Connect with us
Hirdetés
Hirdetés

Bajnokság

Alba Fehérvár – HÜBNER Nyíregyháza BS

Pethő Ákos ellenfélként tér vissza.

  •   

Alba Fehérvár - HÜBNER Nyíregyháza BS

Bajnokság, 4. forduló
Székesfehérvár, Alba Regia Sportcsarnok, szerda, 18:00
V.: Benczur T. , Söjtöry T. F. , Jakab L. I. (Hartyáni Zs.)

Alba Fehérvár: Pongó - Vojvoda - Lukács - Laksa - Steele.

HÜBNER Nyíregyháza BS: Johnson - Kiss - Bryce - Pipiras - Anda.

Az eddig nyeretlen HÜBNER Nyíregyháza csapata látogat az Alba Fehérvárhoz, akik eddig egy győzelmet szereztek a bajnokságban, a legutóbbi fordulóban Debrecenben kaptak ki.

Dejan Mihevc, Alba Fehérvár: Jelenleg kisebb sérülésekkel és betegséggel küzd a csapat több tagja, ezért még nem tiszta, hogy milyen kerettel fogunk kiállni a Nyíregyháza ellen. A holnapra többet fogunk tudni. Remélem lesznek olyan játékosok, akik időben felépülnek. Egy olyan csapattal fogunk játszani, melynek nagyon jó támadó játéka. Johnson, Bryce és Pipiras-ra különösképpen kell majd figyelnünk, hiszen ők azok a játékosok, akik akár el is dönthetik a mérkőzést. Tőlük jön a Nyíregyháza pontjainak 60-70 százaléka, így nagyon fontos lesz, hogy hogyan fogjuk tudni őket megállítani.

Pethő Ákos, HÜBNER Nyíregyháza BS: Három vereség után vagyunk, ebből kettő olyan mérkőzés volt, amit meg lehetett volna nyerni. Most jönnek azok a találkozók, ahol papírforma szerint nem mi vagyunk az esélyesek. Ennek ellenére nem feltartott kézzel fogunk pályára lépni, az Albából is maximálisan felkészültünk. Tudjuk, hogy egy nagyon agresszív védekezést játszanak, és próbálnak minél gyorsabb iramot diktálni. Találkozhattunk velük a felkészülés során, így vannak személyes tapasztalataink is. A kulcs az lesz, hogy a játék tempóját hogyan fogjuk tudni kontrollálni. Mindenki rendelkezésemre áll.

  •   
3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Milokoktervasipasi Recent comment authors
kokter
Olvasó

Még mindig várni kell az 5. légiósra, nem tudom mi tart ennyi ideig, de sajnos így továbbra is nagyon gyengék leszünk a magas posztokon.
Csodaszámba menne az Alba ellen megszerezni az első győzelmet, de természetesen ettől még hajrá Nyíregyháza!

vasipasi
Olvasó

Meglepetés lesz!!

Milo
Olvasó

Azt mondod nyer az Alba?

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés