, aki szerdán kapott egy ütést a combjára, sérülten vállalta a gyakorlást, de sajnos újra megsérült. Nem tudom, hogy milyen állapotban lesz holnap, pedig jelenleg ő az első számú és egyetlen irányítónk. Buzás Bence nemrég hagyta el a kórházat, ő mandulagyulladással bajlódik, három napig otthon kell kezeltetnie magát, ő biztosan nem tart velünk. Marko Marinkovics Szegeden szenvedett súlyos bokasérülést, Peringer Balázsnak edzésen tört el az ujja, Aleksza Brbaklicsnak pedig a lábfejében lehet csonttörés. Nem túl fényes a helyzetünk, de megpróbálunk minden tőlünk telhetőt megtenni, hogy legalább egy jó meccset játsszunk. Tudjuk, hogy egy elég jó csapathoz megyünk, amely a legutóbbi két fordulóban kikapott, így nagyon fontos lesz neki a meccs, persze nekünk is az, mert továbbra is szaladunk az első győzelmünk után. Bárhol és bárkivel is játszunk, mindenhol nyerni akarunk.

[totalpoll id=”34230″]

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Légiós Recent comment authors
Légiós
Olvasó

Ha ezt 20 alatt megússza a Berény, emelem kalapom

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés