Connect with us
Hirdetés

Női bajnokság

“Akivel nem vagyunk egy hullámhosszon, azzal problémáink lesznek”

A ZTE-nél az újabb vereség után már nem csak fogadkoznának.:

:

A női kosárlabda bajnokság 19. fordulójának legmeglepőbb eredményét az NKE-FCSM Csata és a ZTE NKK produkálta. Miután a szezon első felében hazai pályán könnyed győzelmet arattak a zalaiak a fővárosiak ellen, tegnap este a Csata csapata alaposan visszavágott (80-63). A meccs utáni sajtótájékoztatón Gáspár Dávid érthető módon nem volt boldog.

– Gratulálok a Csatának, végig kontrollálták a mérkőzést és simán nyertek, esélyünk se volt ezen az estén és ez számomra a legfájóbb – mondta Gáspár Dávid, a ZTE vezetőedzője a hunbasket.hu-nak. – Az eddigi játékunk a szezonban nem ezt vetítette előre ami most zajlik, de csapat vagyunk akkor is, amikor megverjük a Szekszárdot, a DVTK-t és csapat vagyunk akkor is, amikor vereséget szenvedünk valakitől. Most váltanunk kell, akivel nem vagyunk egy hullámhosszon, azzal problémáink lesznek. A pályára kerülőknek mindig a maximumot kell nyújtani, mert ez most úgy látom nem mindenkinél van így.

Hasonlóképpen látta a történteket Gáspár-Szalay Virág is, aki szerint elég volt a fogadkozásból.

– Nem sikerült kijönni a rossz szériából, úgyhogy ahogy Dávid mondta, változtatnunk kell. Elég volt abból, hogy csak fogadkozunk, most már lépni is kell – mondta Gáspár-Szalay Virág, a ZTE játékosa.

Kiemelt kép: hunbasket.hu

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés