Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Alba Fehérvár – Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely

A listavezető is megkezdi a felsőházat.

Alba Fehérvár - Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely

Bajnokság, középszakasz, felsőház, 2. forduló
Székesfehérvár, Alba Regia Sportcsarnok, szombat, 15:15
V.: Papp Péter, dr. Mészáros Balázs, Farkas Gábor (Bognár Tibor)

Alba: Pongó - Vojvoda - Lukács - Szabó - Davis.

Falco: Váradi - Somogyi - Clark - Golomán - Keller.

Remeknek ígérkező összecsapással indul a szombati játéknap, ahol a felsőházban az Alba látja vendégül a Falco csapatát. A mérkőzést az M4 Sport+ élőben közvetíti.

Matthias Zollner, Alba Fehérvár: Kevés időnk volt, de úgy gondolom, hogy a legnagyobb probléma nem a felkészülés volt erre a meccsre, hanem hogy felépítsük a sérült játékosokat. A Falco nincs könnyű helyzetben, hiszen több, mint egy hete nem lépett pályára, ami biztosan nem tesz jót a ritmusuknak. Az viszont biztos, hogy egészségesek, frissek és készen állnak, szóval ez egy nehéz meccs lesz. Jelenleg nem tudom megmondani, hogy a sérültjeink visszatérnek-e.

Milos Konakov, Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely: Őszintén szólva nem gondolkoztam túl sokat az Alba elleni meccsen. Mindenekelőtt szeretnék egy mondatot megejteni a Szeged elleni kupatalálkozóról is. Nem voltunk a Falcóhoz méltó szinten és szeretnék elnézést kérni a szurkolóinktól, akik csodálatosak voltak, hogy ennyien eljöttek csütörtökön délután egy órakor és buzdítottak minket. A célunk az, hogy megtartsuk az első helyet, hiszen az élet megy tovább. Ez azt jelenti, hogy minden meccsen azért lépünk pályára, hogy nyerjünk. Ez egy hosszú periódus volt, saját magunkra fókuszáltunk. Azonnali változtatást akarunk és várunk el. Ez a legfontosabb holnapra. Van pár kisebb sérültünk, de majd holnap dől el, hogy ki tud pályára lépni és ki nem. Az biztos, hogy semmit sem akarunk kockáztatni, ha valakinek szükséges a pihenés, akkor pihenni fog. Benke Szilárd továbbra sem bevethető, de sokkal-sokkal jobban van, ami azt jelenti, hogy 2-3 hét múlva talán már visszatérhet és ez a legjobb hír a számunkra.

HIRDETÉS

8 hozzászólás

8
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
6 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
MarillionJonBencur2021KDXero Recent comment authors
Marillion
Olvasó

Hât igen hmmm akkor ennyi volt a kupahétvége,minden el van felejtve,idézem : “minden meccsen azért lépünk pàlyàra hogy nyerjünk”…ha nem a nagy mellény meg csak a mez megy ki akkor nem elsönek jön haza a bajnok!
Ma meg igazàból nincs gyözelmi kényszer,nem lehet egy rossz szavunk sem ha esetleg vereség lenne a vége! Vojàéknak meg velünk ellentétben fontos lenne behúzni. Hajrà Falco!??

Jon
Olvasó

Korrekt! Egyetértek, nagyon nem volt méltó a Falcohoz a kupameccs. A játék sem és a hozzáállás sem. Kivétel PERL ZOLI.
Abban is egyetértek, hogy azonnali változás elvárható!
Jó lenne a mindenáron való győzni akarást a pályán látni és a – menet közben elvesztett – csapatjátékot szintén.
A Szeged ellni meccs után már összességében sem vagyok túl pozitív. A bajnoki címre való esély azért nyilván megmaradt, de azt mindenki felejtse el, hogy nem lesz nehéz, vagy nem kell harcolni érte. És szerintem Benke ponterős játéka is kell hozzá!

Bencur2021
Olvasó

Ujabb sérültek ? Lehet tudni valamit h kik ?

KD
Olvasó

Hajrá, előre a pályaelőnyért!????

Xero
Olvasó

Köszönjük Milos! Akkor ezt a kupa-kisiklást most hagyjuk a hátunk mögött és jöjjön az a csapat, amit szinte egész évben öröm volt nézni.. Hajrá Falco!! ??

Marillion
Olvasó

Ha Konakov el tudja érni hogy korlàtlan tekintélye legyen a jàtékosok szemében akkor rendben
Lesz a csapatjàték és minden velejàrója!

Jon
Olvasó

Ellenkezőleg! Maradjon csak meg élénken az emlék a szezon végéig, hogy mi van akkor ha nem megfelelő a hozzáállás, nincsen több jó egyéni teljesítmény, sem csapatjáték!

Knézy Ernő
Olvasó

Az eldöntőben-döntőben már a régi Benke fog játszani.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés