Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Akár néhány óra múlva el is dőlhet Govens sorsa

Több ajánlata is van az oroszoktól távozó válogatott irányítónak.:

:

Hivatalosan még mindig nem kommunikáltak semmit Darrin Govens helyzetéről az orosz Nyizsnyij Novgorod csapatánál, de a BB1.hu információi szerint már megtörtént a válás a VTB ligás együttes és a magyar válogatott játékosa között.

Mint ismert, a honosított amerikai az idei szezont a fehérorosz Cmoki Minszknél kezdte meg, ahol sokat és jól is játszott, de a Nyizsnyij Novgorod kedvéért váltott, és erősebb együtteshez szerződött.

Eleinte, Kendrick Perry sérüléséig ott sem lehetett oka a panaszra, de aztán amint felépült a korábban Körmenden és Szolnokon is megfordult játékmester, Govens egyre kevesebb percet kapott (3 VTB Liga-meccsen 12.3 perc alatt 5.0 pontot, 2.0 lepattanót és 1.7 gólpasszt átlagolt; 3 BL-meccsen pedig 17.3 perc alatt 7.3 pontot, 2.0 gólpasszt és 1.0 lepattanót), majd végül teljesen a partvonalon kívülre került.

Úgy tudjuk, hazánkból és más, a magyarnál erősebb ligákból is volt érdeklődés iránta. Arról már korábban írtunk, hogy az olasz első ligás Cantúnál felmerült a neve, de aztán onnan az elmúlt két hétben nem érkezett újabb hír, illetve annyi igen, hogy tartozások vannak a klubnál, könnyen lehet, hogy emiatt esik kútba a szerződtetése.

A blunote.it nevű olasz portál viszont tegnap azt írta, a Serie A-ban szereplő Brindisi is vinné, állítólag órákon belül eldőlhet, hogy aláír-e hozzájuk, vagy sem.

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés