Connect with us
Hirdetés

B-csoport

“Aki azt hiszi, hogy a döntő ezzel véget ért, az nagyot téved”

Az oroszlányiak szeretnék lezárni az A-csoportba jutás kérdését, Mérész Csaba másra számított.:

:

Tegnap este a B-csoportos döntő első felvonásán az OSE Lions meglepően simán, 84-68-ra nyert Veszprémben, ezzel az élvonal kapujába ért. A veszpremkosar.hu szerint így látta a mérkőzést a két vezetőedző:

Mérész Csaba, a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém vezetőedzője: Először is gratulálok a riválisnak, mert megérdemelten nyert, emiatt oda a pályaelőnyünk. Természetesen másra számítottam, de az ellen agresszív védelmével nem tudtunk mit kezdeni, az erőszakosságukkal butaságokba hajszoltak minket. Tompán és szétesően játszottunk, sem védekezésben, sem támadásban nem működött a stratégiánk, mintha fejben nem lettünk volna felkészülve az eseményekre. Sajnálom, hogy éppen idehaza, a saját szurkolóink előtt muzsikáltunk ily’ gyengén. Tudom, pokoli nehéz lesz, de szerdán szeretnénk javítani, csapatként kosárlabdázni és kiharcolni a harmadik összecsapás esélyét.

Sebastjan Krasovec, az OSE Lions vezetőedzője: Úgy vélem, hogy egyik társaság sem érdemtelenül lett döntős. Ezúttal mi voltunk a meggyőzőbbek, talán jobban felkészültünk az alapszakaszban dominált veszprémiekből, mint ők belőlünk. Ma rendkívül határozottan védekeztünk, jó hozzáállásról tettünk tanúbizonyságot, támadásban pedig pontosabbak voltunk. A hosszabb kispadunk is nekünk kedvezett. Szerdán ennél is jobbak óhajtunk lenni, mert aki azt hiszi, hogy a döntő ezennel véget ért, az nagyot téved. Biztosan minden labdáért hatalmas csata lesz, de ezzel együtt szeretnénk lezárni az A-csoportba jutás kérdését.

fotó: foto24.hu

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
zterulez Recent comment authors
zterulez
Olvasó

Évek óta ez a két csapat képviseli a B csoportos kosárlabdázás krémjét. Bármelyikük is jut tovább, mindenképp nyerünk vele egy erős vidéki bázist. Remélem versenyképesebbek lesznek a TF-nél.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés