Connect with us

Bajnokság

Alba Fehérvár – Falco-Vulcano Energia KC Szombathely

Váradi, Perl és Lake biztosan nem fog pályára lépni a vendégeknél.

Alba Fehérvár - Falco-Vulcano Energia KC Szombathely

Bajnokság, 24. forduló
Székesfehérvár, Alba Regia Sportcsarnok, szombat, 18:00
V.: Praksch P., dr. Mészáros B., Goda L.

Alba: Gillon - R.L. Curry - Vojvoda - Lukács - Davis.

Falco: Anderson - Doktor - Benke - Bruinsma - Keller.

A bajnokság 24. fordulójában mérkőzik meg egymással az Alba Fehérvár és a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely csapata. A hazaiaknak sikerült megtörniük a rossz sorozatukat, miután legyőzték a PVSK-t, míg a vendégcsapat magabiztosan verte meg a Körmend gárdáját a vasi rangadón legutóbb. A két együttes január végén már találkozott, akkor a Falco tudott nyerni.

Forray Gábor, az Alba Fehérvár vezetőedzője: Szeretnék gratulálni minden edző kollégámnak, klubvezetőnek, játékosnak és a szövetségnek, hogy ebben a nehéz időszakban sikerült lejátszani a bajnokság alapszakaszát, hiszen a holnapi lesz az utolsó mérkőzés mindenkinek és nagyon bízom abban, hogy nem lesz katasztrófa holnapra és minden mérkőzést meg tudunk rendezni. Ebben a szezonban nyugodtan kimondhatjuk, hogy a kosárlabda léte volt a tét. Azt gondolom, hogy óriási előrelépés a tavalyi szezonhoz képest, hogy le tudtuk játszani az alapszakaszt, ehhez mindenkinek az együttes összefogása kellet. Nagyon bízom abban, hogy a hátralévő mérkőzéseket – Magyar Kupa és a playoff, playout – hasonlóan meg tudjuk rendezni, és ez óriási dolog. Az az érdekes helyzet állt elő, hogy volt olyan időszakunk amikor 70 nap alatt 21 mérkőzést játszottunk le, most meg 14 nap alatt kettőt, de ehhez kell alkalmazkodni. Elméletileg lett volna időnk, hogy együtt dolgozzunk és eddzünk, de gyakorlatban ez nem így nézett ki, hiszen rendszeresen valaki sérült volt. A komplett magassorunk gyakorlatilag nem tudott edzeni, tulajdonképpen a mérkőzés napján, a holnapi edzés után tudom csak megmondani; ki tudja vállalni a mérkőzést, de nagyon bízom abban, hogy mindenki vállalni tudja a játékot, amire van is esély. Teljesen mindegy milyen passzban, milyen szerkezettel, de mindenképpen nyerni szeretnénk.

Gasper Okorn, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely vezetőedzője: Az utolsó fordulója következik az alapszakasznak és nem fog már ez semmin se változtatni. Az elmúlt időszakban pár játékosunk kockáztatott kicsit, hiszen nem százszázalékosan léptek pályára. Váradi, Perl és Lake biztosan nem fog holnap pályára lépni, Barac játéka pedig kérdéses még, meglátjuk mire leszünk így képesek. Megpróbáljuk a legjobb formánkat nyújtani, amit tudunk; fontos játékosok fognak hiányozni, de próbáljuk így is meglepni az Albát. Egyszer már játszottunk velük, így ismerjük őket, próbáltunk a szokásos módon készülni ellenük.

HIRDETÉS

9 hozzászólás

9
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
6 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
Vilis792lee14Hubie BrownVulcanoPbask Recent comment authors
Vilis79
Olvasó

Ha ezt se tudják Forray-ék megnyerni lehúzhatják magukat a klotyón.

2lee14
Olvasó

Hajrá Falco!

Pbask
Olvasó

Nem oszt nem szoroz, inkább pihentessük a kulcsembereinket mint hogy rásérüljenek.
Kíváncsi leszek a meccs végkimenetélre,és hogy ki mit tud nyújtani.

Vulcano
Olvasó

Beni távollétében Kyan előtt most itt a lehetőség, hogy megmutassa mit tud. Remélem holnap a meccs után már arról beszélgethetünk, hogy Anderson mekkora előre lépést tett.

Hubie Brown
Olvasó

Garantálom, hogy dupla-duplát csinál így 🙂

SárgaPárna
Olvasó

Az oktatófilmet befűztük, a holnapi az első filmkocka…
Jó döntés!

Waczak
Olvasó

Kinek az érdeke hogy eladjátok ??

Kovari Andras
Olvasó

A Gazprom kert meg minket, hogy adjuk el a meccset.

Mendez
Olvasó

Okorn:
Szarunk bele a holnapi meccsbe!
Sok sikert a fiataloknak!

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés