Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Akadémistáival kötött szerződést a DEAC

“Ez egy nagyon jó visszacsatolás, hogy négy kiemelkedő tehetségünk is eljutott idáig.”:

:

Neuwirth Bence, Balázsi Soma, Ságodi Róbert és Czermann Patrik személyében négy fiatal játékosával állapodott meg a folytatásról a DEAC kosárlabda szakosztálya – írja tudósításában a kosarlabda.deac.hu. A debreceni születésű Neuwirth és Balázsi a cívisvárosi utánpótlásban járták végig a ranglétrát, melynek eredményeként az előző szezonokban már bemutatkozhattak az első osztályban, ahol évről-évre nagyobb szerephez jutnak. Czermann és Ságodi a DEAC Kosárlabda Akadémiára érkeztek az előző idényben, és kiemelkedő teljesítményüknek köszönhetően már alapemberré váltak az NB I. B-csoportjában, sőt utóbbi már az első csapat keretébe is bekerült.

– Nagyon örülök, hogy sikerült megállapodnunk fiatal tehetségeinkkel, hiszen hosszú távon ők jelenthetik a szakosztály jövőjét. Bízom benne, hogy ez csak az út kezdete, és a közeljövőben minél több saját nevelésű játékosnak kínálhatunk majd szerződést, és ezek a megállapodások motiválóan hathatnak majd a debreceni utánpótlásban nevelkedőkre -vélekedett a szerződéskötésekről Lóczi Lászlóné Kovács Marianna, a DEAC ügyvezetője.

– A DEAC Kosárlabda Akadémia egyik fő célkitűzése, hogy minél több játékost képezzen az első csapat számára. Sportakadémiaként két éve kezdtük meg a munkát, és ez egy nagyon jó visszacsatolás, hogy négy kiemelkedő tehetségünk is eljutott idáig. Nem szeretnénk itt megállni, hiszek benne, hogy egyre többen kerülhetnek majd ki az akadémiáról, és idővel meghatározó játékosokká válnak a felnőttek között – tette hozzá Nagy Norbert, a DEAC Kosárlabda Akadémia ügyvezető-gazdasági igazgatója.

Fotó és forrás: kosarlabda.deac.hu

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés