Connect with us
Hirdetés

Bajnokok Ligája

AEK Athén – Falco KC Szombathely

Milos Konakovék nem éreznek nyomást magukon a találkozó előtt.

AEK Athén - Falco KC Szombathely

Bajnokok Ligája, D-csoport, 5. forduló
Athén, Ano Liosia Olympic Hall

Athén: Flionis - Angola - Pappas - Griffin - Hummer.

Falco: Váradi - Somogyi - Benke - Golomán - Keller.

Fontos idegenbeli mérkőzést vív a Bajnokok Ligájában a 3-1-gyel álló Falco KC Szombathely csapata, amely a csoportkör 5. fordulójában a görög AEK Athén otthonába látogat.

Milos Konakov, Falco KC Szombathely: A szokásos módon készültünk, jelen pillanatban ez “csak egy meccs” a számunkra. Két mérkőzés van még hátra a Bajnokok Ligája csoportköréből, tudjuk a céljainkat, de azt is tudjuk, hogy ha mindkettőt elveszítjük, akkor nem csak a mi kezünkben lesz a sorsunk. Az AEK Stevan Jelovac sajnálatos halála miatt változtatott a kereten, helyére egy olyan játékos érkezett, aki inkább a festéken belül érzi jól magát. Erre felkészültünk, mert emiatt egy kicsit megváltoztatták a szisztémájukat. Mindenki egészséges nálunk, Golomán sokkal jobban van a gyógyulása óta, Kecskeméten sikerült újra ritmusba kerülnie. Nem érzünk nyomást magunkon a találkozó miatt.

HIRDETÉS

7 hozzászólás

7
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
Hmafino1Hubie BrownPetike97MarillionKD Recent comment authors
Marillion
Olvasó

Reméljük sérülés nélkül hozzuk le,ott van még a bajnokság meg az MK is. Clark meddig élvezi még a bizalmat? Amerikai légiós létére nálam full gáz a pali! Hajrá Falco,Hajrá Magyarok!

Petike97
Olvasó

Hagyjuk már megint ezt a Clarkozást…Én még most is azt mondom,amire hoztuk arra jó.Nyilván ha nincs eleg perce és nem nagyon bíznak benne a társak,nem várjunk tőle csodát,de próbálja azt hozni amiért itt van én úgy gondolom.

Hmafino1
Olvasó

Sajnos nem értek egyet. Clark egy tévedés volt. Eddig talán egy meccse volt, a Rigai, amikor elfogadható nyújtott. Több meccsen 0 pont. Tiszta Washington szindróma.

Hubie Brown
Olvasó

MK? Hol van az még.
Ráadásul attól, hogy több helyen szerepel a csapat, attól még lehet mindenhol jól teljesíteni, egyiket sem kell elhanyagolni.

KD
Olvasó

Hajrá fiúk!!! Találkozunk holnap este az Ano Liosia Arénában. Remélem megcsípjük az AEK-t és akkor még az első hely is meglehet. ( Riga-Treviso meccstől függően)

Petike97
Olvasó

Reménykedni lehet én is bízom benne,de maradjunk a földön és játszunk egy jó meccset,szoros meccset,tanuljunk egy kicsit tőlük.Nekünk a második hely egyenlőre a realitás.A Rigát meg lehet itthon csípni.??

Vulcano
Olvasó

Stefan sajnálatos halála miatti eltökéltség a görögök részéről, valamint tény, hogy idén ez lesz az utolsó hazai meccsük, illetve hogy egy vereséggel az áthéniak minden reménye elszlállna, ezek miatt nem igazán nekünk áll a zászló. Ennek ellenére nem lehetetlen a győzelem. Szóval mi most tényleg nyomás nélkül tudunk játszani.
Sok sikert fiúk!?⚫?
Hajrá magyarok!???

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés