Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Alba Fehérvár – Atomerőmű SE

Mindkét fél megnyerte legutóbbi találkozóját.

Alba Fehérvár - Atomerőmű SE

Bajnokság, 14. forduló
Székesfehérvár, Alba Regia Sportcsarnok, hétfő, 18:00
V.: Győrffy P. A., Tóth C., Fodor A. (Bodrogváry I. J.)

Alba: Stark - Vojvoda - Smith - Laksa - Omenaka.

ASE: Brown - Frank - Taylor - Eilingsfeld - Goins.

A bajnokság 14. fordulójában mérkőzik meg egymással a Alba Fehérvár és az Atomerőmű SE csapata. A hazaiak legutóbb a Szeged felett diadalmaskodtak, így zsinórban harmadik győzelmüket szerezték meg. A vendégek pedig a pécsieket győzték le magabiztosan, így jelenleg 4-9-es mutatóval állnak.

Matthias Zollner, Alba Fehérvár: Az ASE is átesett azon a folyamaton, amin jó pár csapat, új játékosaik, illetve edzője van az ellenfelünknek, így mondhatom, hogy nem azt a csapatot fogjuk látni, amit az év elején láthattunk. Egy kemény mérkőzése számítok, szerintem jó irányba haladtunk, haladunk az elmúlt mérkőzéseken, ez jól látszott, szeretnénk ezt folytatni.

Petrar Mijovics, Atomerőmű SE: Nagyon kemény mérkőzésre számítok. Az Alba igazán jó periódusban van, hiszen legutóbbi három mérkőzésüket megnyerték, köszönhetően a fegyelmezett játékuknak, illetve agresszív védekezésüknek. Az egyik legjobb kerettel rendelkeznek a bajnokságban, de teljes erőbedobással készültünk rájuk. Az elmúlt három hétben nekünk is jó, győztes mérkőzéseink voltak. Kulcsfontosságú lesz az Alba ellen, hogy fókuszáltak legyünk 40 percen keresztül, a támadásaink során kontrolláltan és agresszívan kell játszanunk. Sajnálatos módon kisebb sérülésekkel küszködünk, így csak a mérkőzés napján tudom pontosan megmondani a keretet.

HIRDETÉS
2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
SárgarabszolgaVery Alba Recent comment authors
Sárgarabszolga
Olvasó

Atomnak szopó hét lesz, 2 vereség kinéz igencsak..

Very Alba
Olvasó

A mai meccs vízválasztó,eldőlhet le vagy fel.Hajrá Alba.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés