Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Agafonov: Mindent megtettünk, de ezen az estén nem sikerült

Henry Dugat szerint a második félidőben jött bele igazán a játékba a DEAC.:

:

Látványos, pontgazdag mérkőzést játszott egymással tegnap este a Zalakerámia ZTE KK és a DEAC együttese. A találkozón hullottak a kosarak, de ennek a végén aligha örültek a zalai szurkolók, hiszen az idegenben idáig kevésbé eredményes DEAC 114-112-re nyerni tudott. Ezzel pedig a ZTE rendkívül nehéz helyzetbe került a felsőházas terveit illetően.

– Nem mondhatnám, hogy az egész meccsen nem találtuk a ritmust. Nem kezdtünk rosszul és az első félidőben előnybe is kerültünk – mondta Andrij Agafonov, a ZTE ukrán centere a hunbasket.hu-nak. – Minden negyed nagyon szoros volt, ahogy a meccs vége is. Nagyon keményen védekezett a Debrecen és a hármasokat elképesztő százalékkal dobták. Mindent megtettünk, de ezen az estén nem sikerült a győzelem.

Az ukrán centeren egyébként nem múlt semmi, hiszen 27 perc alatt 18/6-os pontmutatóig és 3 lepattanóig jutott, ami 22-es VAL indexre volt elég.

A túloldalon azonban még nála is jobban teljesített Henry Dugat, aki 30/12-es pontmutatóval fejezte be a mérkőzést, leszedett 2 lepattanót, kiosztott 10 gólpasszt és kiharcolt 4 faultot. Összesen 44-es VAL indexig jutott.

– Le a kalappal a ZTE előtt, nagyon kemény meccs volt. Tudtuk, hogy nem lesz egyszerű. A magas embereink miatt a meccs elején faultproblémáink voltak és ezért kicsit nehezen indult a találkozó. A második félidőben már belejöttünk és rájöttünk mit kell csinálni – mondta Henry Dugat a sajtótájékoztatón.

Fotó: ZTE Facebook oldal

8 hozzászólás

8
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
MásikVégétFújdMegJokicPortik TamásBenibenzterulez Recent comment authors
MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Védekezni is próbáltatok, Andrij? 😀
Nagyon SZERETLEK!

Csapajev
Vendég
Csapajev

Jó center, de eléggé egyedül van a palánk alatt a ZTE-ben.
Igazából egy jobb rotációval rendelkező csapatban tudna kiteljesedni.

zterulez
Olvasó

Szabó ott van mellette, ő is kifejezetten sok lepattanót szed. Az tény, hogy Szabó sokkal többször megy ki a palánk alól, mint Agafonov.

Beniben
Olvasó

Jövőre már ő sem lesz mellette…

Jokic
Vendég
Jokic

Miért, hova megy?

Beniben
Olvasó

A felesége és a gyermeke után…;)

Portik Tamás
Vendég
Portik Tamás

Óriási kampányt folytatást ezt csak a vakok és mutyit támogatók nem látják! 4éve is elkezdődött egyfajta fiatalítás kérdés ki az akit sikerül itt tartani csapatba nevelni hosszútávon használni kint fix embert?Aha tehát nincs ilyen a fél évtized alatt… Most írod le hogy 2 év múlva 5 légióssal döntő? No eddig tartott mire rájöttetek hogy lehet 5 légióst is igazolni? Ezzel a kerettel ez nagy bravúr? Ki állította össze a keretet?Ki tartotta itt Gliebovot hónapokig?Kit sikerült eltitkolt betegséggel becsapni(Harris) És ki volt az aki egy játékosról nem tudta eldönteni hogy 2-3 vagy 3-4es(Fuller)és hozott helyette egy olyat aki gyengébb és vélhetően… Olvass tovább »

Vadkakas
Olvasó

Csak így tovább DEAC!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés