Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Alaposan felkészültek Váradiék a Falcóból

Váradi Kornél arról is beszélt, hogy miért megy most kevésbé a játék az öccsének, Benedeknek.:

:

A KTE-Duna Aszfalt másodedzője, Váradi Kornél ezer szállal kötődik Szombathelyhez. Még érdekesebbé teszi a szerdai találkozót az a tény, hogy testvére, Benedek a Falcót erősíti.

Szerdán este 18:00-kor a magyar bajnokság huszonharmadik fordulójában a KTE-Duna Aszfalt a Falco-Vulcano Energia KC Szombathelyt látja vendégül a Messzi István Sportcsarnokban. A Magyar Kupában ezüstérmet szerző együttes a tabella negyedik helyen áll, tizenhárom győzelem mellett kilenc alkalommal kapott ki Gasper Okorn csapata.

– Igyekeztünk alaposan kielemezni a Falco taktikáját – mondta Váradi Kornél, a KTE-Duna Aszfalt másodedzője a csapat honlapjának. – Nincs azonban egyszerű dolgunk, hiszen ellenfelünk nagyon individuális együttes, erős kerete van. Mindig akad olyan, aki képes extrát hozni, de olyan is előfordul, amikor az egész csapatnak nem megy a játék. A Szombathely kemény mérkőzésen van túl, mint ahogyan mi is, próbáltunk maximálisan felkészülni. Nehéz meccsre számítunk, nagy szükségünk lesz a lelkes szurkolóinkra. Mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy győztesen hagyjuk el a pályát.

Váradi Kornél számára a Falco elleni meccs nem csak egy a sok közül, hiszen Szombathely a szülővárosa, ott nevelkedett, illetve a sárga-feketéknél indult el az edzői karrierje.

– Szombathely a szülővárosom, ott él a családom nagy része, ott nőttem fel, ott indult a karrierem, ott lettem edző. Kecskeméten is kiválóan érzem magam, mind a KTE-nél, mind pedig a Mercedes-Benz Kosárlabda Akadémiánál nagyon jó és fejlődő környezetben dolgozhatok. Lassan két éve jöttem el Szombathelyről, azóta már több alkalommal volt számomra ellenfél a Falco, különösebb nyomás tehát nem lesz rajtam. Az én dolgom az, hogy a KTE-Duna Aszfaltot a lehető legjobban segítsem a felkészülésben. Nagyon nehéz dolgunk lesz, hiszen a Szombathely Perl Zoltán és Govens Darrin érkezésével még tovább erősödött, komoly, bajnokesélyes kerete van. Kicsit pikánssá teszi a szerdai találkozót, hogy a Falco egy Körmend elleni vereséget követően érkezik hozzánk. Mindenki tisztában van azzal, hogy mekkora rangja van Magyarországon ennek a párosításnak, nem tudhatjuk, hogy mit hoz ez ki a Falcóból. Lehet, hogy extra motivációval lépnek majd pályára, de az is benne van, hogy letargikus hangulat lett úrrá a csapaton. Éppen ezért csak magunkkal foglalkozunk, igyekszünk végrehajtani azt, amit elterveztünk.

A Falcót erősíti Váradi Kornél testvére, Benedek. Korábban dolgoztak együtt, ezúttal azonban ellenfelek lesznek.

– A kosárlabda nálunk az egész családban egy általános téma, hiszen mindenki ezzel foglalkozik. Benedek helyzete most egy kicsit komplikáltabb, nincs igazán ritmusban, ráadásul még sérüléssel is bajlódott. Biztos vagyok benne, hogy valamikor majd átszakad nála a gát, kívánom neki, hogy ez minél előbb megtörténjen, s nyerje vissza a régi formáját, mert tudom, hogy ezért napról-napra mennyit dolgozik, de szerdán azért mi szeretnénk győzni.

Fotó: ktekosar.hu

4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Vince.Carter.15Gecse J. MárióTamásHubie Brown Recent comment authors
Tamás
Olvasó

Igazolj Beni Kecskemétre;) jobban járna a Falco!!!!! Hajrá Falco

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Gratulálok divatszurkoló!

Hubie Brown
Olvasó

“Váradi Kornél arról is beszélt, hogy miért megy most kevésbé a játék az öccsének, Benedeknek.”

Na miért? Kár hogy a cikkbe ezt nem írták bele.

Gecse J. Márió
Olvasó

Dehogynem: “nincs igazán ritmusban” 🙂

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés