Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Agafonov: szeretnénk bejutni az első nyolc csapat közé

Eric Carter szerint az idei bajnokságban negyven percen keresztül kell koncentrálni.

  •   :

:

Mint ismert, a Zalaegerszeg hazai pályán 82-78-ra legyőzte a Sopron együttesét Ante Nazor bemutatkozómeccsén a hazai kispadon. A mérkőzés után a ZTE játékosa, Andrij Agafonov (14 pont, 7 lepattanó, 2 gólpassz, 21 VAL) értékelt:

Mindenki azt várta, hogy ez kemény meccs lesz. Edzőváltás után egy teljes hetünk volt készülni az SKC játékából. Az első félidőben jól kezdtünk és próbáltunk nagy nyomást helyezni a vendégekre és az egészpályás letámadással egész jól kontrolláltuk a meccset, jó ritmusban támadtunk. A második félidő elején néhány kis hiba meghozta a Sopronnak a lendületet és visszajöttek a mérkőzésbe. A sok támadólepattanó ellenére, amit engedtünk ellenfelünknek, meg tudtuk nyerni ezt a ki-ki meccset. Tovább dolgozunk, mert nagyon szeretnénk bejutni az elő nyolc csapat közé.

A vendég részről Eric Carter nyilatkozott, aki 16 pontig és 8 lepattanóig jutott (24 VAL):

Nagyon lassan kezdtük a találkozót egy olyan csapat ellen, amely az elmúlt meccseken 100 pont felett dobott. Jól kapták el a fonalat az első játékrészben, de a második félidőben remekül jöttünk ki az öltözőből és vissza tudtunk jönni. Az edzőnk által kitalált változtatásokat jól végrehajtottuk és kiegyenlítettük a meccset. Most olyan a bajnokság, hogy 40 percig kell koncentrálni ahhoz, hogy győzni tudj, ami nekünk a végén nem sikerült.

Fotó: Bálizs Zsuzsa

  •   
2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
caxorBorbély Lajos Recent comment authors
Borbély Lajos
Olvasó

Egészpályás letámadáshoz bő keret kell, olyan cseresorral, ami érdemben hozzá tud tenni valamit a mérkőzéshez. Persze, ezt Nazor mester is biztosan tudja…

caxor
Olvasó

Bízom benne, hogy a mester kihozza a “fiatalokban” rejlő lehetőségeket, és egészségesen tudja használni őket a csapat javára. A Tamás éra alatti évek óta tartó lébecolásnak vége, most keményen meg lesznek dolgoztatva. Fel kell nőniük legalább a minőségi csere szerepre, most már le kell tenniük valamit az asztalra. Akinek meg az ő keze alatt sem megy, annak meg reméljük megmutatják merre van az ajtó, ha nem szenvednek meg és nem tudnak eleget nyújtani ezért a mezért. Mikor még Simon Laci, Gáspár Dávid, Tóth Ádám, stb cseresor volt.. Meg is lett az eredménye. Ne csak a 8 legyen a cél srácok,… Olvass tovább »

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés