Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Agafonov és Bergstedt kakaskodása után jött a könyökös?

Pikáns csatát vívott egymással a két légiós a palánkok alatt.:

:

A hétvégén a Zalakerámia ZTE KK hazai pályán 83-63-ra legyőzte az újonc Serco-TF-BP csapatát.

A találkozón nagy csatát vívott egymással a palánkok alatt a két légiós center, Andrij Agafonov és Jonas Bergstedt. Az ukrán 19 pontig, 7 lepattanóig, 6 kiharcolt faultig és 2 blokkolt dobásig jutott 33 perc alatt (34 VAL), míg a dán válogatott 17 ponttal, 17 lepattanóval és 7 kiharcolt faulttal zárt 37 perc alatt (27 VAL).

A sereghajtó Facebook oldala nemrég posztolt egy videót a két magasember kakaskodásáról. Íme:

Fotó: Zsu

43 hozzászólás

43
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
16 Comment threads
27 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
23 Comment authors
Muszka7909MásikVégétFújdMegmakelovenotwar69csakazetetorma Recent comment authors
MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Amíg még valódi kosárlabda és minőségi légióskontingens volt Magyarországon, addig ez a két bohóc a vizet sem hordhatta volna. A mostani mezőnyből mindkettő jócskán kiemelkedik, ezt be kell látni és el is kell ismerni. Kár, hogy Agafonov nem tud úriemberként viselkedni, dehát manapság sajna ez a nyerő stílus. Lehet, hogy a ZTE bunkó viselkedésű szurkolói hozzák ki az ‘állatot’ sokszor a légiósaikból. Érdemes lesz ezen azért komolyabban is elgondolkodni. A Körmendnek meg azon, hogy milyen “szakmaiság” az, ahol Bergstedtet elküldik Delasért cserébe… Kicsit falunapos megoldás.

Muszka7909
Olvasó

Úgy látom te minden cikk alá odaböfögsz valami hülyeséget, unatkozol talán?

zterulez
Olvasó

Látom te is felültél a bb1 hangulatkeltő cikkére, de Agafonov játékáról fogalmad sincs. Szerencsére vannak statisztikák, amik nem hagyják, hogy a szemünk, ill. az érzelmeink becsapjanak bennünket… Agafonov 2,9 fautot átlagol meccsenként, és átlagosan 5x szabálytalankodnak vele szemben. A 2,9 fault szinte az egyik legalacsonyabb a posztján, tehát nemhogy “állatként” nem viselkedik (ahogy te fogalmaztál), hanem az egyik legkevésbé szabálytalan magasember az egész mezőnyben. (Ugye a palánk alatti csatában rendesen megy a répázás általában…) Viszont a meccsenkénti 5 kiharcolt fault, kimagaslóan soknak számít a posztján, és az meg épp arról árulkodik, hogy az ellenfelek nem igazán tudják szabályos eszközökkel megfogni.… Olvass tovább »

heraklith
Olvasó

45. perctől érdemes nézni:
https://youtu.be/6-XS3JI1oTE

McLane könyökös hátra, Szöszi ölelés, majd McLane ippon (a közelharcot utána nem vállalta) és mutogatás a közönségnek.

Következmény Szöszi fault + technikai.

Tegyük fel McLane könyököset nem vették észre, Szöszi faultját meg igen. Van ilyen, igaz mindkettő esettől 3 méterre állt. De, hogy ugyanekkora távolságból nem vette észre, hogy egy 2 méteres, 100 kilós ember repül, azt azért nehéz megmagyarázni.

A bohóc TF meg kirakja Bergstedt támadóhibáját 🙂

Aramis
Vendég
Aramis

Vihar a a biliben 😀

Aramis
Vendég
Aramis

Nos, ez is egy olyan cikk ahol lehet kommentelni bőven.
Egy mozdulatról van szó…a két résztvevő csapat közül pedig az egyik kiesik a másik meg a futottak még kategória…

csakazete
Olvasó

Ki is a te csapatod? Esetleg a nem is futottak kategória? ???

Ray Finkle
Olvasó

Mindkettő adott is, kapott is. Agafonovról két jó védekézés után kosarat kapott a Zete, Bergstedtet meg kétszer levédekezték, de nem adta fel és kosarat szerzett (bár szerintem itt önző volt). Kis könyék volt itt is, ott is. Az ukrán részéről a mutogatás nem volt túl sportszerű, de ezzel inkább “behergelte” a dánt. Az viszont pozitív Agafonovtól, hogy nem hanyatt dobta magát vagy reklamált, hanem még egyszer odaállt. Biztos van olyan, akinek ez sok, nálam bőven belefér.

Sedmakfun
Olvasó

Azért azt érdemes megfigyelni, Agafonov egy felesleges lépést nem tesz védekezésben….

BlueHell
Olvasó

Valljuk be, az Agafonovra irányuló negatív kommentelők 90%-a irigységből fakad. Jelenleg bármelyik magyar csapat szívesen elfogadná centernek, ha kora ellenére nem is mindig első számúnak, de akkor is elfogadnák. Persze lehet csak az elfogultság beszél belőlem,viszont én is elfogadnék bizonyos játékosokat….mégsem fröcskölök oda egy nyilvánvaló lejaratós poszt alá…legfőképp…konkrét indokok nélkül.

zterulez
Olvasó

“a kora ellenére” ??? WTF?
1986-os születésű, idén lesz 33 éves. Még simán a prime időszakában van. VAL-ban a legjobb 5-ös az egész magyar mezőnyben. Minden csapatban kezdő center lenne, ez nem is lehet kérdés.

makelovenotwar69
Olvasó

Egyetértek. Center létére 30+ perceket játszik, megvan a rutinja, legjobb időszakában van.

BlueHell
Olvasó

Természetesen igazad van rulez, szimplán arra gondoltam, hogy nem egy 20-on éves amerikai…sorry,ha nem volt egyértelmű.

heraklith
Olvasó

Agafonov a legnagyobb király!!! Csak akkor fért a majom a gyűrűhöz, amikor könyökkel csinált magának helyett. Egyébként csak lepattogott róla.

makelovenotwar69
Olvasó

Bocsi, a 17 lepattanót a szél fújta a dánhoz? Kicsit túltoltad a hsz-edet… Legyél szurkoló de ne legyél elvakult!

royalka
Olvasó

Jó csapaton nehéz fogást találni, kár az erőlködésért.Jó csapat vagyunk, nem véletlen van tele velünk a média. A nagyság és az ismertség átka ez. Hajrá ZTE!

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Nem tudtam, hogy ilyen ösztönösen dől belőled a humor, sztem vállalnod kéne pár RTL II-s stand-upot!

missfortune599
Olvasó

UNDORÍTÓ AGAFONOV!!

Luffanat
Olvasó

Kosaras hétvégém volt, a Kaposvár-Falco után ezt is a helyszínen láttam. Szerintem ez a videó egy kisebb öngól a pestiek részéről, mert a dobómozdulat előtti Bergstedt könyökös sima támadófault volt, ez már a helyszínen is jól látszott. És most a videón is látszik, ahogy lendül a jobb könyék. Aztán, hogy Agafonov lefelé mozduló könyöke szándékos volt-e vagy sem, azt én nem tudom eldönteni, de inkább hajlok arra, hogy véletlen ütközés volt.

Borbély Lajos
Olvasó

Én is ugyanígy gondolom.
Agafonov az idei bajnokság egyik – ha nem a legjobb centere – ezt minden nem elfogultnak látnia kell. Szerintem azért Bergstedt-et is bármelyik csapat elfogadná első számú centerének. Élmény volt látni a csatájukat.

nyolcmegnyolc
Olvasó

Azért az MTE nem fogadta el sokáig. ?

drszepkaroly
Olvasó

Ez az ukrán egy alattomos játékos. Nem az első ilyen megmozdulást láthattuk tőle az idei szezonban.

heraklith
Olvasó

A mezőny legjobb védője Panteliccsel a festékben. A viselkedeük is hasonló a pályán. Hatalmas figura mind a kettő. Az ellenfelek mindig utálják az ilyen rutinos, de tökös játékosokat. Ők meg pont leszarják, mert a saját szurkolóik meg imádják őket.

drszepkaroly
Olvasó

Én aztán nem utálom, csak megjegyeztem, hogy alattomos. Felőlem aztán lassúzhatnak is a dánnal a kezdőkörben, nem izgat egy ZTE-TF rangadó 🙂
Nyilván volt előzménye és gondolom, hogy folytatása is a csatának, ez ebből a néhány másodperces videóból is leszűrhető. Egyiket sem kell félteni, de aki azt gondolja, hogy Agafonov könyöke ráesett Bergstedtre (vagy a dán esetleg megfejelte az ukrán karját), az cseréljen szemüveget. Pontosan ebből a néhány másodpercből látszik, hogy dühből ment.

Kinter for president
Olvasó

Persze, hogy dühből ment, mivel előtte 1 másodperccel Bergstedt könyököl hátra. Vagy az nem tűnt fel? ?

drszepkaroly
Olvasó

Tehát a zalai szurkolók Bergstedtnél látják a könyököst, Agafonovnál nem. Vagy ha volt is, az véletlen 🙂

Kinter for president
Olvasó

Én nem tudom, hogy a zalai szurkolók mit látnak, de ha szerinted Bergstedt könyököse szabályos, Agafonovot meg ki kellett volna állítani, akkor számos más sportágat tudok ajánlani elemzésre. Bár a látás, mint skill, azoknál sem hátrány. Értem én, hogy anonim hozzászólások meg a Zetét vagy zetést szidni sose rossz, de ennyire akkor se égesd már le magad..

drszepkaroly
Olvasó

Agafonovot Nobel-díjra terjeszteni, Bergstedtet karóba húzni!

(ha már látás, ajánlom a szemüveget, ugyanis nem tudom melyik soromban olvastad, hogy bárkit is ki akartam volna állíttatni. Kedves Kinter György, mert gondolom ez nem anonimitás)

J.R.Benitez
Olvasó

Ti is utaltátok Pantit mikor nálunk játszott. Ravasz róka. Sok ilyen kellene. Tőlük lehet tanulni, értük érdemes meccsre menni.Falco

zte2018
Vendég
zte2018

Te egy igazi barom vagy.

J.R.Benitez
Olvasó

Én? Mi rosszat irtam?

Horvath Bela
Olvasó

Nem neked írták! 🙂 Egyébként abszolút igazad van.

J.R.Benitez
Olvasó

Akkor ok. Zavaros ez a rendszer lassan nem birom követni ki kinek válaszol☺

Horvath Bela
Olvasó

Ha az írásod alatt az új szöveghez tartozó profilkép a tiédtől balra van, az új hsz, ha jobbra, akkor a te bejegyzésedhez szóltak hozzá. 🙂 Amúgy tényleg figyelni kell! 🙂

csakazete
Olvasó

Eléggé fura ez az új fórum… Amúgy teljesen igazad van, az ilyen csibész centereket csak imádni és utálni lehet… 🙂 Én nagyon szeretem az ilyen játékosokat! Ivkot is ezért imádták anno Szolnokon, és ezért utálták máshol 🙂 Több ilyen kellene a bajnokságba! Amúgy meg le a kalappat a Dán előtt mert egy pillanatra sem rezzent össze Agafonovval szemben! Igencsak látványos és férfias csatát vívtak! 🙂

torma
Olvasó

Ez nem volt szép Károly!

heraklith
Olvasó

Egész meccsen agresszíven könyökölt (ahogy a videón is látható) hátra Bergstedt. Sajnos elmaradt a nyilvánvaló támadó hiba, miután betakarta Agafonov. Elhiszem, hogy megalázó volt. Ő csak fent felejtette a könyökét a kosár után. Nem kell azt fejelgetni.
Érdemes elolvasni ezeknek a kreténeknek a meccsről szóló “tudósítását” is.
“McLane-nek a hátáról kellett lebírkoznia Szabót”.
Konkrétan vállon át vágta földhöz Szabót. Meg utána ő mutogatott a közönségnek. Elmaradt az ipponért a kiállítás, majd elmaradt a mutogatásért a technikai.
Erőlködtek a szerencsétlenek a meccsen is meg úgy látszik utána is.
Egy épkézláb csapatot kellene inkább összerekni. Komolytalan brigád.

red-black01
Olvasó

Ez az amikor a fagyi visszanyal. Agafonov 2 jo vedekezes es egy Bergstedtnek megkotott sapka után szimpatikusan jelezte Bergstedtnek hogy keves vagy ocsisajt, johetsz meg szopni.
Aztan nem igy tortent 😉
Az apro figyelmezteto konyokose meg oreg roka rutin, a kezedet/konyokodet le lehet vinni szimplan is ha akarod, meg kicsit szelesebb mozdulattal okosan 😉

nyolcmegnyolc
Olvasó

Ilyenből 25 van egy meccsen. Gondolom a cél a ZTE elleni negatív hsz-ek gyűjtése. Nekem ez semmi. Fenn van a könyöke lehozza.

SárgaPárna
Olvasó

100%, hogy te és páran teljesen agyhalottak vagytok…

nyolcmegnyolc
Olvasó

Remélem leszel a példaképen. Egy ilyen okosat szeretnék.

SárgaPárna
Olvasó

a zalaegerszegi Lacika…. 🙂 🙂 🙂

Kinter for president
Olvasó

Hogy kicsoda??!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés