Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Alba Fehérvár – Egis Körmend

A 21. forduló rangadója következik.

  •   

Alba Fehérvár - Egis Körmend

Bajnokság, 21. forduló
Székesfehérvár, Alba Regia Sportcsarnok, szerda, 18:00
V.: Földházi T., Tóth C., Török R. (Farkas Z.)

Alba: Govens - Guyton - Markovics - McDuffie - Csupkovics.

Körmend: Turner - Edwards - Ferencz - Varnado - Taylor.

A 21. forduló rangadóján a Jászberényt idegenben tizenhárom ponttal legyőző Alba Fehérvárhoz látogat a Kecskemétet magabiztosan maga alá gyűrő Egis Körmend.

Arik Shivek, az Alba Fehérvár vezetőedzője: A Körmend az egyik a legjobb csapat a bajnokságban. Nagyon atletikus keretük van, ebben az évben majdnem veretlenek. Ez a magyar élvonalban az egyik legnagyobb találkozó, sokat beszéltünk erről. Volt egy játékoscseréjük is a közelmúltban, erősödtek. A szokásos felkészülésünket hajtottuk végre az összecsapás előtt, videóztunk, gyakoroltunk. Tudjuk, hogy nagyon fizikális, atletikus meccs lesz. Megpróbáljuk a legjobbunkat nyújtani, és készen állni egy ilyen típusú mérkőzésre és próbáljuk átmenteni a jó formánkat. Nem lesz hiányzónk holnap.

Matthias Zollner, az Egis Körmend vezetőedzője: Úgy készültünk, mint minden mérkőzésre. Az Alba Fehérvár egy minőségi csapat, főleg a saját közönsége előtt. Tapasztalt trénerük van, aki korábban nagyon magas szinten edzősködött. Emellett remek játékosaik vannak, szóval biztos, hogy nem lesz könnyű dolgunk Székesfehérváron. Mindenki egészséges, nincs problémánk.

  •   
4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
milanka487törrögszultánCsakegyfanExpert Recent comment authors
törrögszultán
Olvasó

Szerencsére, nem a szavazók száma, de még csak nem is a hozzászólók száma alapján dőlnek el a meccsek. Azért bízom a hazai sikerben! Minden győzelem kell az Albánnak, Körmendnek, meg egy mostani vereség bőven belefér…

milanka487
Olvasó

Hogy férne bele? 1 győzelemre vannak a Falcotol

Expert
Olvasó

Országos 1-es

Csakegyfan
Olvasó

Vakon vagy

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés